- 16 Eylül 2015
- 117
- 224
- 103
- 29
- Konu Sahibi --Beyzanur--
İyi akşamlar hanımlar .. Sinirlerim çok yıpranmış durumda bizimde böyleydi sonra düzeldi diye anlatılacak hikayelere o kadar ihtiyacım var ki. Oğlum 6.5 yaşında bu sene birinci sınıfa başlayacak sorunumuz doğduğundan beri bana yapışık olması. Kaç yaşına kadar ne anane bildi ne babaanne ellerinden su bile içmiyordu inanır mısınız? Daha iki senedir olaysız gidip geliyoruz. Ama yatılı kal desen veya annen baban bir yere gitisnler sen bizimle burda bekle deseler asla beklemez .Bu sene servisle gidip geldiği bir okulu oldu çok şükür en yakın arkadaşı da gidince olay çıkmadı ama şimdi basketbola yazdırdım anne sen ordan ayrılma yanımda bekle diyor e bu çocuk ilkokula başlayacak bı şekilde alışması lazım diye bugün güzelce konuştum baban seni bıraksın sonra almaya gelicek diye güzel bir dille anlattım tamam dedi ama oraya gidince içeri bile girmeden başlamış ağlamaya. Koştur koştur gittim ikna etmeye ama asla ikna olmadı ve o süreçte o kadar gerildim ki hala sinirimi atamıyorum ustumden dışardan bakılınca bir olaya tepki vermiş gibi görünüyor belki ama doğdu doğalı bu durumdan çok bunaldım ikinciye doğum yapacağım sırada hastanede yatamaz birinde kalmaz nasıl yapıcaz diye gerim gerildim ..destek mi almayalim nasıl davranmalıyım tecrübeli annelerden yardım.bekliyorum