canım diğer konunda da konuşmuştuk seninle..hiçbişi yazma şimdilik bak görüyorsun sen kaybolunca o hemen yazıyo bişiler şimdi eğer sen yazarsan o kaybolma moduna geçecek..bu arada o konuşmak istediğinde keşke konuşsaydın ilgisizliğini filan söyleseydin ona ama olsun artık geçti geri getiremeyiz şimdi önümüze bakıcaz..sabret bakalım biraz daha..eğer senle konuşmasını istiyorsan sen arayıp sorma ama görün ona bi şekilde artık facede mi olur evinin önünden mi geçersin bilmem
3 ay dayanmışsın sık dişini biraz daha
bu tür konulardada sabretmek ne zor ya
ama geri adım atma, bak görürsün gelicek sana
xayx dediği gibi bi şekilde görün ona aklına takılsın :)
burdan yazmak istemezdim özür dilerim ama küboşum msj kutun taşıyo anacım
canım barışmak isteyen adam o mesaja bir şekilde cevap verirdi gerekirse tartışırdık ama konuşurduk belki sonunda çözerdik. bence bir anlık sinirle attı mesajı. dediğiniz gibi bir şey yapmayacağım bakalım bişi olacağı da yok ya amaan kendim ettim kendim buldum
kız sende bi anda kapatmışsın kapıları numaranı falan değiştirmişsin koymuştur adama biraz :))
sana sataşmalı mesaj attığında sakın ama sakın ona uyma. işte sende böle şöle yapıyosun falan deme hiç böyle çok normal sakin cevaplar ver ona uyma emin ol daha çok dikkat çekiyo :))
canım sen azcıkda kafada bitirmişsin gibime geldi benim?
Benim 4 bucuk yıllık bi iliskim vardı,sevgilimin icki icmesinden rahatsız oluyodum, bana arada bi özel bi günde falan iciyorum diyodu, sonradan duydumki meger her gün iciyomus ve benden saklıyomus(yani bana yalan söylüyomus), bende onu arayıp agzıma geleni söyleyip tlfnu kapatım, güya kendimce onu pisman etirecektim, ayrılalı bi ay olmustu (tabi ben bu 1 ayda sürekli onu düsünüp özlüyorum,beni arayacagı günü bekliyorum)bir gün faceden yeni bi iliskisi oldugunu duydum, hic ciddiye almadım beni kıskandırmak icin yapıyo dedim, snra dayanamadım face sifresini kırıp baktım gercekten iliskisi varmıs o an dünyam basıma yıkıldı aylarca kendime gelemedim, ben burnu sürtsün pisman olsun diye yapmıstım, ondan ayrılmak aklımın ucundan bile gecmezken, su an ayrılalı tam 1 sene oldu,hala kabus yasıyorum sanıyorum gercek olduguna inanamıyorm su an yazarken yastığım ıpıslak oldu aglamaktan keske yapmasamıydım böyl bimiyorum.
Benim 4 bucuk yıllık bi iliskim vardı,sevgilimin icki icmesinden rahatsız oluyodum, bana arada bi özel bi günde falan iciyorum diyodu, sonradan duydumki meger her gün iciyomus ve benden saklıyomus(yani bana yalan söylüyomus), bende onu arayıp agzıma geleni söyleyip tlfnu kapatım, güya kendimce onu pisman etirecektim, ayrılalı bi ay olmustu (tabi ben bu 1 ayda sürekli onu düsünüp özlüyorum,beni arayacagı günü bekliyorum)bir gün faceden yeni bi iliskisi oldugunu duydum, hic ciddiye almadım beni kıskandırmak icin yapıyo dedim, snra dayanamadım face sifresini kırıp baktım gercekten iliskisi varmıs o an dünyam basıma yıkıldı aylarca kendime gelemedim, ben burnu sürtsün pisman olsun diye yapmıstım, ondan ayrılmak aklımın ucundan bile gecmezken, su an ayrılalı tam 1 sene oldu,hala kabus yasıyorum sanıyorum gercek olduguna inanamıyorm su an yazarken yastığım ıpıslak oldu aglamaktan keske yapmasamıydım böyl bimiyorum.
aslında ben de adım at diyecem ama seni kararsız gördüğüm için bişi diyemedim bide öyle bişeki bi yerden sonra oyuna dönüyo mecbur kuralına uyuyorsun..ama bence de eğer içinden geliyorsa ve sonunda gerçek bi ayrılığa katlanamayacaksan özlediğine dair bi msj atabilirsin
canım çok üzüldüm gerçekten keşke o bir ay içinde bir adım atsaymışsın ben de bi adım atmazsam böyle mi olur acaba bilmiyorum ki
istersen normal hal hatır sorar gibi mesaj AT , bi nabız ölç?
bizde bundan seneler evvel 4 ay ayrı kalmıştık en uzun ayrılığımızdı, o başka şehirde okuyordu ben bunalımın dibine vurmuşum...
kesin bitti diyoruz, hatta ben onlara gidiyorum alt katımızda oturuyorlar, ben olunca telefonu kapatıyor konuşmuyodu annesiyle ablasıyla kabus gibiydi...
sonra geldi ve yanyana geldiğimz an ikimizde dayanamadık.
yanyana gelmek konuşmaktan daha etkili
çok mu uzaksınız birbirnizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?