Ayrılık pek zormuş :(

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
4 yıllık bir ilişkiydi ayrılalı 3 ay oldu ayrılmayı da ben istedim ilgisizdi eskisi gibi değildi. kaç kez dile getirmeme rağmen değişme olmadı . ayrılalım dedim kararım kesin dedim konuşalım dedi reddettim o da beni omzuna aldı zorla eve çıkardı konuşcaz dedi kapıları kilitledi böyle bitemez dedi. o ısrar ettikçe ben fevrileştim beni zorla tutamazsın dedim o kapıdan çıkarsan bir daha peşinden gelmem dedi çıktım gittim. o da sahiden gelmedi. numaramı bile değiştirdim aramasın diye.

sonra bi baktım geziyor tozuyor hayatına devam diyor içim sızladı. benim niyetim ayrılmak değildi biraz hatasını anlasın istedim ama adam gitti gider. sonra geçen hafta mesaj atmış facebook üzerinden tam alışmaya başlamışken fotograflarını saçma sapan insanlar beğenmiş herkese açık kapat bari neyse banane iyi günler. yazmış. bende saçma sapan şeyler yapmaktan iyidir yazdım. cevap vermedi. şimdi sürekli bir mesaj atsam mı diye dönüp duruyorum resmen pişman olan taraf ben oldum.

kızlar aradan 4,5 ay geçti nerdeyse adam bana döndü ve ben 3 gündür bir başkasından hoşlanıyorum o da bana karşı boş değil bugün konuştuk birbirimizi tanımaya karar verdik şimdi de diğeri msj atıyor o kdr zmn bekledim gelmeyen adam şimdi geleceği tuttu kafam allak bullak

Son düzenleme:
canım diğer konunda da konuşmuştuk seninle..hiçbişi yazma şimdilik bak görüyorsun sen kaybolunca o hemen yazıyo bişiler şimdi eğer sen yazarsan o kaybolma moduna geçecek..bu arada o konuşmak istediğinde keşke konuşsaydın ilgisizliğini filan söyleseydin ona ama olsun artık geçti geri getiremeyiz şimdi önümüze bakıcaz..sabret bakalım biraz daha..eğer senle konuşmasını istiyorsan sen arayıp sorma ama görün ona bi şekilde artık facede mi olur evinin önünden mi geçersin bilmem

3 ay dayanmışsın sık dişini biraz daha
bu tür konulardada sabretmek ne zor ya
ama geri adım atma, bak görürsün gelicek sana
xayx dediği gibi bi şekilde görün ona aklına takılsın :)

konuşmuştuk canım ama o mesaj attıktan sonra ben sürekli düşünür oldu ne güzel ağla sızla derken 3 ayı devirmiş bir şeyleri atlatmıştım. şimdi ben yine kendimi toplamaya başlıcam bir mesaj daha gelicek ve hop en başa dön ya gelsin ya gitsin derdi ne bilmiyorum ki. biz ayrı şehirlerdeyiz artık canım ben mezun oldum geldim karşılaşma şansımız sıfır

3 ay dayanmışsın sık dişini biraz daha
bu tür konulardada sabretmek ne zor ya
ama geri adım atma, bak görürsün gelicek sana
xayx dediği gibi bi şekilde görün ona aklına takılsın :)

geri adıma atmıyorum ama o da atmıyor. malesef yüz yüze gelme imkanımız yok şu an da canım o memleketinde ben memleketimdeyim burdan yapabileceğim de ne var ki

facetende seni takipte yalnız :))
4 yılda az süredeğil ki ya kolaymı öyle bitirmek
bu erkeklerde bi değişik hem suçlu hem güçlü

ayrı yerlerde olmanız iyi mi desem kötü mü bilemedim ki canım yaa..neyse ama üzülme bu arada tam düzelince msj atacak gene dağılıcam diyosun ya hiç öyle de düşünme cesur ol msj mı attı barışmak mı istiyorsun vs bi şekilde konuya gir hiç değilse ortada bi kaçak dövüş kalmaz birbirinizi anlar ona göre devam edersiniz hayatınıza..

canım barışmak isteyen adam o mesaja bir şekilde cevap verirdi gerekirse tartışırdık ama konuşurduk belki sonunda çözerdik. bence bir anlık sinirle attı mesajı. dediğiniz gibi bir şey yapmayacağım bakalım bişi olacağı da yok ya amaan kendim ettim kendim buldum

burdan yazmak istemezdim özür dilerim ama küboşum msj kutun taşıyo anacım

kız sende bi anda kapatmışsın kapıları numaranı falan değiştirmişsin koymuştur adama biraz :))
sana sataşmalı mesaj attığında sakın ama sakın ona uyma. işte sende böle şöle yapıyosun falan deme hiç böyle çok normal sakin cevaplar ver ona uyma emin ol daha çok dikkat çekiyo :))
canım sen azcıkda kafada bitirmişsin gibime geldi benim?

Benim 4 bucuk yıllık bi iliskim vardı,sevgilimin icki icmesinden rahatsız oluyodum, bana arada bi özel bi günde falan iciyorum diyodu, sonradan duydumki meger her gün iciyomus ve benden saklıyomus(yani bana yalan söylüyomus), bende onu arayıp agzıma geleni söyleyip tlfnu kapatım, güya kendimce onu pisman etirecektim, ayrılalı bi ay olmustu (tabi ben bu 1 ayda sürekli onu düsünüp özlüyorum,beni arayacagı günü bekliyorum)bir gün faceden yeni bi iliskisi oldugunu duydum, hic ciddiye almadım beni kıskandırmak icin yapıyo dedim, snra dayanamadım face sifresini kırıp baktım gercekten iliskisi varmıs o an dünyam basıma yıkıldı aylarca kendime gelemedim, ben burnu sürtsün pisman olsun diye yapmıstım, ondan ayrılmak aklımın ucundan bile gecmezken, su an ayrılalı tam 1 sene oldu,hala kabus yasıyorum sanıyorum gercek olduguna inanamıyorm su an yazarken yastığım ıpıslak oldu aglamaktan keske yapmasamıydım böyl bimiyorum.

bilmiyorum ki bende ne yaptığımı adam düzelir diye blöf yaptık sözde geldi elimde patladı o da acaba diyorum ben mi bir adım atsam

canım çok üzüldüm gerçekten keşke o bir ay içinde bir adım atsaymışsın ben de bi adım atmazsam böyle mi olur acaba bilmiyorum ki

aslında ben de adım at diyecem ama seni kararsız gördüğüm için bişi diyemedim bide öyle bişeki bi yerden sonra oyuna dönüyo mecbur kuralına uyuyorsun..ama bence de eğer içinden geliyorsa ve sonunda gerçek bi ayrılığa katlanamayacaksan özlediğine dair bi msj atabilirsin

canım ya o kadar üzüldmki (
yalnız senden ayrılır ayrılmaz nasıl yeni ilişkiye başlamış zaten güvenilcek biri değilmiş baksana

canım çok üzüldüm ama sen üzülme artık..bilemeyiz ki belki de böyle olması gerekiyor..hayat bazen böyle oyunlar oynuyor insana dönüp kendini suçluyorsun işte elindede kanıtın varsa daha zor oluyor kabullenmek kendine kızıyosun iyce ben hatalıyım diye

canım benim o kadar güzel bir tespit yaptın ki. tek sorunum bu zaten eğer bi adım attığımda bir şeylerin düzeleceğine inansam atıcam ama durum başka zaten bir şeyler yolunda gitmemiş ki ben o raddeye gelmişim şimdi geri dönen taraf ben olunca da adamı düzeltebilmem çok zor diye düşünüyorum.. barışınca dört dörtlük bir ilişkim olaacağını düşünsem zaten 3 ay beklemezdim hem seviyorum hem onunla olan ilişkimden de menmun değilim kararsızlığım bu yüzden.

canım çok üzüldüm gerçekten keşke o bir ay içinde bir adım atsaymışsın ben de bi adım atmazsam böyle mi olur acaba bilmiyorum ki

istersen normal hal hatır sorar gibi mesaj AT , bi nabız ölç?
bizde bundan seneler evvel 4 ay ayrı kalmıştık en uzun ayrılığımızdı, o başka şehirde okuyordu ben bunalımın dibine vurmuşum...
kesin bitti diyoruz, hatta ben onlara gidiyorum alt katımızda oturuyorlar, ben olunca telefonu kapatıyor konuşmuyodu annesiyle ablasıyla kabus gibiydi...
sonra geldi ve yanyana geldiğimz an ikimizde dayanamadık.
yanyana gelmek konuşmaktan daha etkili
çok mu uzaksınız birbirnizden ?

evet canım 12 saatlik bir mesafe söz konusu malesef bilmiyorum mantığıma tam olarak kabul ettirsem bir şeyleri bir adım atmam çok kolay şunu bile diyebilirim daha ne kadar dargın devam edicez? ama şu an bu mesajı atmama değer bir ilişki yaşar mıyım onu bilemiyorum yalnızca duygularımla hareket etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…