Madem bitiren sen oldun,yapma arkadaşım,arama,yazma...
Hatta bekleme bile aramasını.
Bol bol dua et,Allahıma sığın.
Eğer seni üzmeyecekse yeniden barışın inşallah.
Onun koşmasıyla,onun çabalamasıyla.
ben bu yoruma katılmıyorum , hem terkedin hem karşı taraftan çaba bekleyin . Erkekler ama duygu ve gururları var . Biraz değer verin sevdiğiniz insanlara
bilmiyorum ki bende ne yaptığımı adam düzelir diye blöf yaptık sözde geldi elimde patladı o da acaba diyorum ben mi bir adım atsam
aynı benim durumum tıpa tıp aynısı diyebilirim :)) blöfüm bi tarafıma kaçtıı :)) 5 ay oldu benimde çıt yok her iki taraftanda bazen kendimi suçlu buluyorum ama nedense mesaj atasımda yok ama çok özlediğimi söyleyebilirim..zaten koca 5 ay geçmiş dönmesinden ümidimi kesiyorum kestimiçimdeki umut titrek bir mum ışığına döndü :s
Allahım !! Kararsızlık kadar büyük bir çaresizlik yok sanırım duygusal anlamda. Ben de bir süredir ayrılma planları kuruyorum, ayrılamıyorum. Devam ettiğimde olacakları da biliyorum, yine mutsuzluk. Ama şimdi pişman olmak, ilerde pişman olmaktan iyidir herhalde. Ayrılan arkadaşlar bence hiç üzülmeyin, alışmışlığın özlemi aslında yaşadığınız. Bağımlılık, alışkanlık oluyor illa ki. Üstelik 3-4 yıllık ilişkilerden bahsediyorsak. Ben de hep diyorum beni onun kadar kimse sevemez diye, belki uzun yıllar herkeste onu arıycam, yahut ölene kadar içimde bir ukte olarak kalacak. Ama evlensem de ciddi problemler var beni bekleyen, şuan gözümün yaşı kurumuyor, o zaman ne olur durumum diyorum. Risk almaya değer mi diyorum. İşinde gücünde kimseye muhtaç olmayan bir insanım, muhtaç mıyım ona diyorum.
Belki de saçmalıyorum, sanırım psikolojim bozuldu :) Ama şu bir gerçek, birşeyler uzun zamandır kötü gidiyorsa, kötü gidecektir. Tecrübeyle sabit :)
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
Allahım !! Kararsızlık kadar büyük bir çaresizlik yok sanırım duygusal anlamda. Ben de bir süredir ayrılma planları kuruyorum, ayrılamıyorum. Devam ettiğimde olacakları da biliyorum, yine mutsuzluk. Ama şimdi pişman olmak, ilerde pişman olmaktan iyidir herhalde. Ayrılan arkadaşlar bence hiç üzülmeyin, alışmışlığın özlemi aslında yaşadığınız. Bağımlılık, alışkanlık oluyor illa ki. Üstelik 3-4 yıllık ilişkilerden bahsediyorsak. Ben de hep diyorum beni onun kadar kimse sevemez diye, belki uzun yıllar herkeste onu arıycam, yahut ölene kadar içimde bir ukte olarak kalacak. Ama evlensem de ciddi problemler var beni bekleyen, şuan gözümün yaşı kurumuyor, o zaman ne olur durumum diyorum. Risk almaya değer mi diyorum. İşinde gücünde kimseye muhtaç olmayan bir insanım, muhtaç mıyım ona diyorum.
Belki de saçmalıyorum, sanırım psikolojim bozuldu :) Ama şu bir gerçek, birşeyler uzun zamandır kötü gidiyorsa, kötü gidecektir. Tecrübeyle sabit :)
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
katılıyorum sana. gerçekten ayrılmadan önce yaptıklarını unutuyoruz dayanamıyoruz ayrılıyoruz sonra pişmanlıklar ardı arkası kesilmiyor. bende ayrıldım bir ay oldu. kendimi yedim bitirdim. halbuki bana son iki ayda yasattıklarını hatırlayabilsem onu her özlediğimde sorun gidecek bitecek yani. ah biz kızlar ne kadar zayıf olmaya meyilliyiz...
aynen bende sanki şu an keyfimden ilişkimi bitirmiş gibi suçluluk hissediyorum keşke diyorum yapmasaydım ama o noktaya nasıl geldim sorusunun cevabını unutalı çok oldu galiba
hiç bir kadın keyfinden bitirmez ilişkisini. karşıdaki insanda vardır bir değişiklikde onu kaldıramamıştır. bu erkeklere yüz verince nasılda bırakıyorlar kendilerini. kedi fare oynamayı daha heyecanlı buluyorlar. bakma böyle mantıklı cümleler kurduguma bir ayı kendine zehir etmiş biriyim tatilimin ne tadını alıyorum ne eğlenebiliyorum...
ben 4 aydır hayalet gibi yaşıyorum canım ne yaptığımdan tat alıyorum ne güldüğümden ettiğimden. en son ayrılacağım gün kararımı vermiştim o başka bi şehirden geldi bana süpriz yapmış gül almış ben ayrılmak istiyrm dedim konuşcaz çözcez dedi hayır dedim çözülcek bir şey kalmadı sonra ben inat edince beni omzuna aldı eve götürdü kapıyıda kilitledi sorunu çözmeden çıkmak yok dedi bende öyle yapınca iyice kan beynime sıçradı aldım anahtarı o kapıdan çıkarsan bu iş biter dedi bende çıktım gittim. yahu o raddeye geleceğim ne yaşamıştım şimdi onu bile canlandıramıyrm hafızamda inanır mısın ? sen neden ayrıldın peki çok özel değilse canım
son zamanlarda çok değişti seviyordu ama eskisi gibi davranmıyordu. ndenini sordugumda işlerinin yoğunlugundan falan diyordu ne bana yetebiliyormuş ne işlerine ne kendisine... duygusal bi çıkmaza girmişti. bana hep sen haklısın sorun bende diyordu. bende biraz aceleciyim sorun hemen cözülsün istedim. fevri davrandım. iki ay boyunca onu kendine getirmek için ayrılmaktan çok bahsettm. her sefernde olmaz dedi ama en sonunda tmm dedi. bn pişman oldm tabi geri döndm aradm oda bittiğini artık olmayacagını söyledi. şimdi kim suçlu Allah aşkına yani sanki ilişki mükemmel gidiyorduda bn mi mahvettm herşeyi sorsam ben suçluyumdur ayrılalım dedim diye. ama o haddeye nasıl geldm o kararı nasıl aldım bi anlayabilseler. bu erkekler işlerine gelince cok zekiler işlerine gelmeyince safa yatıyorlar..
çok feminik bi yazı oldu farkındayım
valla ben arkandayım feminiklikse feminiğiniz artıkbende senin gibi sürekli ayrılalım diyordum mesaj attı sonra zaten konuyu her seferinde ayrılmaya getiriyorsun ben bu sefer çaba harcasam düzelsek sonra elbet bir bahane bulup ayrılığa getireceksin konuyu filan demiş adam haklı bu yaptığımız çok yanlış ama ben söyleyince farkettim iş işten geçti. daha 1 ay olmuş canım bence sizin düzelme ihtimaliniz var en son ne zaman görüştünüz
ayın 12snde telefonda konuştuk. bilmiyorum ya düzelme bana hiç olur gibi gelmiyor... bide benim bi problemim var ağlıyorum bn konusurken sinirlerim bozuluyor cunku buda bni çok zayıf gösteriyor. kıyamıyor karsımdaki hemen alttan alıyor biz hiç bi problemimizi cözemiyoruz bu yuzden...
kıyamam canım benim bende alabildiğine odunum uğraşsamda ağlayamıyorum. yüz yüze konuşup çözme fırsatınız yok mu en son bitti bu iş dedi kestirdi attı mı yoksa sonrasında tekrar konuştunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?