evet canım 12 saatlik bir mesafe söz konusu malesef bilmiyorum mantığıma tam olarak kabul ettirsem bir şeyleri bir adım atmam çok kolay şunu bile diyebilirim daha ne kadar dargın devam edicez? ama şu an bu mesajı atmama değer bir ilişki yaşar mıyım onu bilemiyorum yalnızca duygularımla hareket etmek istemiyorum.
ya şöyle bi durum da var şimdi adım atsan adam zaten o tripte ya iyce haklı kimliğine bürünecek onu da geçtim hani bi insanı çok suçlu olduğu halde affedersin o da gevşer ya şimdi öyle olmasından korkuyorum ben ama gene de yarın bigün şimdiki gibi keşke yapsaydım/yapmasaydım diyeceğin bişiler olucaksa hiç durma diyorum
offff kızlar anlatamadıgım o kadar ayrıntı varki anlatsam roman olur, ben ona 4 bucuk yılımla beraber bi genc kızın sahip oldugu en anlamlı degerimi verdim ve ben su an sanlıurfanın bi köyünde yasayan bi kızım, ailem burda en tanınmıs asiretlerden bi tanesidr bu durum ortaya cıksa hayatıma mal olur, ugruna bunları göze aldıgım adamsa adam cıkmadı simdi ben askımamı yanayım kendimemi yanayım?canım çok üzüldüm ama sen üzülme artık..bilemeyiz ki belki de böyle olması gerekiyor..hayat bazen böyle oyunlar oynuyor insana dönüp kendini suçluyorsun işte elindede kanıtın varsa daha zor oluyor kabullenmek kendine kızıyosun iyce ben hatalıyım diye
offff kızlar anlatamadıgım o kadar ayrıntı varki anlatsam roman olur, ben ona 4 bucuk yılımla beraber bi genc kızın sahip oldugu en anlamlı degerimi verdim ve ben su an sanlıurfanın bi köyünde yasayan bi kızım, ailem burda en tanınmıs asiretlerden bi tanesidr bu durum ortaya cıksa hayatıma mal olur, ugruna bunları göze aldıgım adamsa adam cıkmadı simdi ben askımamı yanayım kendimemi yanayım?
offff kızlar anlatamadıgım o kadar ayrıntı varki anlatsam roman olur, ben ona 4 bucuk yılımla beraber bi genc kızın sahip oldugu en anlamlı degerimi verdim ve ben su an sanlıurfanın bi köyünde yasayan bi kızım, ailem burda en tanınmıs asiretlerden bi tanesidr bu durum ortaya cıksa hayatıma mal olur, ugruna bunları göze aldıgım adamsa adam cıkmadı simdi ben askımamı yanayım kendimemi yanayım?
bende barışsanız uzaktan daha çok yıprancağını düşünüyorum canım
offf ayrıntılar gerçekten çok fenaymış canım ama üzülme lütfen..madem öyle elinden geleni yap..ayrıca bu adam böyle bi durumda seni nasıl bırakabildi anlamıyorum..bence bu saatten sonra işin rengi değişti blöf yaptığını vs herşeyi söyle ona ama asla bu konuyu açma sanki onun için muhtaçmışsın gibi bi hisse kapılmasın..yarından tezi yok konuş ve bizi de haberdar et
canım onu yazan başka bir arkadaş ben bir şey yaşamadım. arkadaş kendi sorunundan bahsetmiş
ben senin atlatcağına inanıyorum ya çünkü mantığını konuşturuyorsun öncelik olarak
asyam çok özür dilerim gecenin bu saati kafada göz de gitti valla affet arkadaşım..
inşallah canım bende inanıyorum yalnızca onu takip etmeyi bırakmam gerekli. zaten pazartesi işe başlıyorum ehliyet kursum var kpss kursum var yüksek lisansla uğraşcam hayatın akışından onu kurcalamaya eskisi kadar uğraşmam zamanla da azalır diye umuyorum
çokk haklısın canım benim iyi ki akıl danışmışım valla şu an daha rahat değerlendirebildim sizinle konuşunca. dönerse düşünürüz dönmezse de zaten alıştık bu duruma değişen bir şey olmazçokk teşekkür ediyorum öpüyorumm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?