Ayrılık pek zormuş :(

ayrı şehirlerde ilişki yürütmek çok çok daha zor
eğer mantığına oturturamıyorsan geri adım atma canım
şimdi bi şekilde biraz toparlamışsın , sonrası çok daha zor olabilir..

en iyisi yoluma devam etmek galiba kızlar. günde bin defa facebook profiline girmeyi bırakarak başlasam iyi olacak

ya şöyle bi durum da var şimdi adım atsan adam zaten o tripte ya iyce haklı kimliğine bürünecek onu da geçtim hani bi insanı çok suçlu olduğu halde affedersin o da gevşer ya şimdi öyle olmasından korkuyorum ben ama gene de yarın bigün şimdiki gibi keşke yapsaydım/yapmasaydım diyeceğin bişiler olucaksa hiç durma diyorum

canım düşününce ben bu adamı yola getirmek için böyle bir işe giriştim her ne kadar başarısız olsam da şimdi ben bu adama gel barışalım desem bırak yola getirmeyi dediğin gibi ben haklıydım sen suçluydun moduna girecek ve benim ilişkimizi düzeltmem zaten imkansız hale gelecek. en iyisi bulunduğum duruma bir an önce uyum sağlamaya başlamak galiba

offff kızlar anlatamadıgım o kadar ayrıntı varki anlatsam roman olur, ben ona 4 bucuk yılımla beraber bi genc kızın sahip oldugu en anlamlı degerimi verdim ve ben su an sanlıurfanın bi köyünde yasayan bi kızım, ailem burda en tanınmıs asiretlerden bi tanesidr bu durum ortaya cıksa hayatıma mal olur, ugruna bunları göze aldıgım adamsa adam cıkmadı simdi ben askımamı yanayım kendimemi yanayım?

bende barışsanız uzaktan daha çok yıprancağını düşünüyorum canım

ay Allah onun cezasını versin yaa,o kadar üzüldüm ki ne diceğimi bilemedim,

canım çok üzüldüm yaa karaktersiz madem öyle bir şey yaşıyorsunuz nasıl bırakıp gidebiliyor bunlar ben anlamıyorumm gerçekten. biliyorum yaşadığın şey çok zor ama öyle biriyle bir ömür geçirmekten iyidir canım

offf ayrıntılar gerçekten çok fenaymış canım ama üzülme lütfen..madem öyle elinden geleni yap..ayrıca bu adam böyle bi durumda seni nasıl bırakabildi anlamıyorum..bence bu saatten sonra işin rengi değişti blöf yaptığını vs herşeyi söyle ona ama asla bu konuyu açma sanki onun için muhtaçmışsın gibi bi hisse kapılmasın..yarından tezi yok konuş ve bizi de haberdar et

canım onu yazan başka bir arkadaş ben bir şey yaşamadım. arkadaş kendi sorunundan bahsetmiş

ben senin atlatcağına inanıyorum ya çünkü mantığını konuşturuyorsun öncelik olarak

ben senin atlatcağına inanıyorum ya çünkü mantığını konuşturuyorsun öncelik olarak

inşallah canım bende inanıyorum yalnızca onu takip etmeyi bırakmam gerekli. zaten pazartesi işe başlıyorum ehliyet kursum var kpss kursum var yüksek lisansla uğraşcam hayatın akışından onu kurcalamaya eskisi kadar uğraşmam zamanla da azalır diye umuyorum

asyam çok özür dilerim gecenin bu saati kafada göz de gitti valla affet arkadaşım..

canıımm gecenin bu saatinde uğraşıp okumanız yeter birtanesiniz valla iyi ki varsınız iyi ki bir anlık hevesle bi atak yapmamışım pişman olurdum

ohh ne güzelll bak, boşver hayatına bi olumsuzluk ekleme
bak toplamışsın kendini hedeflerin var ne güzel, dağılmaya ne gerek var
o ararsa o dönmek isterse düşünürsün :)
sen zaten pişmanım keşke böyle olmasaydı desen havaya girer zaten

çokk haklısın canım benim iyi ki akıl danışmışım valla şu an daha rahat değerlendirebildim sizinle konuşunca. dönerse düşünürüz dönmezse de zaten alıştık bu duruma değişen bir şey olmaz çokk teşekkür ediyorum öpüyorumm sizi

çok çok çok mutlu ol canım benimmmmm

Madem bitiren sen oldun,yapma arkadaşım,arama,yazma...
Hatta bekleme bile aramasını.
Bol bol dua et,Allahıma sığın.
Eğer seni üzmeyecekse yeniden barışın inşallah.
Onun koşmasıyla,onun çabalamasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…