ayrilik vakti peki ya sonrasi??

coolss87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
310
36
38
38
arkadaslar sevgilimden ayrildim. evlenecegim insan demistim ama olmadi. bazi yakinlasmalarimiz oldu deli gibi hayal kirikligi yasiyorum.

kendimi sucluyorum niye yaptim diye

hem günah boyutunu düsünüorum. hemde bundan sonra karsima cikan insan sorarsa ne diycem? anlatcak miyim sizler ne yaptiniz ?? 25 yasindayim bu arada.

cnm hersey ınsanlar ıcındır.. olan olmus sen ileriye bakacaksın.. yenı erkek arkadasının dusuncelerini ogrenmeye calısırsın baktınkı bıraz muhafazakar ozaman sende ona gore tavır alırsn

Yine bir pişmanlık vakası
Dünyanın sonu değil ya olmuş bitmiş hayatına normal bir şekilde devam edeceksinbir daha hata yapmamak şartıyla

Olan olmuş insan hatasız olur mu hiç ? önemli olan hatalardan ders almak yoluna bakacaksın artık başka seçenek kalmamışsa

bunları yaşarken günah boyutunu düşünmediysen şimdi bunu aklına takmam neden?

ayrılık olmasaydı yine yaşıyacaktın o zaman bütün bunlar aklına gelmiyecekti

yaşanmış yapacak bir şey yok yaşadıklarının arkasında durucaksın pişmanlıklarını için de yaşıyacaksın yeni biri çıkacak mutlaka onla mutlu olucaksın belki...

zamanla herşey geçicek

Dinen anlatmak zorunda değilsin diye biliyorum ama vicdanen kendine kalmış bi durum.Ama karşındaki bilse öğrendiği andan sonra bakış açısı değişecek :/ bu durumda anlatmamak daha mantıklı sanki.Bunu unutamazsın belki vicdanını sürekli rahatsız eder ama bi daha yapmamak kaydıyla tövbe eder yoluna devam edersin yapacak bişey yok olmuş bi kere.Bunu düşünüp kendini heder etme.

cinsel birliktelik yaşadığını umursamayacak birini bulursun umarım erkekler bu konuda çok ikiyüzlü. sevgilileriyle ilk ilişki yaşayanın o olmasını istiyorlar ama olaki ayrılınca yeni srvgililerinin yine bakire olmalarını istiyorlar .dünya çok adaletsiz.

Yolunuz acik olsun.
Sizi gecmiste ne yaptiysaniz onunla kabul edecek biriyle evleneceksiniz.

Iste bi anlik keyif istek icin yapilan hatalar,gun geliyor insani pisman ediyor,gun geliyor,insanin ayagina takiliyor.
Simdi pismanligini yasiyorsun,ilerde karsina cikacak olan insana anlatmalisin ustu kapali bir sekilde.bir defa konusulsun ve kapansin mevzu.diger turlu,eger karsina cikacak insanin ilki olacaksan eger,bunlari saklaman sana vicdan azabi verecektir.

evet ilki olmak istemiyorum. ustu kapali bir sekilde anlatmayi dusunuyorum

Bundan sonra kimseye evleneceğim adam gözüyle bakmayarak başlayabilirsiniz hayatınızı idame ettirmeye .(cinsellik anlamında soyledim bunu)
Yaşamışsınız, zorla olmamış sonuçta, arkasında durun. Erkekler ikiyüzlü olur genelde bu konularda. Hem karnım doysun, hem pastam dursun misali.
Gerçekten aşık olduğunuz ve bu durumu tolere edebilecek düzeyde biri olursa hayatınızda, içiniz rahat etmeyecekse paylaşırsınız. Dünyanın sonu değil sonuçta.

Reactions: twe

cinsel birliktelik yasamadim. ama gecmiste bi suru sey yasayip sevgililerinin bakire olmasini isteyen biriyle olmak istemem kesinlikle

yok bundan sonra yasamiycam Allah in izniyle. en buyuk cekincemde o anlattigim zaman gecmiste yasamissin benle de yap muhabbeti olcak kesin :/ve kotu gozle bakilcak

aynen oyle maalesef. insanlari tam tanimadan
bazi seyleri yasamak cok yanlismis
Insanlari tanimak degil kendini tanimalisin ilk yasadiklarin seni uzecek sarsacaksa evlenmeden yapmaman gerekirdi hayatta hicbiseyin garantisi yok bunu once bil sonra baskasina degil kendine guvenerek yap neyapiyorsan boyle olmaz

cinsel birliktelik yasamadim. ama gecmiste bi suru sey yasayip sevgililerinin bakire olmasini isteyen biriyle olmak istemem kesinlikle

Kimseye bir sey anlatman gerekmiyor. Kendi ozelini neden baskasiyla paylasican. Yeni sevgiliye eskisiyle opustugunu anlatmak bana sapiklik gibi geliyor. Sana bu konuda soru soran erkege sapik misin diyip tekmeyi basabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…