Evlenecegim insan guvencesiyle yaparsan boyle pisman olursun
Iste bi anlik keyif istek icin yapilan hatalar,gun geliyor insani pisman ediyor,gun geliyor,insanin ayagina takiliyor.
Simdi pismanligini yasiyorsun,ilerde karsina cikacak olan insana anlatmalisin ustu kapali bir sekilde.bir defa konusulsun ve kapansin mevzu.diger turlu,eger karsina cikacak insanin ilki olacaksan eger,bunlari saklaman sana vicdan azabi verecektir.
cinsel birliktelik yaşadığını umursamayacak birini bulursun umarım erkekler bu konuda çok ikiyüzlü. sevgilileriyle ilk ilişki yaşayanın o olmasını istiyorlar ama olaki ayrılınca yeni srvgililerinin yine bakire olmalarını istiyorlar .dünya çok adaletsiz.
Bundan sonra kimseye evleneceğim adam gözüyle bakmayarak başlayabilirsiniz hayatınızı idame ettirmeye .(cinsellik anlamında soyledim bunu)
Yaşamışsınız, zorla olmamış sonuçta, arkasında durun. Erkekler ikiyüzlü olur genelde bu konularda. Hem karnım doysun, hem pastam dursun misali.
Gerçekten aşık olduğunuz ve bu durumu tolere edebilecek düzeyde biri olursa hayatınızda, içiniz rahat etmeyecekse paylaşırsınız. Dünyanın sonu değil sonuçta.
cinsel birliktelik yasamadim. ama gecmiste bi suru sey yasayip sevgililerinin bakire olmasini isteyen biriyle olmak istemem kesinlikle
Insanlari tanimak degil kendini tanimalisin ilk yasadiklarin seni uzecek sarsacaksa evlenmeden yapmaman gerekirdi hayatta hicbiseyin garantisi yok bunu once bil sonra baskasina degil kendine guvenerek yap neyapiyorsan boyle olmazaynen oyle maalesef. insanlari tam tanimadan
bazi seyleri yasamak cok yanlismis
ee o zaman sıkıntı nedir?
cinsel birliktelik yasamadim. ama gecmiste bi suru sey yasayip sevgililerinin bakire olmasini isteyen biriyle olmak istemem kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?