ayrilik vakti peki ya sonrasi??

Ben cinsel iliskiye günah olarak bakmıyorum.. Allahın sözünü eleştirmem hasa.. Ama benım düşüncem bu. Yanacaksam ben yanarım. Cok ınanclı bır ınsanım ama fiil aynı fiil bir imza mı her seyı mesrulastırıyor? Sırf bu yuzden evlılıgın amacı cınsel ılıskı oldu resmen. Yine de bence dini boyutunu dusunme, cunku ınsan en buyuk günaha bıle kendıne geçerli bir neden bulup masumlastırabılıyor, kitabına kalıbına uyduruyor. Burada vicdan onemlı olan. Vıcdanın da toplumsal baskıdan dolayı rahat degıl; yoksa ıkı ınsan ıstedı bir seyler yaşadı bundan daha dogru bır sey yoktur!! Yanlıs olsa zaten yapmazdın, pismanlıgı simdi degıl o an yasardın. Ayrıca 25 yasındasın, bir insanı sevip bir seyler yasaman cok normal, hissettiklerin icin kimseye hesap vermek zorunda degılsın.

Kesinlikle dürüstçe söyle..
Seni oldugu gıbı kabul edecek bır adam bulana kadar da bekle..
İnsanları dıktırme vs gıbı sacmalıklarla kandırma..
Sevdın ıstedın yaptın kendını de suclama..

diktirme gibi bi durum yok. birliktelik yasamadimki

kesinlikle. öyle bisey yasasaydim asla gizlemezdim. ne kotu bisey diktirmek filan ya..

özel bişey sonuçta evlendikten sonra olmalı cinsel ilişki. ben öpüştüüğüme dahi pişman oldum evlenmeden..

geçmişinde olmayan birine geçmişinin hesabını vermek ne kadar doğru?
yaşadıkların senin yaşadıkların arkasında durup pişmanlık duymamalısın.

olmayan cinsel birleşmenin neresinden ve nesinden pişmanlık duyuyorsunuz anlamıyorum Tanrımm

olmayan cinsel birleşmenin neresinden ve nesinden pişmanlık duyuyorsunuz anlamıyorum Tanrımm

canım pişmanlık duymam için illa cinsel birliktelik mi yaşamalıyım yani. öyle bişey olmadı öyle bi duruma izin vermedim ama yaşadıklarım içinde pişmanım. ilk öpüştüğüm eşim olsaydı keşke diyorum:/

bunun için kendini kahretmeye değermi
madem eşin olsun istiyordun o zaman onu resmi nikah sonrasına saklamalıydın?

Ayrıca sen biriyle öpüştüğünü yeni sevgiline söylersen oo gider gelir bundan itelenirsin
hangi çağda yaşıyoruz rahatsızlık verilen seyleri söyelme daha iyi o sana bende 5 kişiyle yattım 10 kişiyle bilmem ne ilişki yaşadım dese hos olmaz dımı

bende söylenmemesi taraftartıyım ama sorduğunda hayır diye yalanda söyleyemem. bu tarz konularda takıntılı kişilerden uzak durmam lazım heralde...

bende söylenmemesi taraftartıyım ama sorduğunda hayır diye yalanda söyleyemem. bu tarz konularda takıntılı kişilerden uzak durmam lazım heralde...
bosver sankı onlar sana cok dogru olacaklar
unut gıtsın
oo daha kımlerle opusursun bumu dert

bosver sankı onlar sana cok dogru olacaklar
unut gıtsın
oo daha kımlerle opusursun bumu dert
hiçbişey yaşamamış biri olursa saklamak istemem vicdanım rahat etmez çünkü. büyük konuşmayayım ama daha kimseyle evlenmeden bişey yaşamak istemiyorum :/

konu sahibesi artık kendini toplama zamanı. her ne yaşandıysa yaşanmış. zaten gerçek pişmanlık hemen arkasında tövbeyi de getiriyor. günah senin hesabını verecek olan da sensin seni hem affetme herm de yargılama hakkına sahip tek varlık da Allah.
bu sana iyi bir tecrübe olsun. şu eiğrenç erkek cinsini ne mal olduğunu görmüş oldun en azından ve dilerim az bir kayıpla.
güzelce et tövbeni bundan sonraki yaşantını güzelleştirmeye bak.
bir de yazı paylaşayım dedim aklında bulunsun bu söz ki hiçbirimiz melek değiliz. Allah güzel ve karakterli insanlarla karşılaştırsın.

Eklentiler

• 10686817_325347874319429_1365364755273675811_n.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 62
pişmanlık yaşamana gerek yok. bunlar senin geçmişin ve geçmişine saygı duymak zorundasın. pişmanlık duyma, üzülürsün kendini yıpratırsın.
hem bunu isteyerek yaptın ve yaparken de muhtemelen mutlu oldun. gerisini boş ver. ülkemizde cinselliğe ayıp ya da günah olarak bakıyoruz. ve hani artık tv internet gibi şeyler yüzünden kendimizi bu konuda kontrol etmemiz çok zor. eskiden bende kısmen ilişkiye girenlere kızıyordum ama artık kızmıyorum. yani bunu senin gibi bir çok genç kız yapıyor. pişman olma. gamsız ol, geçmişine saygı duy ve yeni bir başlangıç aç. en önemlisi de yaşadığın şeylerden her daim ders çıkark ki bir daha kendini bu kadar üzme. pişmanlık yaşama.

inşallah canım ders çıkardğımı düşünüyorm. artık herkes yaşıyor bişeyler, iyiki daha ilerisi olmadı diyip avutucam kendimi yapcak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…