ayrilik vakti peki ya sonrasi??

canım sonuçta bu senin kararın arkasında durmalısın bunun günahını yaşayacak olan da sensin bu yüzden ben hayatına tekrar biri girdiğinde o kişiye hesap vermen gerektiğini düşünmüyorum .günahlarımız için hesap vereceğimiz Allah ve günahımızdan zarar gören insanlar.

Erkeklere asla güvenmeyin evlenene kadsr da bu tip yakınlaşmada bulunmayın..çekip gidince baysnlar şimdi ne olacağım derdine düşüyor..

Bu da bir risk erkekler böyle durumlarda kaçabiliyor da

Yasarken hersey iyiken , Günah boyutu dusunmedinmi ?
Simdi bitti diye gunah boyutunuda dusunme ..

Yaptiginin arkasinda dur , ilerde karsina cikanada anlat seni seven begenen boylede kabul eder..

Etmiyorsa yol ver gitsin ..

Erkeklere asla güvenmeyin evlenene kadsr da bu tip yakınlaşmada bulunmayın..çekip gidince baysnlar şimdi ne olacağım derdine düşüyor..

Erkeğe de güvenmemek lazım evet ama benim durumum tam tanımadan yaşamaktı. Yani erkek arkadaşım kandırma di beni biz birbirimizi tanımadan erken yaşadık bazı şeyleri. Aslında evlenene kadar hiçbişey yaşamamak en doğrusuymus. Maalesef Yaşadıktan sonra idrak ettim...

Bundan sonraki ilişkilerinde de aynı hataya ďüşme sakın bir bkire gibi yaşa ilişkini yoksa çok yıpranırsın

Yok canım bundan sonra yapmam. Zaten yaşarken de pişman oldum..pişman olduktan sonra sinirimi çizdim. Aynı şekilde devam etmedim

Yaptiginin arkasinda dur , ilerde karsina cikanada anlat seni seven begenen boylede kabul eder..

Seven böyle de kabul eder ama sevgi zamanla azlaıyor malesef her tartışmada bunu karısının yüzüne vuran erkekler var kadına hayatı dar ediyorlar.

Yaşarken de düşündüm günah boyutunu. Yaşamaya devam etmedim pişman olduğumda söyledim sevgilim. Sınır çizdim ilişkimiz devam ediyoken.

Öyle tabi ama tek korkum. Onla yaşadın benle de yasa diye itham edilmek. O yüzden saklamak istiyorum biraz...

Tatlım 10 yildir da taniyor olsaydın yaşamamaliydın ne zaman ne olacağı belli olmuyor...

Seven böyle de kabul eder ama sevgi zamanla azlaıyor malesef her tartışmada bunu karısının yüzüne vuran erkekler var kadına hayatı dar ediyorlar.

Öyle maalesef tartışmada üste çıkmak için bunu kullanıyorlar. ..

yas goreceli kavram. ne zaman yasadigin onemli. evlendikten sonra olmasi en dogrusu

siz bisey yasamadinuz sanirim ne mutlu size
.
Bunun övünulecek ya da yerilecek bir tarafı yok ama şu bir gerçek. Evlenmeden önce yapılacak son şey evlenince yapılacak ilk sey oluyor toplum böyle..ne tuhaf..

evet cok tuhaf gercekten hic boyle dusunmemistim.
Sen değilsin ilk yada son burada bir form konusu görmüstüm bir sürü genç kiz evlilik öncesi doktora gidip operasyon yaptirıyormuş kalıcısı varmış geçicisi varmış yok efendim kaç paraymış hep toplumsal baski işte.

Kesinlikle dürüstçe söyle..
Seni oldugu gıbı kabul edecek bır adam bulana kadar da bekle..
İnsanları dıktırme vs gıbı sacmalıklarla kandırma..
Sevdın ıstedın yaptın kendını de suclama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…