ayrilik vakti peki ya sonrasi??

aslinda yasarkende pismanlik duydum oyle genis genis yasamadim ve surekli sevgilim bundan dert yandi. hani yasadim sonra devam etmedim yasamaya.

bilemiyorum sevgilim olursa ne derim. siz yasadiniz mi ne dediniz mesela?

Doğrusu ben bu knularda katıyım biraz. Sana da örnek gösterdiğim gbi herşey yolunda giderken ölüm bile gelebilir. O sebeple kaldıramayacağım şeyler yaşamam asla. Sarılıp öptüğümü anlatmayı düşünmem bile. Senin de söylemen gerrksiz bence. Boswer gitsin :)

Sonrası siz sağ o selamet , olan olmuş artık .

Ne kadar az düşünürseniz o kadar az yıpranırsınız.

Evet yoluna devam edeceksin ama 1-0 maglup bi sekilde.
Hep kendini kabul ettirebilme çabasıyla yaşayacaksın artık.karşına çıkan her insana kendini müdafa etmek zorunda kalacaksın.göğsünü gere gere anlatacak halin yok ( pişmanmışsın) anlatırken ezilip büzüleceksin, bakışlarıyla yüzleşmek istemeyeceksin.ya ters tepki verirse diye yüregin ağzında yapacaksın konuşmayı.

Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

bunları bı hemcınsımın yazdıgına ınanamıyorum ya cok ama cok sacma

Gelin ata binmis ya nasip dememisler bosa... Neye güvenipte evlenecek gözüyle baktiginiz biriyle birlikte oluyorsunuzda sonra pisman oluyorsunuz... Yok yasarsaniz yasayin ama kesin evlenirim ben bununla deyip degil... Neyin garantisi var ki? Son pismanlik fayda etmez... Hayatiniza devam ediceksiniz...

bunları bı hemcınsımın yazdıgına ınanamıyorum ya cok ama cok sacma
Arkadasım evet türkiye sınırlarında yaşayan bi hemcinsin yazdı.çünkü türkiyenin gerçekleri bunlar.
Bizim er milletimiz hala karisi erkek cocuk dogursun diye baski yapiyor, hala cama çıkma kıyafetine dikkat et diye uyarıda bulunuyor.eşinin çalışmasına izin vermeyen adamlar var.. bunlar türkiyenin gercekleri bayan.. bu görüsteki insanlara senden önce baskasiyla birlikte oldum deyin bakalım neyle karşılaşacaksınız.evet, anlayısla karsilayabilecek cok aydin gençlerimizde var ama konu sahibi bunu açıklarken yukarıda yazdıklarımın korkusuyla yine yukarüda yazdıklarımı aynen yaşayacak maalesef.biraz gercekci olun lütfen

ben gayet gercekcıyım dısarısı artık o kadar bozukki erkekler bıle anlıyo hangı kızın nasıl oldugunu ve benı ben oldugum ıcın sevmeyen bı adamı hayatıma almayı dusunmuyorum bence konu sahıbıde dusunmemeli bız boyle ezılıp bukulursek ohoooooo tekme vuran cok olur

Ben ezil büzül demedim ki zaten ezilip büzüleceksin dedim.çünkü böyle bi konuyu gögsünü gere gere yeni erkek arkadasina anlatabilecek güvende bi insan buraya gelip konu açıpta napicam simdi ah vahh demez zaten.

P

Emin ol yaşarken pişman oldum. Yaşadıktan sonra pişman oldum. ilişkimiz devam ettiği sürede de pişman olduktan sonra yaşamadım. Sevgililer tartıştık bu konuda çok. Istiyorum yaptıysam dedim.

Ama ayrılma sebebimiz bu değil...

haklisin. anlatmamak en dogrusu. sonra kotu gozle bakiyorlar ister istemez :/

eger karsimda da yasamis bir insan varsa ezilip buzulmem. ama yasamamis birini seversem ve niye evlenecegin insana tam olarak saklamadin kendini derse evet o zaman cok uzulurum...

pişmansan demekki o kişi hiçte doğru kişi değilmiş.

artık zaten yapılacak birşey yok.yoluna bakacaksın.

bunlar senin özelin karşına çıkan erkeğe ilk fırsatta anlatmayı falan da düşünme.evlenebileceğin kişiye anlatabilirsin.

tabi kolayda değil bu durumdan bahsetemek ama açık sözlü olmakta fayda var.eğer oda sana açık olacaksa tabiki.

evet anlatmasi cok zor. aynen benim gibi yasamis ve pisman olmus biri cikar insallah karsima

bunları bı erkek yazsaydı vayyyyy kocummmm aslanım sal gitsin sana yenısını buluruz gıbı yorumlar yapılırdı
Ayyy valla baydı.
Kimsenin namusunu bacaklarımız arasında taşımak zorunda değiliz.
yetti artık. yetti be. aman.

Konu sahibi kimseye bir şey anlatman gerekmiyor. Mağara adamı gibi birini bulmazsan bir şey olmaz. 25 yaşındasın yani, bu seçimi yapmak senin insiyatifinde.

Bi şey yaşıyorsan illa evlenmen mi lazım?
Hayatta her şey olabilir. Garanticilik kafasından vazgeç. Biraz kendine saygın olsun. Yaptıysan yaptın.

Lazım değil tabiki. O yüzden ayrılıyor yaşadım diye devam etmiyorum hatalarını göre göre

Konu sahibi kimseye bir şey anlatman gerekmiyor. Mağara adamı gibi birini bulmazsan bir şey olmaz. 25 yaşındasın yani, bu seçimi yapmak senin insiyatifinde.

Haklısın. Öyle birini istemem zaten. Inşallah benim gibi biri çıkar karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…