ayrilik vakti peki ya sonrasi??

Insanlari tanimak degil kendini tanimalisin ilk yasadiklarin seni uzecek sarsacaksa evlenmeden yapmaman gerekirdi hayatta hicbiseyin garantisi yok bunu once bil sonra baskasina degil kendine guvenerek yap neyapiyorsan boyle olmaz

hayir karsimdaki insana guvendim bu insan benim esim olucak bana uygun diye. ama oyle olmadigini anladim. yoksa yasamaya karsi degildim yasayinca agir geldi ve pisman oldum

malesef hersey insanlar icin ve hatalarda bizim icin senin yapman gereken tevbe namazi kilmak ve yoluna devam etmek yapcak baska bisey yok insallah cok mutlu olursun bundan sonra

ama yakinlasma oldu sonucta. ileri gitmedim iyi ki. izin vermedim bunada sukur demeliyim artik :/

kusura bakmayın ben sizin gibileri anlamıyorum.
hem bir dahaki ilişkim olursa ne diyecegim diyorsunuz hem bakire arıyanla olmam diyorsunuz bir çelişki var

ileriye gitmediysen bir daha ki ilişkine ne diyeceksin ki bu durum da bence bir şey dememelisin bunu kendin sorun ediyorsun sorun ederken de o tarz erkeklerle olmam diyorsun

ne istedigini pek bilmiyorsun

Yaşarken günah boyutu aklınızda yok ayrıldıktan sonra aklınıza geliyor.Bırakın bu işleri artık hazmedemeyecekseniz.Yaşamışsın o an bir şeyleri isteyerek daha neyin pişmanlığı bu.Ondan sonrakine de anlatmak zorunda değilsin sorarsa söylersin dünyanın sonu değil.

yasarkende dusundum gunah boyutunu. birax saflik vat. sevgilim zstrn evlencez biz dedi. yasamazdak iliskimiz kotu olur dedi.

benimde ikna olasim vardi heralde yoksa bunlar gecerli sebepler degil biliyorum

Yaparken mutlu olduğunuz şeylerden sonradan pişman olmayıııın. Düğün günü ayrılıyor insanlar, sizin için önemliyse evlenmeden yapmayıııın. Acaba karşı taraf da pişmanlık duyuyor mudur? Hiç zannetmiyorum.

zannetmiyorum deildir. ilk yasamak isteyen beni ikna eden oydu. bende ikna olmaya hazirmisim demekki

yasarkende dusundum gunah boyutunu. birax saflik vat. sevgilim zstrn evlencez biz dedi. yasamazdak iliskimiz kotu olur dedi.

benimde ikna olasim vardi heralde yoksa bunlar gecerli sebepler degil biliyorum
Klasik gevşek lafları ama kaç yaşındasın ki sen bunlara inandın? Bana bu lafları 15 yaşında söylediklerinde itiraz etmiştim ama inanmaya meyilliydim.Allah yüzünü gösterdi de koşarak uzaklaştım.

hayir karsimdaki insana guvendim bu insan benim esim olucak bana uygun diye. ama oyle olmadigini anladim. yoksa yasamaya karsi degildim yasayinca agir geldi ve pisman oldum

Evleneceğin insan gözüyle bakıp pişman olunacak şeyler yaşamamalıydınız. Hersey yolunda giderken bir kaza geçirip öledebilirdi.. Ayrıca yaşarken değil ayrılınca duyulan pişmanlık biraz samimiyetsiz geldi. Olan olmuş artık. Eski sevgiliyle yaşananları yenisiyle konuşmak çok saçma. "Senden once de öpüştüm vs" demenin luzumu yok bence. Karşınıza hiçbir şey yaşamamış bir erkek çıkarsa -öyle bir erkek oldugunu sanmıyorum- bilmek hakkıdır. Onun dışında söylemenin gereği yok bence.

aslinda yasarkende pismanlik duydum oyle genis genis yasamadim ve surekli sevgilim bundan dert yandi. hani yasadim sonra devam etmedim yasamaya.

bilemiyorum sevgilim olursa ne derim. siz yasadiniz mi ne dediniz mesela?

Klasik gevşek lafları ama kaç yaşındasın ki sen bunlara inandın? Bana bu lafları 15 yaşında söylediklerinde itiraz etmiştim ama inanmaya meyilliydim.Allah yüzünü gösterdi de koşarak uzaklaştım.

25 yasindayim. bu yasima kadar sevgilim olmadi. evet gevsek laflar ama bi yandan da ailesiyle tanistirdi filan ciddi adimlari da vardi. zaten bitiren benim

benim orda kastettigim mesela sevgilisiyle opusmus etmis gecmiste ama hic opusmemis birini ariyor. boyle birini istemem dedim.

yok bundan sonra yasamiycam Allah in izniyle. en buyuk cekincemde o anlattigim zaman gecmiste yasamissin benle de yap muhabbeti olcak kesin :/ve kotu gozle bakilcak

kendi sınırını daha net koyarsın ve de anlatmak sana kalmış ama anlatırsan önüne ısıtıp ısıtp koyuyorlar bil isterim .bu yüzden bundan sonra hatana tövbe et ve yoluna devam et hatalar insanlar için...

evet o yuzden anlatmak istemiyorum. ustu kapali anlatmak mantikli gibi

25 yasindayim. bu yasima kadar sevgilim olmadi. evet gevsek laflar ama bi yandan da ailesiyle tanistirdi filan ciddi adimlari da vardi. zaten bitiren benim
Bittiğine göre sağlam değilmiş sen de biliyorsun.Ciddi mi değil mi bilemem artık aileyle tanıştırma olayları bana ciddi adım gibi gelmiyor.Herkes yapıyor artık.O yakınlaşmalar hiç kafaya takacak konular değil.İstedin oldu bitti.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Bu yüzden kendini darlama.

Alınma ama sen işin günah boyutunda falan değilsin. Öyle olsaydın şu cümleyi kurmazdın:
!!evlenecegim insan demistim ama olmadi. bazi yakinlasmalarimiz oldu deli gibi hayal kirikligi yasiyorum.''

Yani senin derdin din falan değil. Hala o evlenmeyi planladığın adamla olsaydın ve onla evlenseydin aklına bile gelmeyecekti bekarkenki yakınlaşmlarınızın günahı.Ama ayrıldınız ne hikmetse bir anda hidayete erdin.
Bnce kendini kandırma. Senin amacın gelecekteki kocana el değmemiş bir kadın sunmak birçok Türk kadını gibi. Senin isteklerinin senin hayatının zerre önemi yok varsa yoksa erkeğin isteği, onu mutlu etmenin yolları. Neden sürekli kendini erkeklere göre hazırlamak ve erkeklere göre yaşamak istiyor yurdum kadınları? Neden bir kişilik bir karakter sahibi olmak bu kadar zor sizin için? O irkekler düşünüyorlar mı sizi? Kendilerini size göre mi hazırlıyorlar?
Herkes kendi hayatını kendi isteklerine göre, kendi için yaşamalı. Ha sonra evlenip de kocalarından kötü muamele görünce kafalarına dank ediyor tüm hayatlarını bir kocaya endekslemenin acizliği ve saçmalığı.Böyle ortada amaçsız kalıyorlar tüm hayatları bir hiç uğruna heba olmuş şekilde. Benim sana tavsiyem az güçlü ol, istedin ve yaşadın bu kadar. Aciz olmayın bu kadar yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…