- Konu Sahibi Princess
-
- #2.261
Sürünüyor seninki canım. Seni bu kadar takmıyor olsa içmezdi herhalde. Zaten kendin diyorsun içen birisi değildi diye. Söyledikleri doğru olabilir. Gerçekten ayrılmadan önce bir şey hissetmediğini düşünmüş olabilir. Ama ayrıldıktan sonra anlamıştır herşeyi.
ben de cuma gunu bıtırelım deıdm.Tabi içim kan ağlıyo aslında o ne dıcek dıye yaptım bunu.Onu çok sevıyorum Allah'ım tam bı aptal aşığım.Kaç hundur msj atıyrm bgn cvp attı.bıttı uzerıne konusmanın bı anlamı yok dıyo.Ben ne yapıcam çok kötüyüm.Daha 1,5 sene olmadı bıule ılıskımız.O çok kesın net hemen kestıırp atıyo.Ne yapabılırım ne olur bırı bana akıl versin:2:
Adım attıkça kaçmış resmen.Bu saatten sonra adım atma hiçbir şekilde.Gerçekten eninde sonunda merak edecek bir şekilde.Onlar için en büyük ceza sessiz kalmaktır ben bunu anladım.Özelden de yazdım sana canım mesaj kutumu boşalttım.
tamam canım..yok canım sessiz kalıcam resmen yok olmuş gibi benden bir haber dahi alamasın bende ondan alırsam belki kötü haberini o yüzden üzülürüm daha çok..ne yazık ki hala seviyorum onu bu yüzden...sessiz kalmak yetinmeyip msnde dahi görünmicem...
msn den silicem demek istedin herhalde.
Msnde görünmemek işe yaramıyor, ben ilk hafta yapmıştım.Şimdi normal giriyorum o da giriyor ve ben çıkınca çıkıyor genelde.Telepatik olarak görüşüyoruz sanki.O oturum açtığında elbet benim içimde bir şeyler oluyorsa, beni görünce de onun oluyordur.Yazacak mı yazmayacak mı diye ben düşünüyorsam, ben yazmıyorum diye o da şaşırıyordur.Bazen normal giriyorum bazen çevrimdışı takılıyorum ki ne zaman girip çıkacağımı kestiremesin.Daha büyük ceza oluyor girip de ona yazmamak.tamam canım..yok canım sessiz kalıcam resmen yok olmuş gibi benden bir haber dahi alamasın bende ondan alırsam belki kötü haberini o yüzden üzülürüm daha çok..ne yazık ki hala seviyorum onu bu yüzden...sessiz kalmak yetinmeyip msnde dahi görünmicem...
Sözü sen attığın için bir adım atman yanlış olmamış hatta doğru olmuş işte o da senden bekliyormuş bence =)Arkadaşlar iyi geceler birkaç gündür nete giremediğim için uzak kaldım biraz :))
Pazar günü benimkini aradım hatırını sordum sesini duymak istedim dedim o da bana iyi yaptın dedi biraz havadan sudan konuştuktan sonra ona kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim... Bana herşey geçmişte kaldı dedi dedim ilişkimize bir şans verelim o da daha öncede vermiştik ama olmuyor dedi. Dedim ben hatamı anladım fevri davrandım ve yüzüğü gönderdim sana dedim o da hemen ailen bu konuda ne düşünüyo dedi bende biraz yumuşadıklarını ve eskisi gibi katı olmadıklarını biz birbirimizi sevdikten sonra onları ikna edebiliriz dedim.. Onun annesi babası bana hala kızgın neden işi bozdum diye... dedim o zaman ailen beni istemio o da istemiolar die bişey yok onlar bana bırakıyo dedi..Dedim seni çok seviyorum o da dedi bende ama eskisi gibi heyecanım yok dedi...
Ben görüşmek istediğimi söyledim o da görüşürsek olmaz dedi (Çünkü herşeyin baştan başlayacağını bilio ::) Bende acı tatlı 2 yılımız geçti dedim o günlerin hatırına görüşelim dedim.. Bu sefer tamam dedi şimdi kısmetse Pazartesi görüşeceğiz... Bunun akabinde biz ayrılalı 2 ay oldu ve 2 aydır ne yaptın dedi bende evden işe işten eve dedimm. Bakalım kızlarr tamam mı devam mı ??? :)))
Sözü sen attığın için bir adım atman yanlış olmamış hatta doğru olmuş işte o da senden bekliyormuş bence =)
Bizim ilişkimizde hep adım atan, onun peşinde koşan bendim ama bitiren oydu, o yüzden ben ona adım atmaya cesarete edemiyorum şuan hala.Sonuçta ne olursa olsun kafasından ne geçiyor bilinmez ama sen ona adım atınca direk atlamış baksana=)) İçten içe kuruntu yaparak mutluluğunu gölgeleme bence ama yine de aklında bulunsun dikkat et biraz da süründür.O atladı diye sen de direk atlama değerini anlasın.
Umarım canım ya =)Canım bakalım sonuç ne olacak umarım seninde beklediğin adım en yakın zamanda gelir :))
Benim derdim bir değil ki... Sevgilim olsaydı hiç detaya takılmazdım ama ,işte ailem var babam daha ılımlı ama annemmm !!! Sözlümü çok severdi şuan bir o kadar da istemio(((
Arkadaşlar iyi geceler birkaç gündür nete giremediğim için uzak kaldım biraz :))
Pazar günü benimkini aradım hatırını sordum sesini duymak istedim dedim o da bana iyi yaptın dedi biraz havadan sudan konuştuktan sonra ona kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim... Bana herşey geçmişte kaldı dedi dedim ilişkimize bir şans verelim o da daha öncede vermiştik ama olmuyor dedi. Dedim ben hatamı anladım fevri davrandım ve yüzüğü gönderdim sana dedim o da hemen ailen bu konuda ne düşünüyo dedi bende biraz yumuşadıklarını ve eskisi gibi katı olmadıklarını biz birbirimizi sevdikten sonra onları ikna edebiliriz dedim.. Onun annesi babası bana hala kızgın neden işi bozdum diye... dedim o zaman ailen beni istemio o da istemiolar die bişey yok onlar bana bırakıyo dedi..Dedim seni çok seviyorum o da dedi bende ama eskisi gibi heyecanım yok dedi...
Ben görüşmek istediğimi söyledim o da görüşürsek olmaz dedi (Çünkü herşeyin baştan başlayacağını bilio ::) Bende acı tatlı 2 yılımız geçti dedim o günlerin hatırına görüşelim dedim.. Bu sefer tamam dedi şimdi kısmetse Pazartesi görüşeceğiz... Bunun akabinde biz ayrılalı 2 ay oldu ve 2 aydır ne yaptın dedi bende evden işe işten eve dedimm. Bakalım kızlarr tamam mı devam mı ??? :)))
canım o formülü buldum sanırım :))) Hani 16 gündür hiçbişey yapmıyorum demiştim ya, cumartesi gecesi msne girdiğimde kişişel iletime çok çok çok mutluyum yazdım, o hiç msne girmediği için ona karşı yazdığım bişey değildi, o anda da çevrimiçi değildi zaten ama anında aradı beni. Kendimi azcık tutabilseydim daha iyi olurdu belki ama herşeyde bir hayır vardır derler. Baya bi tersledim anlıycan, niye böyle ikidebir kendini hatırlatıp duruyosun, hiçbişey olmamış gibi beni arama hakkını nerden buluyosun, bundan sonra asla arama beni diye saydım baya. Sen beni silmişsin, seni sevdiğime inanmıyomusun falan gibi bişeyler saydı, son olarak ta beni aramamasını tekrarlayıp kapadım telofonu. Ama işin komik tarafı o nasıl olduğunu merak ettim ondan aradım demişti ve bana nasılsın diye sorduğunda iyiyim demiştim sadece, ama konuşmamız hareretlenince mutluyum dedin bana azönce diye ağzından kaçırdı. Anlıycan msndeki iletimden etkilenip te aramış. Şimdi msne girmeyen insan hep orda, kişisel ileti bölümünden döktürüyo boyna, 5 dakikada bir yazı değişiyo, gül gül ölüyorum wala :)) Şuanda ne yazıyo söyliyim hemen; "sen kaçan ürkek bir ceylan ben peşine düşmüş canavarım, istersen dünyayı çağır imdada yeryüzünde bir sen bir de ben varım." Daha çok süründürücem allahın izniyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?