- Konu Sahibi Princess
- #3.221
Sewmiyorsa sen napsan kıskanmazki.) Giden qitmis neyin intikamı bu anlamıyorum. Sewen insan intikam almaz
terk etmenin intikami desem ve yazin siz hic sizi terk edenlerden intikam dusunmemissiz ne mutlu size:)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sewmiyorsa sen napsan kıskanmazki.) Giden qitmis neyin intikamı bu anlamıyorum. Sewen insan intikam almaz
terk etmenin intikami desem ve yazin siz hic sizi terk edenlerden intikam dusunmemissiz ne mutlu size:)![]()
Düsünmedim. Cünkü qiden qitmistir ya qitmesi icin qecerli bir nedeni ya da sewmediqi icin qitmistir. beni sewmeyen adam beni niye kıskansınki..
Düsünmedim. Cünkü qiden qitmistir ya qitmesi icin qecerli bir nedeni ya da sewmediqi icin qitmistir. beni sewmeyen adam beni niye kıskansınki..
sevmeyebilir ama emin ol kiskanir sen dene bak![]()
sevmeyebilir ama emin ol kiskanir sen dene bak![]()
yok beni sewmeyen erkek icin kıskandırmak icin bile uqrasmam.) deneyen denesin.
erkek arkads diyorki yap.. pisman olsun..ici icini yesin kim bu diye.. cünkü o görüstügüm cocukla olmadi saniyor.. ve simdi iliskisi var yazarsam oldu sanicak :)
kızlar bugun hıc bayram mesajı falan atmadı pıslık yaa ben atcaktım ama atmadım vazgectım tamamen bıtırdım kafamda onu sılıcem asla da artık gerı donmesını ıstemıyorum bıraz zaman verıp kendıme baskasından hoslanıırm belkı.D umrumda bıle degıl o kısı artık
ayneen o salakta atmadı..
Ahh kızlar ahh ..
En büyük intimam umursanmadıklarını göstermek, tabi kendinize yapacağınız en büyük iyilik de ..
Sanmayın ki sizin uğraşlarınızla dönen adam sevgisinden döner, sevmeyince de dönüp reddedilince zannettiğiniz kadar üzülmez.
Bırakın kendi hallerine ..
Çok seviyorsa ne yapar ne eder döner zaten.
ben bıtırdım artık ıcımde yanı bence ısteseydı bayramı bahan edıp arardı umrumda degıla rtık ne halı varsa gorsun
bastan beri böle düsünüyorsan konuya niye yorum yapiorsun kiyok beni sewmeyen erkek icin kıskandırmak icin bile uqrasmam.) deneyen denesin.![]()
sonucta tartistigimiz konu erkegin geri dönmesi![]()
ben bıtırdım artık ıcımde yanı bence ısteseydı bayramı bahan edıp arardı umrumda degıla rtık ne halı varsa gorsun
Ahh kızlar ahh ..
En büyük intimam umursanmadıklarını göstermek, tabi kendinize yapacağınız en büyük iyilik de ..
Sanmayın ki sizin uğraşlarınızla dönen adam sevgisinden döner, sevmeyince de dönüp reddedilince zannettiğiniz kadar üzülmez.
Bırakın kendi hallerine ..
Çok seviyorsa ne yapar ne eder döner zaten.
aynen canım katılıyorum...:)
ben de bu yollardan geçtim
hatta dönmesi için neler yapmıştım da neyse
ve bana demişti ki ben seninsem zaten sana geri dönerim.senin değilsem dönmem
böyle şeylere gerek yok demişti.
deyiş o deyiş patladı gitti:)
şimdi hiç bir şey yapmıyıorum sadece ortalıklardan yok oluyorum.
kızlar 3 gun sonra dogum gunu... 1 bucuk aydır konusmuyoruz. sızce dogum gunu aksamı bı mesaj attsammı ???