- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Çünkü kendisine ulaşmanı istemiyo nokta... genelde erkekler böyle yapmaz ams ilginç .. ne geçti aranızda tam olarak sonuç bu oldu?Bütün sosyal medya hesaplarından beni engelledi whatsapp da dahil üstüne hepsini gizledi birden neden? Ve hiç konuşmuyoruz ne ben ne o :'( Niçin böyle bir şey yaptı facebook daki gönderilerini bile gizliye almış
Ayrılmış olmanızdan olabilirBütün sosyal medya hesaplarından beni engelledi whatsapp da dahil üstüne hepsini gizledi birden neden? Ve hiç konuşmuyoruz ne ben ne o :'( Niçin böyle bir şey yaptı facebook daki gönderilerini bile gizliye almış
Neden bu kadar tepki verdi yani yıllardır açık olan hesaplarını gizlediAyrılmış olmanızdan olabilir
Ama ayrılınca direk yaptı bunu birkaç gün içinde oldusizi tamamen hayatından çıkartmak için.stalk kisvesi altında her şeyini inceleyip taciz etmemeniz için.hiçbir şekilde sizinle haberleşmemek için.ayrılalı yeterince zaman olduysa hayatındaki yeni kişi istemediği için.
Ayrilmissinjz artık sizin ona dair birşeyleri bilmenizi istemiyor kendisi de size dair birşey bilmek istemiyor çünkü ayrilmissinjz. Ayrılmanın gerekliliği buNeden bu kadar tepki verdi yani yıllardır açık olan hesaplarını gizledi
HayirBenimle barışır mı? Lütfen yardımcı olun
2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra...www.kadinlarkulubu.com
Şikayet etmek istiyorum tekarardan yardımcı olabilir misiniz?
Istismar yüzünden dava açtım mesajlarımı bahane ettiler savcıya dava açılmadı hatta o şahsın yakını babama mesajları gönderdi hepsinden maddi manevî tazminat talep etmek istiyorum mümkün müwww.kadinlarkulubu.com
Bu konulardaki kişi mi?
Ayrildiginiz icin olabilir mi ..?Bütün sosyal medya hesaplarından beni engelledi whatsapp da dahil üstüne hepsini gizledi birden neden? Ve hiç konuşmuyoruz ne ben ne o :'( Niçin böyle bir şey yaptı facebook daki gönderilerini bile gizliye almış
Niye öyle tepki verdi madem ayrıldı umrunda değilim umursamamasi gerekmez miAyrildiginiz icin olabilir mi ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?