Ayrılınca her yerden engelledi neden?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Bütün sosyal medya hesaplarından beni engelledi whatsapp da dahil üstüne hepsini gizledi birden neden? Ve hiç konuşmuyoruz ne ben ne o :'( Niçin böyle bir şey yaptı facebook daki gönderilerini bile gizliye almış

Çünkü kendisine ulaşmanı istemiyo nokta... genelde erkekler böyle yapmaz ams ilginç .. ne geçti aranızda tam olarak sonuç bu oldu?

Ya gercekten geri donmek istemiyor,iletisim kurmak dahi istemiyor. Icinde hersey bitmis
ya da hayatina birini aldi, yerli yersiz sizden birseyin karşısına cikip yeni iliskisine zarar verme riskini goze almak istemiyor...
Kisi kendinden bilir işi. Ben de bu iki sebepe sahip değilsem engellemiyorum, umursamıyorum bile duruyor oyle

İşin raconu artık bu olmuş
Bitti mi hooopp hemen engelle
Öyle yapınca kalptende silşnecegini falan düşünüyolar galiba

konuyu ben açtım sandım bir an.aynısı bire bir. 2 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım beni watsaptan faceden silmiş ve engellemiş. çocukça hareketler bunlar. sanki geri dönüp barışalım diyeceğiz deli mi ne

Bu konulardaki kişi mi?

Hayir

Ayrildiginiz icin olabilir mi ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…