- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Fenalığı ve kindarlığı yüzünden bebeğini bile hiçe saymış bir adam ne yazık ki dün o kadar üzülmüştüm ki hala içimde sevgi var diye whatsapptan engelini kaldırmıştım ve direk bana laf sokmaya devam etmiş seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah va rgam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile . Ama adam hastalığına rağmen hala fena.Siz ayrılma noktasındaki iki insansiniz ve sebebide şiddet vs boşanmak üzere olduğunuz kişi sizi merak etmeyebilir ama karninizdakini merak etmek zorundadır sirf bu durumdan dolayı yanınızda olması gerekirdi evet sizde insansiniz iyi gunlerim hatrına üzülüyor olabilrsiniz ama kendinizi yıpratmayın bence esiniz size çocuğunun annesi olarak değer verip arayıp sormamış sizde bence bosanma surecindeyken onun hastalığı ile ilgilenmeyin görümce size iletmiş sizde ona sorun usulunce nasil sonuçlar diye kendisi ile muhatap olmayın aileniz hakli
Yok yanlış anlaşılma oldu o kart benimde ve ben de o karttan harcadım limiti yüksek değil ödemeleri o yapardı ben harcıyorum diye benden almıştı . Eş kişisi o karttan hiçbirşey harcamadı ben birden evden gidince kart onda kaldı ve ilk ay borcu ödedi bu ay ödemeyince gecikmeye düştü ona mesaj attım sende kartım diye beni engelledi sonra engeli açtı bir gün sonraAcındirma politikasi .
Ettiklerini daha beter çekecek der yuzune kapatirdim görumcenin .Seni gene düsunen yok bebekle ne olacakmis o borç diyen yok ....
Neyine acıdıniz kapatin kartı .Bebeğe cok masraf olacsk zaten ustune baba olacak kisinin borcunu sen öde .
Ne umursamazlik vefasizlik .
Ablasıyla konuşmasaydım hasta olduğunu öğrenmeyecektim ailesine bile cok sonra söylemiş ve ablasına bildiğimi ona söyleme dedim o da söylemem zaten kızar dedi ama Allah bilirAdam hastayken bile konu sahibiyle uğraşmaya devam ediyor ya.
Bari üzüldüğünüzü belli etmeyin de duygu sömürüsü yapıp barışmaya kalkmasın.
Zaten bende düğünden kalma altınlarımı bile kavgada zorla elimden aldı anneme götürp satarım diye şimdi altınlar nerde bilmiyorum mahkeme yoluyla alacağım . Kredi kartı borcum 1000 tl lik borc asgarisi 277 lira her borcu öderd bunu ödeyemedi işleri çok kötü sanırımBen o adama üzülmedim de. Siz niye kartınızı kapatmayıp bide onun elinde bırakıyorsunuz. Size borç takarsa ne olacak. Bence buna daha çok üzülün. Bide Doğum aşamasındasınız yani
Engelledi beni ertesi gün engeli kaldırdı zaten 2 ay boyunca yaptığı tek şey bu gece de ilk defa ehatsapp engelini kaldırmıştım . Durumuna yazmış ‘’ seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah var gam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile .’Engelledigine gore size ait hic birseyi istemiyor ne bir kelime ne bir konusma boyle biri icin niye duygu olusturuyorsunuz ki sizin duygularinizi da istemiyor belli ki ama paranizi kullanmaya gelince istemem dememiş.
Sormadı ne yazık ki bana benimle eve dönmezsen bu cocugu da seni de birdaha görmem demişti ve sözünü tuttu . Bebeği görürse çok üzülür kopamazmış ondan öyle söylemiş ablası dedi böyle saçmalık olur mu.1 yılınız bile dolmadı, 8 aylık hamilesiniz. Yani şiddeti hamileyken gördünüz. Hastaneye yattınız, 1 kere çocuğu arayıp sormadı. Üstüne adam için ağladınız mı gerçekten? Ne diyeyim, vicdan demişsiniz bide. Çocuğunuzu düşünün siz, sorumluluğunuz sadece ona.
Her şeyi yapar maddiyat konusunda böyle bir şey yapmazdı ama ben cok zor durumda olduğunu düşündüm fakat bunu bana yazabilirdi engellemek yerine engelliyosan neden bir gün sonra açıyorsun engeli . Eş kişisi vicdanlı olsaydı 2 aydır bizden ayrı kalamazdı bugün boşanma davam açılıyor her şeyin hayırlısı. Dün o kadar üzüldüm gece whatsapp durumuna seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah va rgam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile .Önceki herşeyi boşver bu adam gerçekten kötü bir hastalığı var diyelim Bu durumda bile size borç bırakıp 8 aylık hamile karısını engelliyor.Bu nasıl bir vicdan??O yüzden sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün karşınızdaki hiç vicdanlı değil çünkü.
O çoook üzülecek bugün davam açılıyor..senin gibi birini elinde tutamadığı için o üzülmeli. seni üzdüğü halde ona üzülüyorsun. iyi günde kötü günde denilen şeye sen uyuyorsun ama işte senin gibilerininde kıymeti bilinmiyor malesef. asıl o üzülmeli
Siz neye üzülüyorsunuz o zaman? Çocuğuna karşı sorumluluğunu yerine getirmekten aciz bi adam. Bahaneye bak, kopamazmış. Kopmayacak zaten, olması gereken bu.Sormadı ne yazık ki bana benimle eve dönmezsen bu cocugu da seni de birdaha görmem demişti ve sözünü tuttu . Bebeği görürse çok üzülür kopamazmış ondan öyle söylemiş ablası dedi böyle saçmalık olur mu.
Üzülüyor olmam ( sonuçta o sevmesede ben sevdim onu evlendim inandım) eve dönmem gerektiğini göstermiyor bugün boşanma davam açılıyor artık geri dönüşü kalmadı.Eğitilmemiş vicdan tehlikelidir...ozaman eve dön ve dayak yemeye devam et.
İşte kopmamak için çaba vermek yerine kendi onurunu, gururunu anneme karşı inat bizi bitirdi yuvasını. Ben dün böyle bir şey beklemiyordum sonucta sevdim bu adamı o sevmese de herşey yaşasın bunu yaşasın istemem ondan üzüldüm ama o beni bu kadar düşünmedi. Üstüne laf sokucu mesaj yazmış whatsapp durumuna. seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah va rgam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile .Siz neye üzülüyorsunuz o zaman? Çocuğuna karşı sorumluluğunu yerine getirmekten aciz bi adam. Bahaneye bak, kopamazmış. Kopmayacak zaten, olması gereken bu.
Bende anlamadım boşverin değil gibi kendinizi ve bebeğinizi düşününHer şeyi yapar maddiyat konusunda böyle bir şey yapmazdı ama ben cok zor durumda olduğunu düşündüm fakat bunu bana yazabilirdi engellemek yerine engelliyosan neden bir gün sonra açıyorsun engeli . Eş kişisi vicdanlı olsaydı 2 aydır bizden ayrı kalamazdı bugün boşanma davam açılıyor her şeyin hayırlısı. Dün o kadar üzüldüm gece whatsapp durumuna seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah va rgam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile .
Gercekten dediği gibi bir rahatsızlık yaşıyor olabilir ama kanser boyutu bana da inandırıcı gelmedi sonradan düşününce çünkü ablası benimle gayet güzel konuştı meltem seni düşünüyorum hep o kız ne yapıyor diye sen bebeğine odaklan zaman her şeyin ilacı diyordu. Benim kardeşim kanser olsa böyle riski dahi olsa ben asla boşanmakta olan eşine yazamam hatta sinir bile olurdum kimbilir. Neyin vicdanı derseniz kızsanızda hala içimdeki sevgi diyebilirm Ama o beni ve oğlunu sevmemiş belli bugün dava açılıyor haftaya elinde olur işte o zaman düşmanlığını sergiler .Bi ben mi inanmadım adamın gervekten hasta olduguna ?
Hoş hasta olsada kanseri yenen bicok insan var ve henüz kanser bile denmemiş
Neyin vicdanı bu bırakın sizi kendi kanından canından bebeğini bile düşünmeyen adama anca Allah sifa versin der gecerim
Yazık karnındaki sübyana
TeşekkürlerBende anlamadım boşverin değil gibi kendinizi ve bebeğinizi düşünün
Bakın siz uzuldugunuzle kalırsınız buyuzden siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün üzülmeyin artikFenalığı ve kindarlığı yüzünden bebeğini bile hiçe saymış bir adam ne yazık ki dün o kadar üzülmüştüm ki hala içimde sevgi var diye whatsapptan engelini kaldırmıştım ve direk bana laf sokmaya devam etmiş seni 7 ceddin değiş dünya gelsede Allah kabul etmez . Allah va rgam yok yazmış bu ne demek anlamadım bile . Ama adam hastalığına rağmen hala fena.
Davam bugün itibariyle açılmıştır artık her şeyin hayırlısı olsun..Bakın siz uzuldugunuzle kalırsınız buyuzden siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün üzülmeyin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?