Ayrılma aşamasında olduğum eş ve kanser riski.

Size yaptıklarını düşünün.Ona uzulecegınıze daha farklı seylere uzulun.Bence hormonlarınızla ılgılı.Doğum gecsın bi duzene bınsın hıc uzulmuceksınız.

Öncelikle esiniz icin kullandiginiz "Gaffar" kelimesi Allah'ın affedici anlamina gelen isimlerinden birisidir. gaddar daha uygun olur
Ikincisi, eşinizle boşaniyorsaniz o sizin icin yabanci demektir. Ustune size siddet uygulayan bir yabancı. O yuzden de cok uzulmeyin. Ha bu size bir barisma sebebi olursa bilemem

bi arkadaşım eski sevgilin için kanser olsa umursamamalısın o kadar sil hayatından demişti. sizin için de aynı şey söz konusu bence.

Yanlış yazmışım gaddar yazacaktım hızlı anlatayım derken olmuştur. Yok daha böyle bir şey belli değil tedavi görüyor ama ne tedavisi bilmiyorum tabiki üzülmemek elde değil ama o da bana üzülmedi..

Suan sen ve bebeginden onemli hicbisey yok.allah sifa versin ama bosver lutfen doguma bebege odakla kendini

Suan sen ve bebeginden onemli hicbisey yok.allah sifa versin ama bosver lutfen doguma bebege odakla kendini
Benim dünyam iki kişilik artık bizi iki kişi bıraktı ve benim ondan başka düşünecek bir şeyim yok bizi bizden başka düşünen kimse yok ..

Aynen oyle dusunun o size uzulmedi
Simdilik cocugunuza odaklanin insallah onun kilo alip erken dogmamasi icin kendinizi ihmal etmeyin

Kredi kartin onda ise oncelikle o karti iptal ettir ki harcama yapnasin.
Siddet uygulamis, seni engellemis, tenezzul etmeyen, bebegi bile merak etmeyen birini degil bebegi dusun. Bos yere uzuluyorsun. O kafasinda coktan bitirmis.

Ne deniliyor buna drama queen miydi?:) yani isim gücüm yok, beni karnımda bebekle düşünmeyen adamı düşünüp üzülücem ve o kadar üzülücem ki hatta bebek yeterli beslenemedigi için erken doğum riski altında olacak. Bunu görümceye de anlattınız mı? Ne kadar üzüldüğünüzü? Biraz kendinize değer verin birazcık.

Kredi kartin onda ise oncelikle o karti iptal ettir ki harcama yapnasin.
Siddet uygulamis, seni engellemis, tenezzul etmeyen, bebegi bile merak etmeyen birini degil bebegi dusun. Bos yere uzuluyorsun. O kafasinda coktan bitirmis.
Haklısınız kafasınds çoktan bitirmiş benim hayal dünyasından çıkmam gerek artık bugün ilk adımı dava açarak açtım artık her şeyin hayırlısı..

Hanımefendi bazen tek taraflı sevip inanıp sonrasında hayal kırıklığına uğruyoruz işte sevdiğim halde onla kalsaydım evethaklısınız zaten ayrılarak yanlış bir yolda olduğumu anladım ama toparlanmak kolay olmuyor aynı şeyleri hissetmediğiniz için tabiki böyle konuşmanız normal bilerek bebeğime bunu yapmak istemedim ki bence güçlü de oldum bu dönemde ama şanssızlıklar beni buldu görümceme bir gün olsun üzgünğm demedm o yazmadan yazmadım bile .

Kartını kapattır
Bebeği beslemek için uğraş
Şu durumunda görümcenin sana olumsuz şeyleri hissettirmeemesi lazımdı. Hamilesin. Sana yansıtmamalıydı. Mesafeli ol.
Eşini düşünme canını düşün

Ya bebeğinize bilerek zarar vermek olmuyor mu bu? Evet hormonlar coştu çok duygusalsınız ama mantıklı olun lütfen sonuç bile yok illa bi drama yaratıp üzülecekseniz daha ayrılamadım diye üzülün. Yani üzülmeyin hiç değer bi yanı yok ki.

Bilerek kim zarar vermek ister aksine vermemek için çabaladım çok şu an daha çok çabalıyorum bir adım attım kendimi toparlamaya çalışıyorum ki daha iyi olacak eminim.

Gebersin pislik.Sakin acima.Acindirmak erkek ailelerinin en iyi yaptigi şeydir.Acima acinacak hale düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…