- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Evet canım sadece kahvaltıda ekmek tükettim. Sonra sabahları bir saat yürüyüş yaptım. Marul, roka, maydanoz, taze soğanlı salata üstüne tavuk yanında da çorba yedim canım. Arada da ceviz yedim. Tatlı çekince canım bir tane incir yedim. Hergün bir kase yoğurt yedim. Meyvelerden ayva ve portakal yedim. Menü şeklinde değilde açlık hissettikçe yedim. Açlık hissetmediğim sürece hiçbir şey yemedim.Karbomhidrat kısıtlamasına devammı ?
Ben karbonhidratsız diyetin farklı bir çeşidine başladm bugün ketojenik diyet yapıcam canm istersen internetten bir göz at çok faydalı ve çok güzel sonuç verdiren bir diyet bu ben daha öncede yapmıştm bunu ve inslh bukezde bir aksilik yaşamadan uygulayabilirim
Ne erken cevap veriyorum dimiiyiyiym bende aynı diyete devamponcik ile görüştünyakın zmand
Bende bugün tam bir ketojenik menü ile başladmEvet canım sadece kahvaltıda ekmek tükettim. Sonra sabahları bir saat yürüyüş yaptım. Marul, roka, maydanoz, taze soğanlı salata üstüne tavuk yanında da çorba yedim canım. Arada da ceviz yedim. Tatlı çekince canım bir tane incir yedim. Hergün bir kase yoğurt yedim. Meyvelerden ayva ve portakal yedim. Menü şeklinde değilde açlık hissettikçe yedim. Açlık hissetmediğim sürece hiçbir şey yemedim.
Evet canım ya haklısın spor düzenimize dönemediğimizden oluyo bunlar bi hafta sıksak kendimize gelcez ama 2 gün oluyosa 3. Gün kaçıyo başarılı değilim şu anNeden site takılıyor anlamadım kimseye ifade filan bırakamıyorumalıntılayamıyorum da melisa- benim karnımda aynı oldu hamile gibi morelimi bozdu ya oysa neredeyse dümdüz bir karın yapmştm göbegm çok güzel olmuştu kesinlikle spora ara vermemiz ve karbonhidrat tüketmemizden oldu bu hemen spora sıkı başlarsak vucut spora alışık olduğu için bir haftada o düzleştrdiğmiz haline geri döner bence canm yarn spora hemen baslayalım böyle olmaz ucukgenclik başın sağolsun canm mekanı cennet olsun inşlh kalanlara sabır ,sağlık ve uzun ömürler dilerim
Tesekkur ederim, canım. Biraz evet kendimden vazgeçtim ama şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum.ucukgenclik başınız sağolsun canım ve kilonu okuyunca şok oldum lüften salma kendini o kadar uğraştın verdin emeklerine yazık etme silkelen ayağa kalk
SchonerDuft sende harikasın canım eşiği atladınn 65ler gelmiş artık tebrik ederim
Aynen canm tam bugüne kadar magickde bende öyle gittim hep 2gün 3gnün yapip birakiyoruz ayni magickde basladık yine bakalm sen kaç kilosun tartıldın mı 62 miydin kaç olmustun en son? Bende daha bugün yeni başladm bakalm bu kez baya kararlıyım inslh bidaha 3-4 hafta boyunca hiç bırakmadan hedefe kadar diyet yaparım canmEvet canım ya haklısın spor düzenimize dönemediğimizden oluyo bunlar bi hafta sıksak kendimize gelcez ama 2 gün oluyosa 3. Gün kaçıyo başarılı değilim şu an☹ ketojenik diyete başlamışsın ana özelliği nasıl diyetin
benden betersin pınar vallaNe erken cevap veriyorum dimiyok kuzu konuşmadık bayadır dur bı mesaj atayım bakim
sen kaçsın sen önce onu söle banaucukgenclik başınız sağolsun canım ve kilonu okuyunca şok oldum lüften salma kendini o kadar uğraştın verdin emeklerine yazık etme silkelen ayağa kalk
SchonerDuft sende harikasın canım eşiği atladınn 65ler gelmiş artık tebrik ederim
hadi bakalım sen noramlde 1 kilo verirsin haftada 66 yı görürsen bu haftaAyni kuzum menuler yazdigim zamanlardaki gibi bozmadigim surece.
Bende biraz cozuttum tam 66 yi gormusken 67 oldum ustune bhafta sonunda kacirinca 67 kusur oldum ama toparladim cumaya 500 gr ekside olurum diye tahmin ediyorum bakalim
Bozmamis olsaydim bu hafta da gorebilirdim canim ama bu hafta 500gr anca olur herhalde cuma 67.0 ciktim cumartesi pazar 3 gun ust uste abartinca 67.9 68 oldum yine 67 ye dustum 2 3 gunde anca 500gr gider diye tahmin ediyorum dun 1 saat yurudum bugun 1 saat 15 dk yurudumhadi bakalım sen noramlde 1 kilo verirsin haftada 66 yı görürsen bu hafta
kuzum yiyince olmuyor valla benim kilo vermek için aç kalmam gerekli mesela şu aralarda onu yapıyorum ciddi anlamda fark var bugün resim atarım özelden belki farkı görürsünüz .Bozmamis olsaydim bu hafta da gorebilirdim canim ama bu hafta 500gr anca olur herhalde cuma 67.0 ciktim cumartesi pazar 3 gun ust uste abartinca 67.9 68 oldum yine 67 ye dustum 2 3 gunde anca 500gr gider diye tahmin ediyorum dun 1 saat yurudum bugun 1 saat 15 dk yurudumyarinda yururum 1 saat
At bakayimkuzum yiyince olmuyor valla benim kilo vermek için aç kalmam gerekli mesela şu aralarda onu yapıyorum ciddi anlamda fark var bugün resim atarım özelden belki farkı görürsünüz .
ben yürümekten sıkılıyorum kuzum ya bravo sana üşenmeden çıkıyorsun .
neler yedin söle bakam
bende cok merak ediyorum kuzum Foto bekliom:)kuzum yiyince olmuyor valla benim kilo vermek için aç kalmam gerekli mesela şu aralarda onu yapıyorum ciddi anlamda fark var bugün resim atarım özelden belki farkı görürsünüz .
ben yürümekten sıkılıyorum kuzum ya bravo sana üşenmeden çıkıyorsun .
neler yedin söle bakam
Cumaertesi benimde öyleydi yedim ama sonra direk başladım detoksaAt bakayimne yemedim ki misafirlige gittik gun menusu gibi hersey vardi birde ustune tatli ertesi gunlerde de hafta sonu kahvalti cok kaçtı neyse ki toparladim ben yuruyusu seviyorum takiyorum kulakligi etrafi izleye izleye yuruyorum bazen bilmedigim sokaklara giriyorum daha heycanli oluyor
Atarım canım tayt ve sporcu sutyeni ile atarım.bende cok merak ediyorum kuzum Foto bekliom:)
Aramizdaki farki yok edecekken direkden dönmüşsünCumaertesi benimde öyleydi yedim ama sonra direk başladım detoksayoksa yukarı doğru çıkardım:) .
Heyecan arayım derken kaybolma canım
Atarım canım tayt ve sporcu sutyeni ile atarım.
Sen naptın nasılsın
Kızlar akşamımıda yedim şimdiBende bugün tam bir ketojenik menü ile başladm
Kahvaltı= 2dilim tulum peyniri, 10yeşil zeytin,1kupa çay, fındık ezmesi,fıstık ezmesi(şekersiz 1tatlı kaşğ)
Öğlen = mücver 2tane (unsuz keto mücver)
3ceviz ,sade kahve
Akşam için de tavuk ve salata yada tonbalıklı satalata yiycem canm 61.8 ile başladm bakalm ödemim de çok zaten bozmazsam hemen 1haftada 59 a geçerim
benden betersin pınar valla
sen kaçsın sen önce onu söle bana
seni gözüme kestireyim ona göre
valla cumartesi şok olacaksınız kilomu görünce
Benimde sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 4 5 zeytin yarim kk peynirKızlar akşamımıda yedim şimdi
Tavuklu yeşil salata ,
Sade kahve ,1tatlı kaşğ tahin
Hadi hep beraber günlük menü yazalm motive olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?