♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aramizdaki farki yok edecekken direkden dönmüşsün yok kuzum kaybolacak kadar karisik degil cevre yerleride cogunlukla biliyorum zaten aralar da bilmedigim sokaklara giriyorum oyle
Ben tırsarım canım bildiğim yeri kaybediyorum bazen
Aynen arayı çok açtım bu arada tatlı kız
Bartu halsiz bi suredir de girmiyodum onunla uğraşmaktan konuştuk şimdi calisiyom aynı diyo bende aynı herkes aynı niyeyse bu ara bı durgunluk var her yerde
Geçmiş olsun canım.
Diyetisyene gidiyordu ne yapmış bende yazarım birazdan bayağıdir konuşmuyorum

tamam canim at... iyi bende baya hastalik yakaladi beni anca anca düzeldim ise basladim yine, yeme düzenimi düzeltim gibi yine seker ve Beyaz unu cikaridm yine hayatimdan bakalim bihaftadir iyi gidio biraz alisim sizin listeye baslamak istiom

GEÇMİŞ olsun canımbu ara salgın var sanki herkesler hasta . kaç kilo oldun

Tesekkur ederim, canım. Biraz evet kendimden vazgeçtim ama şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum.
Toparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etme
Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlük
Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyım
benden betersin pınar valla

sen kaçsın sen önce onu söle bana
seni gözüme kestireyim ona göre
valla cumartesi şok olacaksınız kilomu görünce
Ya korkutma 62.8 çktım dövün beni
Hani banaaa
Kızlar akşamımıda yedim şimdi
Tavuklu yeşil salata ,
Sade kahve ,1tatlı kaşğ tahin
Hadi hep beraber günlük menü yazalm motive olur
Evett bende dicektm liste paylaşınca kaçamak yapmıyodum bende yazarm

Yoğurtsuz yemek yemiyorsan sorun yok çünki bu diyette yemek yenimiyor yoğurda da gerek kalmaz sulu yemek kurubaklagilmiş sebze imiş unut yani sedece et var canm et ile yeşil salata yapabilirsin bide kahvaltılık tarzlarndan bişiler yapabilirsin tabiki oda ekmeksiz olarak yine seni sollamışım cumartesiye aramızda ki fark -2 olur ozaman

Bakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdim

Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo
Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce

Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo

Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce
Bekle canm bekle belki biz geliriz schoner cumartesiye herkesi şok etmeye hazırlanıyor ondan gizli gizli geliyor sessiz durandan kork demişler

Ahahahhaha yellow ya ay yok anacm ben birden ona girersem 70kilo çıkarım hiç bulaşmıyım yaa sollayın korkutun beni valla sayenizde gaza geldim listeyide yazcam şimdi
Bakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdim
Ya korkuyom ama ya korkudan aç durdum bugün
Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyo

Evett ilk günüm başarılı geçti şükür
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
Yarım demet maydanoz
1 tane salatalık
Boll şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Arada
2 tane kivi
1 tane havuç
Akşam
5 köfte
Azcıkta fırında patates
Mor lahana salatası
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Sonrada
Şekersiz kremasız nescafe

Benim ç
Benim keto çok güzel gidiyor canm ❤ umarım uzun süre bozmam regledendir o tabi canm regle bitince iner şimdi kilonda iner yarın öbürgün geri 61e inmiş olursun canm sen zaten fitsin kuzum biz hepimiz senden kısayız ondan kilo vermeye çalışıyoruz sen bizle bir diilsin ki senin için 61 süper kilon boyundan 10 aşşağı olmuş oluyor mükemmel valla ben senin gibi 1.71 olsam kilu 61.0 da sabitlemeye çalışırdım valla öyle bir oran hiçbirimizin hedefinde bile yok zaten

Ketojenik diyet 2.günüm

Kahvaltı = 1hşlnmş yumurta,1dilim tulum peyniri, 3ceviz, 1kaşık fıstık ezmesi , sade kahve

Öğlen = 2dilim kaşar,2dilim salam,
Fındık ve sade kahve

Akşam= bol kaşarlı 3 köfte ,1dilim domates,1dilim salatalık, bir tutam maydonoz ,

200 zıplama ,1saat kondisyon bisikleti,200kol
2.5 litre su

Son düzenleme:
Az oldu camaya göre -200gr buna da şükür totalde alip verdigim 1 kilodan fazla o 3 gunden sonra sabite bile raziydim bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin hedefim 1 kilo SchonerDuft uctu gitti 63 olacak gibi hissediyorum yeni rakip aradigina gore oyle gecti içimden

Banada öyle geliyor olsun senin bir rakibin daha var zaten sizde tubiyle kapışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…