- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Ben tırsarım canımAramizdaki farki yok edecekken direkden dönmüşsünyok kuzum kaybolacak kadar karisik degil cevre yerleride cogunlukla biliyorum zaten aralar da bilmedigim sokaklara giriyorum oyle
Geçmiş olsun canım.Bartu halsiz bi suredir de girmiyodum onunla uğraşmaktan konuştuk şimdi calisiyom aynı diyo bende aynı herkes aynı niyeyse bu ara bı durgunluk var her yerde
Ne kadarrr actinnnn kacsin kiBen tırsarım canımbildiğim yeri kaybediyorum bazen
Aynen arayı çok açtım bu arada tatlı kız
Geçmiş olsun canım.
Diyetisyene gidiyordu ne yapmış bende yazarım birazdan bayağıdir konuşmuyorum
süpriz olsun canımNe kadarrr actinnnn kacsin ki65.5 mu yoksa daha mi azsiz
tamam canim at... iyi bende baya hastalik yakaladi beni anca anca düzeldim ise basladim yine, yeme düzenimi düzeltim gibi yine seker ve Beyaz unu cikaridm yine hayatimdan bakalim bihaftadir iyi gidio biraz alisim sizin listeye baslamak istiomCumaertesi benimde öyleydi yedim ama sonra direk başladım detoksayoksa yukarı doğru çıkardım:) .
Heyecan arayım derken kaybolma canım
Atarım canım tayt ve sporcu sutyeni ile atarım.
Sen naptın nasılsın
GEÇMİŞ olsun canımbu ara salgın var sanki herkesler hasta . kaç kilo olduntamam canim at... iyi bende baya hastalik yakaladi beni anca anca düzeldim ise basladim yine, yeme düzenimi düzeltim gibi yine seker ve Beyaz unu cikaridm yine hayatimdan bakalim bihaftadir iyi gidio biraz alisim sizin listeye baslamak istiom
Toparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etmeTesekkur ederim, canım. Biraz evet kendimden vazgeçtim ama şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum.
Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlükAynen canm tam bugüne kadar magickde bende öyle gittim hep 2gün 3gnün yapip birakiyoruz ayni magickde basladık yine bakalm sen kaç kilosun tartıldın mı 62 miydin kaç olmustun en son? Bende daha bugün yeni başladm bakalm bu kez baya kararlıyım inslh bidaha 3-4 hafta boyunca hiç bırakmadan hedefe kadar diyet yaparım canmketojenikde karbonhidrat sıfır canm daha çok protein ağırlıkta ama kalorinin en büyük kısmı ise yağdan alınıyor yani %60 yağ %35protein %5 karbonhidrat almak gerekiyor ve %60 yağı tamamlayabilmek için yiyeceğin fıstık,ceviz,zeytin ile zaten %5lik karbonhidrat hakkın dolmuş oluyor canm etlerin yanında zeytinyağlı salata yiyoruz onun dışında sebze meyve yok yoğurt ve sütte yasak canm
Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyımmelisa- canım ketoda yiyebileceklerin :
Yumurta,peynir,zeytin,fıstık ezmesi(şekersz),Avokado
Fındık,fıstık,ceviz,badem,zeytin yağı,tereyağı
Et,Tavuk,balık,tonbalığı,yeşil salata
Bunları tüketebiliyoruz ama burda alman gereken kaloriye göre yapacağın makro ,mikro hesabı çok önemli %5karbonhdrt %35ptrotein %60 yağ kuralına mutlaka uyulmalı porsiyonun kalorinin büyük kısmı mutlaka yağdan alınmış olmalı
Ya korkutmabenden betersin pınar valla
sen kaçsın sen önce onu söle bana
seni gözüme kestireyim ona göre
valla cumartesi şok olacaksınız kilomu görünce
Hani banaaakuzum yiyince olmuyor valla benim kilo vermek için aç kalmam gerekli mesela şu aralarda onu yapıyorum ciddi anlamda fark var bugün resim atarım özelden belki farkı görürsünüz .
ben yürümekten sıkılıyorum kuzum ya bravo sana üşenmeden çıkıyorsun .
neler yedin söle bakam
Evett bende dicektm liste paylaşınca kaçamak yapmıyodum bende yazarmKızlar akşamımıda yedim şimdi
Tavuklu yeşil salata ,
Sade kahve ,1tatlı kaşğ tahin
Hadi hep beraber günlük menü yazalm motive olur
Yoğurtsuz yemek yemiyorsan sorun yokToparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etme
Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlük
Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyım
Ya korkutma62.8 çktım dövün beni
Hani banaaa
Evett bende dicektm liste paylaşınca kaçamak yapmıyodum bende yazarm
Bakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdimToparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etme
Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlük
Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyım
Ya korkutma62.8 çktım dövün beni
Hani banaaa
Evett bende dicektm liste paylaşınca kaçamak yapmıyodum bende yazarm
Hadi bu hafta yeni listede kapışmalarda ikinizi eşleriz |
Süper olur
Hadi bu hafta yeni listede kapışmalarda ikinizi eşleriz
Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyoBen tırsarım canımbildiğim yeri kaybediyorum bazen
Aynen arayı çok açtım bu arada tatlı kız
Geçmiş olsun canım.
Diyetisyene gidiyordu ne yapmış bende yazarım birazdan bayağıdir konuşmuyorum
Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizcemelisa- diyete başladın mı canm ?
htc71 Bugün geri düşüş oldu mu kuzum?
P Pinarbartu diyete başlamadın mı kaç kilosun?
ucukgenclik nerelerdesin ?
tugbaFB arada buraya da bak sen açmadın mı bu topiği?
Bekle canm bekle belki biz gelirizDiyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo
Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce
Ahahahhaha yellow yaYoğurtsuz yemek yemiyorsan sorun yokçünki bu diyette yemek yenimiyor yoğurda da gerek kalmaz sulu yemek kurubaklagilmiş sebze imiş unut yani sedece et var canm et ile yeşil salata yapabilirsin bide kahvaltılık tarzlarndan bişiler yapabilirsin tabiki oda ekmeksiz olarak yine seni sollamışım cumartesiye aramızda ki fark -2 olur ozaman
Ya korkuyom ama yaBakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdim
Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyomelisa- diyete başladın mı canm ?
Benim keto çok güzel gidiyor canm ❤ umarım uzun süre bozmamAhahahhaha yellow yaay yok anacm ben birden ona girersem 70kilo çıkarım hiç bulaşmıyım yaa sollayın korkutun beni valla sayenizde gaza geldim listeyide yazcam şimdi
Ya korkuyom ama yakorkudan aç durdum bugün
Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyo
Az oldu camaya göre -200grmelisa- diyete başladın mı canm ?
Banada öyle geliyorAz oldu camaya göre -200grbuna da şükür totalde alip verdigim 1 kilodan fazla o 3 gunden sonra sabite bile raziydim bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin hedefim 1 kiloSchonerDuft uctu gitti 63 olacak gibi hissediyorum yeni rakip aradigina gore oyle gecti içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?