♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

:) vallah o diyet yazin okadar iyi oluoki:) bende durumlar iyi canim spor ve saglikli beslenme süper gidio… ara ara davetler icin pastalar yapiorum ediyorum ama kendim pek yemiyorum iyi yani

sende durumlar ne hersey yolundami?

Of kızlar ben normal takımlara gircem galiba bi türlü ciddi olamıyorum en azından grup sorumluluğu oluyo spor listeleri filan ben zayflıyım derken daha kilo alıyom

Of kızlar ben normal takımlara gircem galiba bi türlü ciddi olamıyorum en azından grup sorumluluğu oluyo spor listeleri filan ben zayflıyım derken daha kilo alıyom
Evet canım doğru normal takımlarda disiplin içinde oluyosun kaçamak bile zor yapiyosun çok aldıysan takıma girebilirsin

:) vallah o diyet yazin okadar iyi oluoki:) bende durumlar iyi canim spor ve saglikli beslenme süper gidio… ara ara davetler icin pastalar yapiorum ediyorum ama kendim pek yemiyorum iyi yani

sende durumlar ne hersey yolundami?
Ben baya baya şişko oldum geçen yıl bu zamanla alakam yok. Toplanmaya çalışıyorum bende tartı zaten aldı başını gitti ama suratım bile şişti.

Al benden de okadar spor yapıyorum ama spor anca formumu korumamı sağlıyor diyeti anca başlamayı düşünüyorum olsun düşünüyoruz o halde varız
sormaaaaa nere haldeyiiiiimm sormaaaaa kederdeyiiimmm
Hedef koydum canım kurban bayramında gelcek o gelene kadar 53 olmak istiyorum sunan 59 um azalmıyor artiyo
yaparsinnnnn ama önce istemen lazim

İstemek önemli

Diyete başlamak istiyorum ama sigarayı bırakma aşamasındayım pazartesi birakicam nasipse sonra da diyete baslicam yaza kötü aliskanliklarimdan arınmış bı sekilde ve fit girmek.istiyorum
Sigaraya ne zaman başladın hep varmiydi yoksa
Burada aktif olalım inşallah veririz canım
Bende inşallah nasıp olursa kurban da falan gitmek istiyorum ailemin yanına
O zamana kadar da göbeğimden kurtulmak istiyorum
Geçen gittiğimde herkes yüzüme yüzüme vurmuştu almışsın da almışsın

Hep vardı ah dimi zayıflayınca kimse demez ama azıcık al herkes lololo konusurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…