:) vallah o diyet yazin okadar iyi oluoki:) bende durumlar iyi canim spor ve saglikli beslenme süper gidio… ara ara davetler icin pastalar yapiorum ediyorum ama kendim pek yemiyorum iyi yaniKızlar geçtiğimiz ay benim için çok sıkıntılı geçtiği için baya uzak kaldım. Bu yüzden en merak ettiğim konuyu biliyorsunuz. Kimler kaç kilo oldu diyetler sporlar nasıl gidiyor?
En son aklımdaSchonerDuft 63 kilo oldu diye kalmış ama inşallah doğru kalmıştır.
@fit blonde kuzum sen 60 barajını aşmıştın sanki regl şişliğimi oldu?
tugbaFB çiftli detoks diyetiniz nasıl gidiyor?
P Pinarbartu kuzum eşin gelene kadar hedef koydun mu kendine?
Buki_89 kuzum sen nasılsın sen hep aklıma geldiğinde bana önerdiğin salatalık diyeti geliyor
@cakilinannesi canım nişana az kaldı senin kilon nasıl?
Luluuu94 ben sizin kilo verme döneminizde yoktum sanırım aramıza hoşgeldiniz.
yaparsinnnnn ama önce istemen lazimBaşlamaya çalışıyorum ama pek olmuyo
Sağol canımay gecmis olsun vallah bende gecen haftalarda atlattim fena olmustum ya
kac kilosun canim?günaydın kızlar abartmış ve 63 ü kybetmiş olarak döndümsizler ne durumdasınız
Evet canım doğru normal takımlarda disiplin içinde oluyosun kaçamak bile zor yapiyosun çok aldıysan takıma girebilirsinOf kızlar ben normal takımlara gircem galiba bi türlü ciddi olamıyorum en azından grup sorumluluğu oluyo spor listeleri filan ben zayflıyım derken daha kilo alıyom
Ya dün gece çiğ köfte partisi yaptmda sabah 64çıktım ölüyodum ahahha o ciddiyeti bulamadan şişmeye başladm dediğin gibi disiplin içinde veririm belkiEvet canım doğru normal takımlarda disiplin içinde oluyosun kaçamak bile zor yapiyosun çok aldıysan takıma girebilirsin
Ben baya baya şişko oldum geçen yıl bu zamanla alakam yok. Toplanmaya çalışıyorum bende tartı zaten aldı başını gitti ama suratım bile şişti.:) vallah o diyet yazin okadar iyi oluoki:) bende durumlar iyi canim spor ve saglikli beslenme süper gidio… ara ara davetler icin pastalar yapiorum ediyorum ama kendim pek yemiyorum iyi yani
sende durumlar ne hersey yolundami?
kac kilosun canim?Ben baya baya şişko oldum geçen yıl bu zamanla alakam yok. Toplanmaya çalışıyorum bende tartı zaten aldı başını gitti ama suratım bile şişti.
75.3 düm sabahkac kilosun canim?
hedefin kacti canim?75.3 düm sabah
Herkes hasta galiba benim gibiKızlar nereye kayboldunuz ya
Geçmiş olsun canımHerkes hasta galiba benim gibi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Al benden de okadarspor yapıyorum ama spor anca formumu korumamı sağlıyor diyeti anca başlamayı düşünüyorum olsun düşünüyoruz o halde varız
Hedef koydum canım kurban bayramında gelcek o gelene kadar 53 olmak istiyorum sunan 59 um azalmıyor artiyoKızlar geçtiğimiz ay benim için çok sıkıntılı geçtiği için baya uzak kaldım. Bu yüzden en merak ettiğim konuyu biliyorsunuz. Kimler kaç kilo oldu diyetler sporlar nasıl gidiyor?
En son aklımdaSchonerDuft 63 kilo oldu diye kalmış ama inşallah doğru kalmıştır.
@fit blonde kuzum sen 60 barajını aşmıştın sanki regl şişliğimi oldu?
tugbaFB çiftli detoks diyetiniz nasıl gidiyor?
P Pinarbartu kuzum eşin gelene kadar hedef koydun mu kendine?
Buki_89 kuzum sen nasılsın sen hep aklıma geldiğinde bana önerdiğin salatalık diyeti geliyor
@cakilinannesi canım nişana az kaldı senin kilon nasıl?
Luluuu94 ben sizin kilo verme döneminizde yoktum sanırım aramıza hoşgeldiniz.
yaparsinnnnn ama önce istemen lazim
Sigaraya ne zaman başladınDiyete başlamak istiyorum ama sigarayı bırakma aşamasındayım pazartesi birakicam nasipse sonra da diyete baslicam yaza kötü aliskanliklarimdan arınmış bı sekilde ve fit girmek.istiyorum
Hep vardıSigaraya ne zaman başladınhep varmiydi yoksa
Burada aktif olalım inşallah veririz canım
Bende inşallah nasıp olursa kurban da falan gitmek istiyorum ailemin yanına
O zamana kadar da göbeğimden kurtulmak istiyorum
Geçen gittiğimde herkes yüzüme yüzüme vurmuştu almışsın da almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?