♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Hep vardı ah dimi zayıflayınca kimse demez ama azıcık al herkes lololo konusurr
Sorma ya :) hamilemisin diyende çok oldu
Dediğim gibi burada aktif olmaya varmisiniz bidaha takımlara girmeyi denedim ve alışamadım yeni insanlar falan adapte olamıyorum

Sorma ya :) hamilemisin diyende çok oldu
Dediğim gibi burada aktif olmaya varmisiniz bidaha takımlara girmeyi denedim ve alışamadım yeni insanlar falan adapte olamıyorum
Ya ben hep tm başlıyorum diyorm sona buraya girmeyi unutuyom fırsatım olmuyo bakalm ama denerim sen nelee yapiyosun kuzu nasıl gidiyo

Ya ben hep tm başlıyorum diyorm sona buraya girmeyi unutuyom fırsatım olmuyo bakalm ama denerim sen nelee yapiyosun kuzu nasıl gidiyo
Benimde iyi sayılır canım arada oluyor kaçamak ama çok az yiyorum tadımlık ikinci haftayı bitiriyorum yarın .. ilk hafta 1kilo gitti bakalım yarın da tartilicam kaç gitmiş
Spora adapte olmuştum ki regl gerginliği ve havalarda iyice soğuyunca 3-4 gündür yapamadım

Düşük karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum aslında ya göbek için önce sebze ve ton balığı falan zulalamam lazım eve
Yapalimmi beraber ?
Senin göbek ne alemde ?
Emziriyormusun ?
Kafamda deli sorular

Valla bende nerdeyse 1 ay gecikti regl sistm de sistim bnm göbek önden gidiyo emziriyorm birakmiyo maalesef
Baslasak mı acaba ya

Valla bende nerdeyse 1 ay gecikti regl sistm de sistim bnm göbek önden gidiyo emziriyorm birakmiyo maalesef
Baslasak mı acaba ya
Kuzu emziriyorsan olmaz ki ama günlük en fazla 75 veya 100 gram karbonhidrat almak lazımmış protein ve yağ dan zengin beslenilecekmis
Bilmiyorum ben nasıl yapacağım ama yapmam lazım Allah'ım nolur güç ver bana
Şimdi normal yaptığım diyette dikkat ettiğim halde günlük 140 kusurlerde oluyor karbonhidrat ( tabi uygulamanin yalancisiyim ) o yüzdende göbekte fazla değişim yaşayamadım tabi... Instagram da hocalar öğrencilerinin öncesi sonrası hallerini koyuyorlar koca göbek 1 hafta 10 gün gibi sürede erimiş gitmiş demekki sırrı buymuş dedim bende
Ayhhh bilmiyorum işte

Yok ben almiyiiim o zaman normal diyet candır

İnşallah canım biraz zorlanmaya başlamadım değil ama pes etmek yok inşallah haftada böyle birer kilo gitse yeter
Canım sen bizi yakalamışsın ya ne kalmış arada haftaya 60 i görürsün bu gidişle bizde inşallah 59 u göreceğiz blonde ambition ile beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…