- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende aynıyım canm hep diyorum ya üstünden inmiyorum dieHaklısın canım ama sigarası elinden alınmış bi tiryaki gibiyim şu an çok eksik güvensiz hissediyorum kendimi ahahhahabiri annemin tartısıydı ikisinide vermiş inşallah sağlam geri gelirler yani inşallah çabuk verirler ya da verirler hata biliyorum canım ama bağımlılık gibi bişey oldu artık o sayede sabretmeyi öğrenirim belki inşallah dayanabilirsin canım yoksa odanın yanından geçerken insanın atlayası geliyo
Bende aynıyım canm hep diyorum ya üstünden inmiyorum dieondan diyorum bırakmamız lazm bu bağımlılığı die eşimde diyor yellow artk kendine gel zaten kilon artk iyi bundan sonra bari 2-3 de bir haftada bir filan tartıl diye bende gelip geçtikçe üstüne çıkıyorum adam diyor yellow naptğnın farkındamısin ahaha napyrm ki diyorum yemek yiyin tartiliyon ,tuvalletten çıkyon bida tartiliyon ,1bardak su içiyon bidaha tartiliyon ,kıyafet degistirsen gene tartilyon ahhaahaa böyle hayat geçmez sigara bırakma merkezi gibi tartı bırakma merkezi varsa başvuralım bence hadi bu bahane ile başlayalım 4gunde bire ama sabah tartilcam eğer 61çıkarsa söz veremem 60a taktm çünki kafayı
Evet kuzucum aynen devam tatlımbende pek farklı değilim canım benimki bilerek mi kaldırdı acaba kafayı kırcam artık diye ahahaah kaç gündür doğru düzgün bakamıyorm sporlar hala devamsa kesin inmişsindir bence
Kahvaltı
Salamlı yumurta, peynir, 2 dilim ekmek
Akşam
Balık, salata
Arada
2 susamlı galeta, 2 fincan türk kahvesi, zayıflama çayı, 2 kupa nescafe, yarım armut, yarım portakal
90 dakika yürüyüş
Canım bence menün harika olmuşBugün menüm biraz dolu dolu oldu. Evde olmak bana yaramıyor ya da çok acıktım doymak bilmedim belki de mide ilacı iştahımı açtı bilmiyorum bir de regl bir hafta olmasına rağmen yüzümde sivilce çıktı. Sanırım o yüzden ikide bir şeker çekti canım.
Akşam yemeğinden sonra çıktık babamla 18.30'da evden çıktık. 20.32'de eve girdik. Sahile inme yavaş yürüyünce dolu dolu 90 dakika oldu üst bacağımdaki kasları hissetmeye başladım artık yürürken. Yarın inşallah hayallerimizdeki kiloları görücez.Canım bence menün harika olmuş❤
Heleki 90dakika yürüyüş muhteşem
Ben çok beğendimyarına 67yi göreceğinede eminim
İyileşmen lazım canım. O da senin bir şeyler yemene neden olur vücut direncin düştü. Bağışıklık sistemini güçlendirmelisin.Dünkü menüm
Kahvaltıdan önce
Kuşburnu
Kahvaltı
2 yaprak galeta
2 dilin kaşar
4 zeytin
Öğlen
1 kupa süt
1 küçük muz
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve, saat 22.30 gibi içtimçok acıkmıştım. 23.00da antibiyotik içiyorum
Spor
1000 ipsiz zıplama
50 mekik
30sn plank
Şu an kullandığım 3.kutu antibiyotik. Bunlardan önce 7 antiviyptik iğne olmuştum.İyileşmen lazım canım. O da senin bir şeyler yemene neden olur vücut direncin düştü. Bağışıklık sistemini güçlendirmelisin.
O kadar antibiyotik iyi değilki mantar ya da kaşıntı yaparsa.Şu an kullandığım 3.kutu antibiyotik. Bunlardan önce 7 antiviyptik iğne olmuştum.perşembe ilacım bitiyor cuma tekrar gidicem bakalım. Ben de çok sıkıldım iyileşmek istiyorum. akşamüstü gözüm döndü resmen, o akşam yemeğine rağmen sofradan zor kalktım üstüne 2 tabak daha yiyebilirdim
İyi bari sevindim, canım. Bu arada çok güzel spor yapmışsın darısı başıma.250 mekik
30 squat
200 ip atlam
60 Jumpink Jack kızım biraz toparladı bende akşam bu kadar hareket yaptım bugün de Leslie yapmayı düşünüyorum hareketler harici
Evet bence de iyi değil. Ama kurtulamadım iltihaptan. Ben de şaşırmış durumdayım. Haftabaşı başka bi doktora gidicem olmadı. Başka antibiyotik istemiyorumO kadar antibiyotik iyi değilki mantar ya da kaşıntı yaparsa.
Bazen yeri geliyordu kendimi bir öğünde haftalık yemiş gibi hissediyordum. Sen yeterki iyileş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?