♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bende aynıyım canm hep diyorum ya üstünden inmiyorum die ondan diyorum bırakmamız lazm bu bağımlılığı die eşimde diyor yellow artk kendine gel zaten kilon artk iyi bundan sonra bari 2-3 de bir haftada bir filan tartıl diye bende gelip geçtikçe üstüne çıkıyorum adam diyor yellow naptğnın farkındamısin ahaha napyrm ki diyorum yemek yiyin tartiliyon ,tuvalletten çıkyon bida tartiliyon ,1bardak su içiyon bidaha tartiliyon ,kıyafet degistirsen gene tartilyon ahhaahaa böyle hayat geçmez sigara bırakma merkezi gibi tartı bırakma merkezi varsa başvuralım bence hadi bu bahane ile başlayalım 4gunde bire ama sabah tartilcam eğer 61çıkarsa söz veremem 60a taktm çünki kafayı

bende pek farklı değilim canım benimki bilerek mi kaldırdı acaba kafayı kırcam artık diye ahahaah kaç gündür doğru düzgün bakamıyorm sporlar hala devamsa kesin inmişsindir bence

Evet kuzucum aynen devam tatlım dün yine aynı pazartesi plates,dans ve yürüyüş idi canm bugünde bisiklet sürdüm ve zıplama yaptm yarın da yine dans ve plates var ayrıca bu tempoya rağmen kalorilerimide baya kısıyorum porsiyonları çok ufalttım ondan kesin düşmesi lazm ve ölçülerimde de daralma var artı olarak reglemde bitti yani her açıdan düşüş görünmesi gerekiyor canm bende ondan taktım bukadar zaten hani %100 düşmesi lazm diyip gidip gelip tartılıyorum bende kırdım kafayı

Kahvaltı
Salamlı yumurta, peynir, 2 dilim ekmek
Akşam
Balık, salata
Arada
2 susamlı galeta, 2 fincan türk kahvesi, zayıflama çayı, 2 kupa nescafe, yarım armut, yarım portakal
90 dakika yürüyüş
Canım bence menün harika olmuş
Heleki 90dakika yürüyüş muhteşem
Ben çok beğendim yarına 67yi göreceğinede eminim

Canım bence menün harika olmuş
Heleki 90dakika yürüyüş muhteşem
Ben çok beğendim yarına 67yi göreceğinede eminim
Akşam yemeğinden sonra çıktık babamla 18.30'da evden çıktık. 20.32'de eve girdik. Sahile inme yavaş yürüyünce dolu dolu 90 dakika oldu üst bacağımdaki kasları hissetmeye başladım artık yürürken. Yarın inşallah hayallerimizdeki kiloları görücez.

Dünkü menüm
Kahvaltıdan önce
Kuşburnu

Kahvaltı
2 yaprak galeta
2 dilin kaşar
4 zeytin

Öğlen
1 kupa süt
1 küçük muz

Akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve, saat 22.30 gibi içtim çok acıkmıştım. 23.00da antibiyotik içiyorum

Spor
1000 ipsiz zıplama
50 mekik
30sn plank

İyileşmen lazım canım. O da senin bir şeyler yemene neden olur vücut direncin düştü. Bağışıklık sistemini güçlendirmelisin.

İyileşmen lazım canım. O da senin bir şeyler yemene neden olur vücut direncin düştü. Bağışıklık sistemini güçlendirmelisin.
Şu an kullandığım 3.kutu antibiyotik. Bunlardan önce 7 antiviyptik iğne olmuştum. perşembe ilacım bitiyor cuma tekrar gidicem bakalım. Ben de çok sıkıldım iyileşmek istiyorum. akşamüstü gözüm döndü resmen, o akşam yemeğine rağmen sofradan zor kalktım üstüne 2 tabak daha yiyebilirdim

Kızlar 2 ayda bir detoks yapmayı düşünüyordum. Ama şimdi daha başındayken bi detoks yapsam hızlı bi kilo düşüşü görsem, sonra diyete devam etsem? Ne zamandır aklımda hurma diyeti var bekarken de yapardım güzel kilo veriyorum, aç da kalmıyorum. diyorum ki c.tesi sabah tartılıp hurmaya başlayım. Sonra ocak başı ya da şubata doğru yaparım bi de.

O kadar antibiyotik iyi değilki mantar ya da kaşıntı yaparsa.
Bazen yeri geliyordu kendimi bir öğünde haftalık yemiş gibi hissediyordum. Sen yeterki iyileş

O kadar antibiyotik iyi değilki mantar ya da kaşıntı yaparsa.
Bazen yeri geliyordu kendimi bir öğünde haftalık yemiş gibi hissediyordum. Sen yeterki iyileş
Evet bence de iyi değil. Ama kurtulamadım iltihaptan. Ben de şaşırmış durumdayım. Haftabaşı başka bi doktora gidicem olmadı. Başka antibiyotik istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…