- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Buyuk ama boyda uzun olunca sırıtmıyor diyorlar genelde banahtc71 birşey kalmamış aramızda ben 40 giyiyorum annem 42-43 arası kadınlarda büyük ayak garip durmuyor mu? Şimdi düşünüyorum. Ben 55 kilo ince fizikli hop ayak çıkıyor palyaço
Evet canım ya hareketsiz kaldım çok hamlamisimİyi bari sevindim, canım. Bu arada çok güzel spor yapmışsın darısı başıma.
Çok sevindim canım ya bak düştün sonunda ben demiştim sana regl bitmesini bekle diye harika yakında 59 da gelir inşallah
Kolay gelsin canım. Ayacıklar üşümesin.Kızlar şimdi kızımı yatırıcam. Sonra da temizliğe başlıyorum, halılarım geldi bugün. Sereyim de kurtulayım yerler soğukakşam girerim yine en kötü
Bende patates detoksu yapsam mı diyordum . ne detoksu yapacaksınKızlar 2 ayda bir detoks yapmayı düşünüyordum. Ama şimdi daha başındayken bi detoks yapsam hızlı bi kilo düşüşü görsem, sonra diyete devam etsem? Ne zamandır aklımda hurma diyeti var bekarken de yapardım güzel kilo veriyorum, aç da kalmıyorum.diyorum ki c.tesi sabah tartılıp hurmaya başlayım. Sonra ocak başı ya da şubata doğru yaparım bi de.
patates detoksu yapsak mı senle ya da pazartesiden senle sana attığım listelerden beraber başlayalım yarın yapacam patatesi bendekızlar günaydın
hala tam olarak bi diyet oturtamadım kafamda bana yardımcı olun
bana şunu yapın deyin ben bi liste yapıyım ve onu yapıyım lütfen
haa kaçamak yapıyormuyum derseniz yapmıyorum da
Canım bir liste veremem ama klasik pirinç hamur isi ekmegi kes zaten ayda dört kilo veriliyor. Ama bol su, ve yeşil çay ile destekle metabolizma çalışsın çabuk yaksın gün içinde yediklerin. Aralara meyve kuruyemiş bolersen zaten çabucak verirsin sen çabuk veriyorsun maşallah. Birde belirli günlerde ufak hareketle destekle bak nasıl da vereceksin.kızlar günaydın
Tubim tubimmm sen bizim ideal kilo verenimizsin. Canın mı sıkkın memleket yaramadı mı? Niye kafan bu kadar dağınık neden odaklanamıyorsun. Kuzum sen hem diyetisyen diyordun yoksa o mu saçma sapan konuştu seni kötü etkiledi. Ben seni hiç böyle görmedim sen güçlü dediği dedik kadın sen niye böyle üzgün biri gibisin.kızlar günaydın
Evt canm benim yaaaÇok sevindim canım ya bak düştün sonunda ben demiştim sana regl bitmesini bekle diye harika yakında 59 da gelir inşallah
Yok canm okadar hızlı yağ yanmaz
Canım 3 günlük detoks yap mideni küçült sonra devam edersin bence sen kabak detoksunu seviyordun onu yapsanakızlar günaydın
detoks yapmak istemiyorum kuzum ama listene varım yaparım onu, dur bakıyım hatta hemenpatates detoksu yapsak mı senle ya da pazartesiden senle sana attığım listelerden beraber başlayalım yarın yapacam patatesi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?