♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

htc71 birşey kalmamış aramızda ben 40 giyiyorum annem 42-43 arası kadınlarda büyük ayak garip durmuyor mu? Şimdi düşünüyorum. Ben 55 kilo ince fizikli hop ayak çıkıyor palyaço
Buyuk ama boyda uzun olunca sırıtmıyor diyorlar genelde bana benimkiler ince uzun biraz da tarkli ama tombik durmuyorlar

Bende patates detoksu yapsam mı diyordum . ne detoksu yapacaksın

kızlar günaydın
hala tam olarak bi diyet oturtamadım kafamda bana yardımcı olun
bana şunu yapın deyin ben bi liste yapıyım ve onu yapıyım lütfen
haa kaçamak yapıyormuyum derseniz yapmıyorum da
patates detoksu yapsak mı senle ya da pazartesiden senle sana attığım listelerden beraber başlayalım yarın yapacam patatesi bende

kızlar günaydın
Canım bir liste veremem ama klasik pirinç hamur isi ekmegi kes zaten ayda dört kilo veriliyor. Ama bol su, ve yeşil çay ile destekle metabolizma çalışsın çabuk yaksın gün içinde yediklerin. Aralara meyve kuruyemiş bolersen zaten çabucak verirsin sen çabuk veriyorsun maşallah. Birde belirli günlerde ufak hareketle destekle bak nasıl da vereceksin.

kızlar günaydın
Tubim tubimmm sen bizim ideal kilo verenimizsin. Canın mı sıkkın memleket yaramadı mı? Niye kafan bu kadar dağınık neden odaklanamıyorsun. Kuzum sen hem diyetisyen diyordun yoksa o mu saçma sapan konuştu seni kötü etkiledi. Ben seni hiç böyle görmedim sen güçlü dediği dedik kadın sen niye böyle üzgün biri gibisin.

Çok sevindim canım ya bak düştün sonunda ben demiştim sana regl bitmesini bekle diye harika yakında 59 da gelir inşallah
Evt canm benim yaaa sonunda dediğin gibi oldu regle bitişi düşüş geldi ❤❤❤
Regleleride beraber atlattk canm hadi şimdi senle elele 59a geçelim

blonde ambition kuzum mükemmelsin. Cumartesiye kadar sen 59 lu bende 66 lı olurum inşallah canım.
Yok canm okadar hızlı yağ yanmaz yağdan gitsin acelem yok çünki yağdan gidince her 1-2 kilo snarası 5 kilo gibi bende degisim yaşanıyor ve şuan fazlalık olarak 1-2 kilo yağ kaldı zaten ondan 1kilo yağ eşittir 7.7700 kalori 3günde 2500-2600kalori açık vermeyi başarsak 3günde 300grm anca gider canm zaten kasdan da artınca giden yağın tamamı bile tartıya yansımıyor ondan benim için cumartesiye -300 yada -200 daha yeterli 59 önümüzdeki haftalarda olurum ❤ ama senin küsüratin zaten 300grm ondan yürüyüşede devam et sen 66larada geçebilirsin canm böyle devam cumartesiye daha da aşşağıya inelim ❤

Kızlar şimdi çocuğu okula hazırlıyorum 13:00 da okula bırakmış sahile çıkmış olucam tam 1saat 14:00e kadar yürüyüş yapıp 14:00da platese giricem 15:00 de ders bitiyor çık eve geç duş al giyin derken ancak saat 16ya doğru tekrar girerim ❤ tugbaFB SchonerDuft Kizilbodur ozman size vaktim varken daha detaylı yazicam kizlar 3nüz birlikte güzel bir detoks ve sonrası diyet ile çok güzel baslangic yapıp birlik ilerliyebilirsiniz bence hiç stres yapmayn pozitif düşünün her şey çok güzel olacak

kızlar günaydın
Canım 3 günlük detoks yap mideni küçült sonra devam edersin bence sen kabak detoksunu seviyordun onu yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…