- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Çok mutlu oldum kendi adıma canım. Bizi biz yapan birbirimize destek olmamız. Yellowun da her zaman dediği gibi fit olmadan hiçbir zaman birbirimizi bırakmıycaz. Her zaman daha iyi olucaz.Çok teşekkür ederimmmbu sabah enerjim yükseldi gerçekten. Ay sonunu iple çekiyorum. İyi ki de burdayım, iyi ki tanıdım sizleriii. Yek başıma yapma cesaretim yoktu. Sizden güç alıyorum
pırasa ,karnıbaharda yaparım aslında aynen akşam yiyeceklerimde kafamda canlandıöğlenleri salata güzel oluyor haftada 1 içine nohut atsan et değerinde olur .
pırasa bamya da yapabilirsin . semiz otu kavur .kereviz yapabilirsin . havuçlu kabak yapabilirsin . bazı günler domates çorba yoğurt şeklinde yap
doyana kadar yerim çok güzel görünmüyor ama yicem mecbur akşama da ayırdım biraz yarın sadece haşlama yerim onu yemek daha kolay geldi
dediğin gibi öğlenleri sebze yersin akşam protein yersiniz . 1 günde baklagil yaparsan denge kurmuş olursunpırasa ,karnıbaharda yaparım aslında aynen akşam yiyeceklerimde kafamda canlandıçoğu günler akşamları eşimle kızıma ayrı yemek yapmak zorunda kalıcam , her akşam sebze hayatta yemezler yada yer değiştirsem öğlen sebze akşam protein ysem bazı günler nasıl olur
haşlama en güzeli canım, pul biberli felan ben yapsam öle yapardım
aynen kuzum öle yapma planım vardediğin gibi öğlenleri sebze yersin akşam protein yersiniz . 1 günde baklagil yaparsan denge kurmuş olursun
biz bu hallere düşecek insanmıydıkyemek yemeye son 32 dakika
Yok kuzum o degil sinavlar var insallah o da olur hayirlisiylaCanim ev mi aldiniz yoksa
Kizlarin sözünü dinledim ve detoksla baslangicimi yaptim, hurma detoksu
allahim sen konuyu biliyorsun amin
inşallah kuzumYok kuzum o degil sinavlar var insallah o da olur hayirlisiyla
Bu yuruyus isi cok karisik ya a karnina ciksan dayanamiyosn tok karnina ciksan yolda acikiyosun yesen bi dert yemesen bi dertttÇok sağol canım o olmasa ben zaten iradesiz bir saat olunca dönerim. Bugün hatta üst bacağım karnım o kadar kasıldıki yürürken midemin boşaldığını hissettim eve geldik duş sonrası iki kayısı dedim ama ben valla bir elma, yarım armut yedim durduramadım midemi sonra yarım saat daha dışarı çıktık babamla saçım daha kurumamıştı şimdi başım ağrıyor her yediğim şeyde vicdan azabı çeker oldum artık.
He 2 gundur dikkat ediyom 100 gr almisimPatates detoksu yapacam sarı kız ın listesi vardı nisan ayında da yapmıştım iyi gelmişti.
4 Gün aç kalacam gibi bakalım.
Kuzum sen güzel veriyorsun dikkat ettin mi hiç bulaşma zaten
Süpersin canım tartıldın mı bugün
ya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdimbiz bu hallere düşecek insanmıydık
başarılar canımYok kuzum o degil sinavlar var insallah o da olur hayirlisiyla
Bu yuruyus isi cok karisik ya a karnina ciksan dayanamiyosn tok karnina ciksan yolda acikiyosun yesen bi dert yemesen bi derttt
ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorumHe 2 gundur dikkat ediyom 100 gr almisimbide kendime ekmek yaptiydim tam bugdaydan ama yap bakayim kac kilosn simdi ne kadar gitcek bakam
aç karnına kaç çıkıyordunSabah kahvaltı su çay ve kahve regl son 2 gün buna rağmen 54,50 çıktım
teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda
Eki Görüntüle 2552070
Aç karna tartilmadim bugünya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdimöldürcek beni dyor
başarılar canım
yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç
ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum
tartılmdım sabah
aç karnına kaç çıkıyordun
Canim ev mi aldiniz yoksa
Kizlarin sözünü dinledim ve detoksla baslangicimi yaptim, hurma detoksu
allahim sen konuyu biliyorsun amin
54 iyi mi peki . bence gayet iyi de :)Aç karna tartilmadim bugünyarın öyle deneyim tartilmalari görünce bende bakayım ne alemdeyim dedim
Hatta sporumu yaptım tekrar tartıldım 54,20 çıktım benim için gayet iyi daha da zayıflamak istemem zaten şu sporu devam ettireyim yeter54 iyi mi peki . bence gayet iyi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?