♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Çok teşekkür ederimmm bu sabah enerjim yükseldi gerçekten. Ay sonunu iple çekiyorum. İyi ki de burdayım, iyi ki tanıdım sizleriii. Yek başıma yapma cesaretim yoktu. Sizden güç alıyorum
Çok mutlu oldum kendi adıma canım. Bizi biz yapan birbirimize destek olmamız. Yellowun da her zaman dediği gibi fit olmadan hiçbir zaman birbirimizi bırakmıycaz. Her zaman daha iyi olucaz.

pırasa ,karnıbaharda yaparım aslında aynen akşam yiyeceklerimde kafamda canlandı çoğu günler akşamları eşimle kızıma ayrı yemek yapmak zorunda kalıcam , her akşam sebze hayatta yemezler yada yer değiştirsem öğlen sebze akşam protein ysem bazı günler nasıl olur
haşlama en güzeli canım, pul biberli felan ben yapsam öle yapardım

dediğin gibi öğlenleri sebze yersin akşam protein yersiniz . 1 günde baklagil yaparsan denge kurmuş olursun

Bu yuruyus isi cok karisik ya a karnina ciksan dayanamiyosn tok karnina ciksan yolda acikiyosun yesen bi dert yemesen bi derttt

Patates detoksu yapacam sarı kız ın listesi vardı nisan ayında da yapmıştım iyi gelmişti.
4 Gün aç kalacam gibi bakalım.
Kuzum sen güzel veriyorsun dikkat ettin mi hiç bulaşma zaten
He 2 gundur dikkat ediyom 100 gr almisim bide kendime ekmek yaptiydim tam bugdaydan ama yap bakayim kac kilosn simdi ne kadar gitcek bakam

Süpersin canım tartıldın mı bugün
teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda

biz bu hallere düşecek insanmıydık
ya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdim öldürcek beni dyor

Yok kuzum o degil sinavlar var insallah o da olur hayirlisiyla
başarılar canım
Bu yuruyus isi cok karisik ya a karnina ciksan dayanamiyosn tok karnina ciksan yolda acikiyosun yesen bi dert yemesen bi derttt

yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç
He 2 gundur dikkat ediyom 100 gr almisim bide kendime ekmek yaptiydim tam bugdaydan ama yap bakayim kac kilosn simdi ne kadar gitcek bakam
ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum
tartılmdım sabah
Sabah kahvaltı su çay ve kahve regl son 2 gün buna rağmen 54,50 çıktım
aç karnına kaç çıkıyordun

Aç karna tartilmadim bugün yarın öyle deneyim tartilmalari görünce bende bakayım ne alemdeyim dedim

Canim ev mi aldiniz yoksa

Kizlarin sözünü dinledim ve detoksla baslangicimi yaptim, hurma detoksu

allahim sen konuyu biliyorsun amin
beddua etme tuğba okadar emek veriyorum çalış seninde olur hadi itiraf et artk aramızdaki fark 10kilo ya ulaştı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…