- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda
Eki Görüntüle 2552070
haftaya 59 kesinlikle seni bekliyorteşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Eki Görüntüle 2552070
kız valla beddua etmemiştimbeddua etme tuğba okadar emek veriyorum çalış seninde olur hadi itiraf et artk aramızdaki fark 10kilo ya ulaştı mı
bi ara rakip diye karşıma senayı vermiştiniz hatırladın mı54 iyi mi peki . bence gayet iyi de :)
Tubi deme öyle şeyler yok 10 kilo falan tartı fazla göstermiştir. Suikastçi tartı o.kız valla beddua etmemiştim
bende bi an önce o kilolara iniyim demiştimfesat yellow 10 kilo mu olabilir
yok tartılmadım daha ama oladabilir valla benden kilo konusunda herşeyi beklerimTubi deme öyle şeyler yok 10 kilo falan tartı fazla göstermiştir. Suikastçi tartı o.
Sagol caniminşallah kuzum
Allah zihin açıklığı versin
Sen ne ettin yellowwwteşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Eki Görüntüle 2552070
Sağol tatli kiz sana da Allah zihin acikligi versinya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdimöldürcek beni dyor
başarılar canım
yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç
ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum
tartılmdım sabah
aç karnına kaç çıkıyordun
LİSTELERE DEVAM EDİYOR MUSUNHatta sporumu yaptım tekrar tartıldım 54,20 çıktım benim için gayet iyi daha da zayıflamak istemem zaten şu sporu devam ettireyim yeter☺
bi ara rakip diye karşıma senayı vermiştiniz hatırladın mı(ağlanacak halime gülüyorum o ayrı )
sade kahvemi içiyorum şuan iyiyim 7 de yemek yicem dört gözle bekliyorum
Ben superim
LİSTELERE DEVAM EDİYOR MUSUN
htırlamıyorum ama doğrudur . maşşallah aldı başını gitti
bizede kerhane tatlısı ile taş kadayıf geldiBen superim
1 saat önce gozumum önünde pelit ten pasta yemeselerdi daha iyi olacaktim
kesinlikle
Dogum gunu varmisbizede kerhane tatlısı ile taş kadayıf geldi
ilk başta canım çekmedi ama sonra zorlandım
Tubi deme öyle şeyler yok 10 kilo falan tartı fazla göstermiştir. Suikastçi tartı o.
Sagol canim
Sen ne ettin yellowww59 a birsey kalmadi
Sağol tatli kiz sana da Allah zihin acikligi versin
Ya ama bnm evde bi cekmece var grsen sbur cubur ne ararsn var tam bitti gonderdm hepsini aksam komsu bsrtuya diye bi poset getirms biseylerya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdimöldürcek beni dyor
başarılar canım
yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç
ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum
tartılmdım sabah
aç karnına kaç çıkıyordun
Benden zayif biriSabah kahvaltı su çay ve kahve regl son 2 gün buna rağmen 54,50 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?