- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Az kaldı canım. Ben bile akşam yemeğimi yedim. Baş dönmesi yapmasın sonra. Son 40 dakika kaldı ama. Hırslandım valla ben bile senin yerine heyecan yaptım.sade kahvemi içiyorum şuan iyiyim 7 de yemek yicem dört gözle bekliyorum
Ayyy pelitte çalışan demin elini burnuna sokmuş kremayı yaparken ıyyyyak boşver sen onu.Ben superim
1 saat önce gozumum önünde pelit ten pasta yemeselerdi daha iyi olacaktim
Tesadüfler kraliçesi boşver sen o pastayıDogum gunu varmishep zaten ne zaman diyete baslarim o zaman birinin dogum gunu olur
Hızlı çocuk babası geldiğinde tüm dişleri göstererek gülmeye hazırlanıyor.Daha yeni yemek yapiyorum bartu bi huysuz bu ara öfff valla hic boyle degildi 3 dis cikiyo diye biliyodum 2 tane daha patlamis 32 disin hepsini bir cikarcsk gsliba
Ben sana demiştim. İnan kuzum ben inanıyorum.benim vücut atağa geçti
cumartesiye 59.9 filan yazarsa şaşmam
Keşke bizde de sık sık doğum günü olsaDogum gunu varmishep zaten ne zaman diyete baslarim o zaman birinin dogum gunu olur
Bartuya da yedirme kendin Poağaça kek kurabiye yap yedir paket ürünler gelişimi olumsuz etkiler.Ya ama bnm evde bi cekmece var grsen sbur cubur ne ararsn var tam bitti gonderdm hepsini aksam komsu bsrtuya diye bi poset getirms biseyler
Kiz bisey yok ondaaa maya un su tuz yogurtta koyuyorm bn bitti gitti mayalandircn sonra ekil verip tepsiye koycn miss bi dahski yapisimda foti atarm bsk
Birden kurtulur çocuk işte sana da rahatlık olur .Daha yeni yemek yapiyorum bartu bi huysuz bu ara öfff valla hic boyle degildi 3 dis cikiyo diye biliyodum 2 tane daha patlamis 32 disin hepsini bir cikarcsk gsliba
Benim eller titriyor zaten dört gözle cumartesiyi bekliyorumAz kaldı canım. Ben bile akşam yemeğimi yedim. Baş dönmesi yapmasın sonra. Son 40 dakika kaldı ama. Hırslandım valla ben bile senin yerine heyecan yaptım.
Yemek için değil de spor için liste yaptım o da 5 gün hafta da hafta sonu kızım evde onun için duruma bakicam yapabildiğim zaman yaparım hafta sonu |
Keşke senin olsa kuzumBenden zayif biriolmak istedigim kilo keske bnm olsa
Keske bu hizini yurumede de kullansa canim vallaHızlı çocuk babası geldiğinde tüm dişleri göstererek gülmeye hazırlanıyor.
Spor için demiştim kuzu plank mekik squat listesi varya onu sordum.
Yemek için değil de spor için liste yaptım o da 5 gün hafta da hafta sonu kızım evde onun için duruma bakicam yapabildiğim zaman yaparım hafta sonu
Ben sana demiştim. İnan kuzum ben inanıyorum.
Normalde ekmek uiyosan bnce guzel olur en azindn daha saglikliKeşke bizde de sık sık doğum günü olsa
Bartuya da yedirme kendin Poağaça kek kurabiye yap yedir paket ürünler gelişimi olumsuz etkiler.
Ok at resmini bem yapar ve güzel olursa artık ekmekte yapmaya başlarım hiç iyi olmaz benim açımdan
Birden kurtulur çocuk işte sana da rahatlık olur .
Benim eller titriyor zaten dört gözle cumartesiyi bekliyorum
İnsallah 1 ay sonraKeşke senin olsa kuzum
Maşallah sana canmSon 7 dk
Bir yemek ne kadar uzun yenirse o kadar uzun yicem
Ohoo 2.5 kilo 1 ayda rahatlıkla gider canmİnsallah 1 ay sonrasu an 56.5 im cok ucmadan 54 olsam kafii
Saatli mi oluyodu o detoks kac gun yapcaktin kuzu cumartesiye kadsr devam miSon 7 dk
Bir yemek ne kadar uzun yenirse o kadar uzun yicem
Sabah akşam.diye ikiye böldüm canım sporu sabah bizimkileri ise okula gönderince mekik, squat,plank,Jumpink Jack, ve ip diye liste ısınma içinde LeslieSpor için demiştim kuzu plank mekik squat listesi varya onu sordum.
Nasıl bir liste yaptın haftada 5 gün yeter 2 gün dinlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?