♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kahvaltı= 2dilim kek (keki tambuğday unu ile ve diyete uygun sağlklı kek hazrladm )

Öğlen= 1muz,2ceviz

Akşam= 4köfte,2bardak ayran,yarm dilim tmbuğdy

Sporlarım=
1saat yürüyüş
40 dakika kondisyon bisikleti
100 mekik
100 suguat
Köprü ve esnemeler

Dogum gunu varmis hep zaten ne zaman diyete baslarim o zaman birinin dogum gunu olur
Keşke bizde de sık sık doğum günü olsa
Bartuya da yedirme kendin Poağaça kek kurabiye yap yedir paket ürünler gelişimi olumsuz etkiler.
Ok at resmini bem yapar ve güzel olursa artık ekmekte yapmaya başlarım hiç iyi olmaz benim açımdan
Daha yeni yemek yapiyorum bartu bi huysuz bu ara öfff valla hic boyle degildi 3 dis cikiyo diye biliyodum 2 tane daha patlamis 32 disin hepsini bir cikarcsk gsliba
Birden kurtulur çocuk işte sana da rahatlık olur .
Az kaldı canım. Ben bile akşam yemeğimi yedim. Baş dönmesi yapmasın sonra. Son 40 dakika kaldı ama. Hırslandım valla ben bile senin yerine heyecan yaptım.
Benim eller titriyor zaten dört gözle cumartesiyi bekliyorum

LİSTELERE DEVAM EDİYOR MUSUN

htırlamıyorum ama doğrudur . maşşallah aldı başını gitti
Yemek için değil de spor için liste yaptım o da 5 gün hafta da hafta sonu kızım evde onun için duruma bakicam yapabildiğim zaman yaparım hafta sonu

Yemek için değil de spor için liste yaptım o da 5 gün hafta da hafta sonu kızım evde onun için duruma bakicam yapabildiğim zaman yaparım hafta sonu
Spor için demiştim kuzu plank mekik squat listesi varya onu sordum.
Nasıl bir liste yaptın haftada 5 gün yeter 2 gün dinlenme

Normalde ekmek uiyosan bnce guzel olur en azindn daha saglikli bn malum ekmeksiz yapamadigim icin kendim yapayim bari dedm buzluga da attm bittikce cikartirim ordan

Spor için demiştim kuzu plank mekik squat listesi varya onu sordum.
Nasıl bir liste yaptın haftada 5 gün yeter 2 gün dinlenme
Sabah akşam.diye ikiye böldüm canım sporu sabah bizimkileri ise okula gönderince mekik, squat,plank,Jumpink Jack, ve ip diye liste ısınma içinde Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…