Ayrılmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu bir hata değil, bu sapıklık !!! Bir kere taciz eden yine yapar ki bu çocuk büyüyecek. 24-25 yaşında daha da tehlikeli hale gelecek. Şöyle düşünün, kendi çoçuğunuz olursa onunla aynı evde kalsın ister misiniz ? Anne-baba başından atmış, siz de bırakamıyorsunuz. Size de yazık. Lütfen uzman bir psikologdan yardım alın, gerekirse o çocuğu rehabilitasyon merkezine gönderin. İleride kimseye zarar vermemesi için omuzlarınızda büyük bir yük var. Babaya acımayın, babaya sorumluluklarını hatırlatın.

Genelde erkekler boşandığı zaman çocuklarından da boşanmış oluyor kim ne derse desin istisnalar vardir mutlaka ama genel olarak bu boyle yeni hanimin agzinin icine bakarlar onun sozunden cikmazlar bu babamdada boyle kaynatamdam da boyle iki güne askere gider yada üniye niye dert ediyon az durur evlenir gider yetişkin erkek eminim oda cici annesiyle yaşamak istemiyordur kızda erkenden evlenir hiç merak etme bacım kocan senin tepe tepe kullan yakında çocuk Ta olursa gel keyfim gel yaparsın

Konuuzu okumuştum. Hiç evlenmemiş biri idi abinizin evleneceği kişi. Üzgünüm ama böyle olma ihtimali yüksek. Hiç çocuğu olmayan birinin evlilikten beklentileri doğal olarak farklı oluyor, çocuklu birinin beklentilerine ve mevcut şartlara uymuyor. Yakın bir arkadaşımı da uyarmıştık bu konuda ki adamın tek çocuğu vardı ve onlarla sürekli kalmıyordu. Çok sorun olmayacağını düşündü ama evlilik sonrası arkadaşımın beklediği gibi olmadı.

Bence boşan canım. Sana yazık değil mi? Terapistle falan kurtarılacak bir durum yok bence. Terapist ne yapacak? Oğlanı kimse almıyor diyorsun. Ortada ensest var. O kızın abi ile aynı evde kalması doğru değil. Psikoloğun aynı evde kalmalarını onaylaması, kardeşi kardeşten ayırmayın demesine şaşırdım. Öz annenin çocuklarıyla bu kadar ilgisiz olması çok üzücü. Kardeşe de sapık tacizci gibi davranmak çözüm değil. Bu şekilde bir bakış açısı doğru değil. O şekilde davranılırsa yarının tecavüzcüsü ya da katili olabilir. Rehabilite edilmesi gerekiyor.

Hiç evlilik yapmadiginiz halde 2 çocuklu adamin nesi cazip geldi?Evlendiniz bunlari biliyordunuz şikayet etme durumu olmamali ki yapamiyorsaniz çocuk yokken ayrilin

Yorumlarinizi okudum coook zor bi duruma kendinizi sokmussunuz buna mecbur degilsiniz hem sizin olmayan 2 cocuk hem eş hem boyle igrenc bi durum. Bence bu durumdan acilen uzaklasin

bu nasil bir durumdur ya, o nasil bir baba; agzim acik kaldi okurken.
basit bir olay degil ki bu ustu kapatilsin, "ayni evde yasasinlar duzelir" densin; cocuk resmen kendi oz kardesini taciz etmis. taciz, ensest, pedofili, ne ararsan var. baba nasil halen bu cocugu kanatlari altina alip kizini gormezden gelebiliyor?
ayrilmak istemiyorum demissiniz ama, ortada evliliginizi de asan cok buyuk problemler var sanki..

Konuyu actiginda bahsetseydin bu yasananlardan ona gore yorumlar alirdin. Cocuklari Bile bile evlenip sonra sikiya gelince vazgecmissin gibi yorum yazmissin

Keske iyi anneler ölūmsūz olsa. Ama olmuyor iste. Sizin durum farkli. Burdaki cocuklar cok sanssiz. Normal anneleri yok. Ölmūs olsa daha kolay olurdu. Yeni hanimjn beklentisi kalmazdi. Sizin anne babanizda tam destek cocuklara.

İlk konu açıldığında üniversiteye gider fln demiştim ama şuan şok oldum okuduğum şeylere.

Ben olsam hemen o cocugu bugün kapı dışarı ederim ne yaparsa yapsın, kızı da çağırırım eve. Lan kardeşine tacizde bulunan bir oğlum olsa onu öldürmediğime dua etsin. Yarın bir gün senin de cocugun olacak allah korusun nasıl güvende yaşayacaksın onunla.

İlk konu açıldığında üniversiteye gider fln demiştim ama şuan şok oldum okuduğum şeylere.

Ben olsam hemen o cocugu bugün kapı dışarı ederim ne yaparsa yapsın, kızı da çağırırım eve. Lan kardeşine tacizde bulunan bir oğlum olsa onu öldürmediğime dua etsin. Yarın bir gün senin de cocugun olacak allah korusun nasıl güvende yaşayacaksın onunla.

Bacim bekar erkeklerin suyu mu cikmisti gözünü seveyim.Kızma nolur.Neden böyle bi sorumluluk altina girdin?

Evliliginizi yaşayamamış olmanızın sebebi çocuklar değil. Sizsiniz.
Bir hevesle yaparım ederim diye kabul edip evleniyorsunuz, sonra da cocuklara suç buluyorsunuz.
Anne babanız karşı çıkmıştır muhtemelen. Siz o yaşta anne babayı dinlememişsiniz. 18 yaşındaki çocuktan anlayış beklemeyin.

bu arada çocukların annesi nerde niye bakmıyor diye sormuyoruz ama annelerinin yapmadığı fedakarlığı üvey annesinden bekliyoruz.
Çok haklısınız(!). Anneleri bakmıyor diye üvey anne bakmak zorunda değil size göre degil mi?
Bakmazsa bakmasın.
Bana göre de kaldıramayacak olan evlenmesin kardeşim.
Gitsin hic evlenmemis cocuksuz biriyle evlensinler.

Tersi durum olsa konu sahibinin iki çocuğu var ve ikinci eşi şikayet ediyor olsa çocukları babaya gönder diyecek kaç kişi var Allah aşkına?
Eminim herkes " evlenirken biliyordu, madem çok rahatsız çocuksuz bir kadınla evlenseydi, yapamıyorsa boşarsın " demeyecek miydi?

Bakın ortada bir durum varsa bu konu sahibi ve eşinin kendi tercihleri. Hatta konu sahibinin eşi ilk tercihini boşanmaktan ikinci tercihini tekrar evlenmekten yana kullanmış. Konu sahibi de tercih edip evlenmiş. Ama ortadaki iki çocuğun herhangi bir tercihi yok.
Başkalarının tercihlerini yaşamak zorunda bırakılmışlar.
Ne yapsınlar peki? Babalarının evliliği iyi gutian diye kendilerine ev mi açsınlar?

Nerede yazıyor?
Belki konu sahibi çok üstüne gelindiği için böyle bir şey söyledi?
Yok canım konu sahibi arkadaşın samimiyetine inanıyorum...evlendiklerinde kız konu sahibine güvenip açılmış,konuyu güvenlik güçlerine bildirmişler ,abi 4 ay cezaevinde kamış ...kızin velayetinin devlete geçmesi söz konusu olunca kız çocuğunun sorumluluğunu konu sahibinin annesi almış ...abi intiharı denemiş ve psikolog yaptığı davranışı diğer yaşıtları kadar muhakeme edemedigine ,ayrı evde yaşamamasına yönelik görüş bildirmis.Oz anne de çocukların sorumluluğunu ustlenmedigi için olaylar bu aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…