cok sacma... cocukları oldugunu bılıyordunuz ıstememe gıbı luksunuz yok bıle bıle evlendınızO kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
Çocuk siz evlendikten sonra 18 yaşına fırlamadı sanırımkızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim.
cok sacma... cocukları oldugunu bılıyordunuz ıstememe gıbı luksunuz yok bıle bıle evlendınız
cocuk oyuncagımı bu
Zaten bu neden ile mutsuzum eşimi ve çocukları seviyorum ama hiç yeni evli gibi olamadık özellikle oğlu ergen olduğu için sürekli sorun çıkartıyor yoruldum artık en azından annesi oğlunu alsa idi kızına ben bakıyorum zatencok sacma... cocukları oldugunu bılıyordunuz ıstememe gıbı luksunuz yok bıle bıle evlendınız
cocuk oyuncagımı bu ıs
33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl olduSen kaç yaşındasın ?
Kocasiz kaldım korkusuylamı evlendin ne yaptın ? bence çok abartıyorsun durumu cocuk 18 yaşında okulu falan yokmu ? zaten belli bir süre sonra kendisi gider... birde çocuklu adama gidip feryat etmen de saçma geldi bana...33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu
sencesı mı var bu ısın oglu o bunu esıne bıle soylememelıSence napsın şekerim?
dagdan gelıp bagdakını kovmakÜniversiteye şehir dışına fln gider belki, o konuda teşvik edebilirsiniz ki bence o yaşta bir erkek de ister aileden ayrı şehirde üni okumayı
Bakalım daha ne sacmalamalar okuyacağız burada.O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
sehır dısına okumaya gonder dıyen cıktıBakalım daha ne sacmalamalar okuyacağız burada.
"Aaa olur mu ya. Ya annesi alsın, ya evden gitsin" dememizi bekliyor konu sahibi. Git eşine şöyle bakalım ne yapacak?
dagdan gelıp bagdakını kovmak
sehırdısında okumak zorunda degıl kı cocuk aılenın bulundugu sehırde okumak cok buyuk rahatlık sahsen
Konu sahibi bilerek evlenmis. Bence ogluna bir sey yapmasin ama konu sahibini bosar mi ne yapar bilemedim..Sence napsın şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?