Ayrılmak istemiyorum

Teşekkür ederim. İşte hiç evli gibi olamadık oğlunun hataları yüzünden o yüzden boşanöayı düşünüyorum
Bu fikrinizde haklisiniz. Bende olsam ayni seyi yapardim .
Esiniz sizi seviyorsa bu duruma bir cozum bulmali. Siz elinizden geleni yapmissiniz zaten .
Bence en basit çözüm . Dönüşümlü olarak cocuklar babaannede kalmali . Babaanne yasiyor muydu kacirdim ama. Bazen diger cocuk ta hafta sonlari sizin annenizde kalsa , arada basbasa kalsaniz bu durumlari asmaniz ve sabretmeniz biraz daha kolay olurdu.

Aynen öyle babaların çoğu eski karısından sonra yeni bir eş bulunca çocuklarınıda unutuyorlar
Bizim orada bir laf vardır çocuğun anası ölünce baba içinden çocuklarınıda ananın yanına gömer diye o hesap

18 yas ne cocugu hanfendı?

ki annesi tarafindan istenmeyen bir ergen. Kız da annesi tarafından istenmeyen bir kiz..
Kim bilir o aralar neler yasadilar, sapikliktan bile yapmamis olabilir, sırf dikkat çekmek için bile yapmış olabilir. Kim bilir neler dönüyor o kafasının içinde.

iste diyecek birsey kalmiyor ben de dünden beri oglan diyip duruyorum, cocuk desen çocuk değil, adam desen adam degil. O kadar zor bir zamanki, ne desen zor yani
Babanın yasaların gözünde çocuk haline tavrına bakıyo rum akıl yaşına bakıyorum çocuk yanlış Düşünüyo olabilirim dediğim gibi bende sağlıklı düşünemiyo alabilirim

Konuyu okudum nevrim döndü
Eşinin rahatlığına hayran kaldım (!)
Hala o kızla oğlanı aynı evde tutmaya mı çalışıyor?
Anası da bilerek kızını yanına almıyor
Oğlunu alsın o zaman

Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği halde

Konunun başında genel bir yorum yaptım ama işin rengi başkaymış
Bak güzel kardeşim öncelikle kızını yok sayıp oğlunun yaptığını basit bir hataymış gibi unutturmaya çalışna bu adamdan çocuk yapma
Çocuklara yardımcı olmak istemen güzel bir şey ama bu tek taraflı olmaz, eşin seni yalnız bırakmış
18 yaşında güçlü kuvvetli bir delikanlı aynı şeyi sana da yaşatabilir bunu hiç unutma
Ayrı bir konu da annen ; yaşlı başlı kadın neden kardeşini taciz etmiş bir adama bakıcılık yapsın
Neden tutsan elinde kalıyor konu, hayatını yakmaya değecek bir evlilik içinde değilsin, boşan yol yakınken sonra çok pişman olursun

aynen öyle, dünden beri anlatmaya çalıştığım şey bu. Konu sahibi belliki eşini çok seviyor ama sevgi yeterli değil bir evliliği sürdürmeye. Hep kendinden vererek beklentiyi maksimuma çekiyor bir de, iş daha da büyüyecek ve beklenti daha da artacak. Bu evlilikte bu kadına mutsuzluk garanti, iş adamda bitiyor çünkü. Ama kabul etmiyor malesef bunu konu sahibi.

Yaşayıp görecek o zaman
Merhametin fazlasından maraz hasıl olmuştur her zaman
İnsan kendi hayatını yakacak kadar abartmamalı
Anlayamadığım bir durumda ; taciz eden oğlunu bu kadar kayıran bir adama nasıl aşık olunur ? Bu durum bana konu sahibesinin de normal olmadığını düşündürdü maalesef

Konuda tam çözemediğim yerlerde var aslında ; görümcem çocuk yurdunda öğretmen o yüzden bu konularla ilgili kuralları az çok biliyorum, sosyal hizmetlerin kardeşlik bağından bahsetmesi çok tuhafıma gitti, fiili bir şey olmamış sadece şüphe üzerine şikayetçi olunmuş durumlarda bile kurum çocuğu direk korumaya alıyor, burada fiil var, ceza verilmiş ama kardeşlik bağı kopmasın denmiş, nedense sosyal hizmetler ya da psikolog yardımı alınmadığı gibi bir his var doğdu içime doğrsunu Allah bilir

Babaniz konuyu bilmiyorsa cocugu annenize nasil birakiyorsunuz? Bir de cocuklarin annesiyle bizzat görüştünüz mü? Cocuklari yada birini almama sebebi nedir ? Maddiyatsa yardimci olmaya calisin. Yani cocuk ayri eve cikinca zaten bir masraf olucakti. Ayrica cocukta calisiyormus. Anne evli bile olsa oz ananesi destek olabilir.

Kendisi de farkında aslında sağlıklı düşünemediğinin, yazmıştı dün gece bu şekilde. Akıl tutulması yaşıyor muhtemelen. Babanın amacı kayırmak değil sanırım, çocuğu ihbar etmiş, yetkililere bildirmiş ve ceza almasını sağlamış. Ama ayaklarını yere sağlam basamıyor, durumu normallestiriyor ve tüm sorumluluğu konu sahibine bırakıyor.
Çocuğunun geleceği ile ilgili karar verirken konu sahibine sana bırakıyorum diyebiliyor. İnsan kendi çocuğunun sorumluluğunu almaz mı?

Mesajı sonradan düzenledim ama sana yetişemedim :)

Konuda tam çözemediğim yerlerde var aslında ; görümcem çocuk yurdunda öğretmen o yüzden bu konularla ilgili kuralları az çok biliyorum, sosyal hizmetlerin kardeşlik bağından bahsetmesi çok tuhafıma gitti, fiili bir şey olmamış sadece şüphe üzerine şikayetçi olunmuş durumlarda bile kurum çocuğu direk korumaya alıyor, burada fiil var, ceza verilmiş ama kardeşlik bağı kopmasın denmiş, nedense sosyal hizmetler ya da psikolog yardımı alınmadığı gibi bir his doğdu içime doğrsunu Allah bilir

Bence baba oğlanı kayırıyor çünkü bu kayırma olmasa evden kızın gitmesine izin vermezdi. Oğlan çocuğunu kıymetli görenlerden gibi geldi bana, evet yaptı bir hata ama o kadar da değil modunda

evet simdi okudum, konuda oturmayan noktalar var bana gore de ama fazla detay veremiyor sanırım konu sahibi. Çok enteresan bir durum gerçekten.

evet simdi okudum, konuda oturmayan noktalar var bana gore de ama fazla detay veremiyor sanırım konu sahibi. Çok enteresan bir durum gerçekten.

Yani gerçek yaşamda gördüğüm bazı olaylar var, mesela taciz yüzünden şikayet edilmiş baba, davası sürüyor sonuçlanmamış, ortada kesin bir bilgi de yok ama çocuğunu görme talebi olduğu zaman görümcem gibi öğretmenler çocuğa refakat ediyorlar, asla yalnız görüştürülmüyor, diğer aile üyeleri çocuğa baskı yapar belki diye onlara bile gözlemci bir öğretmenle gösteriliyor çocuk ve evine asla kalmaya gönderilmiyor, sosyal hizmetler bu konuda son derece katı ve esnemeyen kuralları var bunları gördüğüm için aklıma yatmadı pek , fazla detay verilmediği için iddia edemiyorum ama devlet tacizciyle çocuğun aynı evde kalmasına izin vermez, konu sahibesi evleri kendisinin ayırdığını söylüyor içi rahat etmediği için anlayamadım yani pek

işte bu bilgilerin üzerine daha da garip bir hal aldı durum. Cezaevinde 4 ay yatacak kadar suç unsuru varmış oğlanın, nasıl devletin psikologu kardeşlik bağı, çocukları ayirmayin demiş hayret doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…