Ayrılmak istemiyorum

zaten hic hir tacizci tecavüzcü alninda ben böyleyim diye gezmiyor. kime anlatsan su sunu yapmis diye aaaaa inanmaaaaam oluyor cevresindekilerin tepkisi, cok iyiydi kendi halindeydi cok sessiz nazikdi diye tarif ediliyorlar. sapik gibi gözleri fildir fildir araniyordu demiyor kimse tacizcileri tecavüzcüler tarid ederken
Çok doğru yazdiklariniz ama ne biliyim işte buda 17 yaşındaydı annesinin babasının tüm kavgalarina sahit olmuş ne yaşadıki kendi içinde bilmiyorum piskoşoğun dediği o yaşta hormonlarını yönetemdiği için kardeş sorumluluğu verilmemeliymiş. Eşim gece çalışıyordu çoğu zaman

Çoğu röntgenci sapıkların karakterlerinin korkak ve sakin olduğu söylenir. Olayı zaman aşımı gibi hafife alıyorsunuz. Kardeşlik bağı zaten sekteye uğramış cocugun annesindr bir süre kalıp kızın sizin eve gelip arada bir gorusmelerle psıkolojik destek bir yandan olayı düzeltmeye çalışmak lazım. Olan bu durumda kıza oluyor suçu yok sıfır. Ama cezanlandırılan o olmuş.
İşte abisini kimse almadığı için aynı evde kalamayacakları için annem kızı almak zorunda kaldı. Zaten çocuk üni. Okusa yada ayrı ev kapasitesi olsa yada anne alsa bizim hiç bir sorunumuz olmayıp kıxa odaklanacaktık. Kızı zaten annem yakın hiç ihmal etmiyoruz ama işte yetersiz herşey

Çok doğru yazdiklariniz ama ne biliyim işte buda 17 yaşındaydı annesinin babasının tüm kavgalarina sahit olmuş ne yaşadıki kendi içinde bilmiyorum piskoşoğun dediği o yaşta hormonlarını yönetemdiği için kardeş sorumluluğu verilmemeliymiş. Eşim gece çalışıyordu çoğu zaman
hafifletmeyin durumu rica ederim. yok anasi babasi bosanmis da bilmem neyde. ha piskolojisi bozulur bu yüzden insanlardan uzaklasir bu yüzden okulu birakir depresyona girer falan ama bacisina hallenmez.

Hayır evlendikten çok kısa süre sonra kız bana söyledi. Eşim çaresiz oğlanı kimse almadığı için kızı anneme vermek zorunda kaldı. Kızına çok düşkün ama oğlu başına bela kaldı maalesef atamıyor satamıyor piskolog çocuğu ayrı eve koymayın dediği için koymak istemedi ben buna mecburuz dedğim koy o zamsn deyip topu bana attı
Evlenmeden önce oldu diye siz yazmışsınız, hadi olay öyle oldu siz sonradan öğrendiniz diyorsunuz doğrudur. Oğlanı psikologa götüremiyoruz da yazdınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu durum isteğe bağlı ya da keyfi değil. Mahkeme sonuçlandı mı, oğlan ceza aldı mı, aldıysa muhasebe yeteneği yoktur tespiti zırvalık. Anneniz olmasaydı o kız ne durumda olucaktı peki. Böyle bir olayda niye cezalandırılan yine mağdur, siz çocuğa şefkat duyuyorum yazınca üzgünüm ama ürperdim. İlk mesajım hala geçerli. Bunu bir kere yapan yine yapar.ıslah edilebilir mi baba bunun yollarını da aramıyor ki. Vermiş işe sokmuş odasına çocuğu. Çocuk o vahşi duygularıyla büyümeye devam ediyor. Daha fazla yazmak istemiyorum, herşey insanlar için ama bu olayda küçücük bir kızın hayatının hiç edilmesini kaldıramadım.bu ülkede kız çocukları sevgilisi var diye evden atılıyor, aileleri tarafından horlanıyor, kız kardeşine el uzatacak kadar düşük ruhlu olan oğlan çocukları baş tacı ediliyor, anlamam mümkün değil. Midem kaldırmıyor. Allahın diyorum evlatlarımızı böyle bir hayattan koru.

dogru tabir bu. tacizcisi o kizin. elle melle yapmis iste. bir ileri seviyesi zaten tecavüz. ap acik bu yani. cocuk zekasi bilmem ne yok bu durumda. o isi bilen cocukta olmaz. zaten zekasi geregi yaptigini anlamayacak olsaydi ceza almazdi degil mi?

kizda olayi yasanmamis gibi kabullenmeye calisiyor diye düsünüyorum. ileride ortaya cikacak bunlar hep. iliski yasamaya basladiginda .hepinizin yükünü o yavrucak cekiyor.
Diyececek sçz bulamıyorum. Belki bende içinde ola ola kanıksadım bu durumu.

hıcbır psıkolog tacızcıyle magduru aynı evde yasatın kaynassınlar demez
Piskoloğun bana dediği sadece hastam hakkın da görüş bildirebilirim ayrı eve koymayın dışlamayın dedi.kardeşi hakkın da hastam olmadığı için yorum yapamam dedi

Piskoloğun bana dediği sadece hastam hakkın da görüş bildirebilirim ayrı eve koymayın dışlamayın dedi.kardeşi hakkın da hastam olmadığı için yorum yapamam dedi
zaten bas taci yapmissiniz. arada gidin yanina aslan oglum anan gurbannn osssun saaag diyin tamam mi.

Hayır sağ değileer. O olayın dışında çok sakin teebiyeli ne biliyim sevecen bir çocuk. Psikoloğu muhasebe yeteneği yok demişti

Off çok zor ve karışık bir durum ya. Bir yandan oğlunu da tamamen bir başına bırakamaz insan. O da daha genç çünkü, onun üzerinde çok çalışılması, topluma adapte edilmesi gerek tek başına bırakılırsa en iyi ihtimal ziyan olur, en kötü ihtimal iyice yoldan çıkıp çok canlar yakar.

Kız da yazık yaşadıklarını dile getirince tüm düzeni altüst olmuş, bir başına kalmış gibi olmuş.

Annelerinin bahanesi ne peki tüm bunlar yaşanırken elini taşın altına koymamak için?

Evlenmeden önce oldu diye siz yazmışsınız, hadi olay öyle oldu siz sonradan öğrendiniz diyorsunuz doğrudur. Oğlanı psikologa götüremiyoruz da yazdınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu durum isteğe bağlı ya da keyfi değil. Mahkeme sonuçlandı mı, oğlan ceza aldı mı, aldıysa muhasebe yeteneği yoktur tespiti zırvalık. Anneniz olmasaydı o kız ne durumda olucaktı peki. Böyle bir olayda niye cezalandırılan yine mağdur, siz çocuğa şefkat duyuyorum yazınca üzgünüm ama ürperdim. İlk mesajım hala geçerli. Bunu bir kere yapan yine yapar.ıslah edilebilir mi baba bunun yollarını da aramıyor ki. Vermiş işe sokmuş odasına çocuğu. Çocuk o vahşi duygularıyla büyümeye devam ediyor. Daha fazla yazmak istemiyorum, herşey insanlar için ama bu olayda küçücük bir kızın hayatının hiç edilmesini kaldıramadım.bu ülkede kız çocukları sevgilisi var diye evden atılıyor, aileleri tarafından horlanıyor, kız kardeşine el uzatacak kadar düşük ruhlu olan oğlan çocukları baş tacı ediliyor, anlamam mümkün değil. Midem kaldırmıyor. Allahın diyorum evlatlarımızı böyle bir hayattan koru.
Eşime okutacağım bu yazdiklarinizı tespitleriniz doğru ben evlenmeden 1.5 yıl önce başlamış ben evlenince hemen öğrendim öğrendiğimde yeni evliydim

Eşime okutacağım bu yazdiklarinizı tespitleriniz doğru ben evlenmeden 1.5 yıl önce başlamış ben evlenince hemen öğrendim öğrendiğimde yeni evliydim
İnş doğru kararlar, doğru adımlar atılır konu sahibi. Benim de bir oğlum var. Böyle bir durumda kalmak ne demek tahmin bile edemiyorum fakat eşinizin dopru hareket etmediğini biliyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun

Çok teşekkür ederim bende işte evliliğimden bişey anlamadım baktım kendimi çocuklara adamışım ailem çocuklu biri ile evlenmemi istemedi annem bu durumu öğrenince kahroldu sırf kız

Kendimi düşünerek boşanmak istiorum sonra bunları düşünüyorum yine eskisi gibi yalnız kalacaklar eşimi yarı yolda bırakmış olacağım v.svv.s işte

Hiç hümanist olamayacağım. O çok düşündüğünüz eşiniz biraz baba olabilseydi de öz kardeşini taciz eden oğlunun arkasını toplayacağına mağdur olan kızının yaralarını sarmaya çalışsaydı. Bir de aynı evde olup kaynaşsalar düzelir deyip işin içinden çıkıyormuş.

12 yaşındaki o masum yavru tecavüze uğrayınca mı kaynaşmış olacaklar?!

Hem öz kardeşine bunu yapan 18 yaşındaki bir birey, size yarın öbür gün neler yapmaz...

arastırdım tacızcı ıle magdır aynı evde yasayan bırıyse tacıze ugrayanın yası ıtıbarıyle devlet sahıp cıkıyormus ve bu zorunluymus bu tur davalarda uzun suruyormus
yanı aynı evde yasamaları mumkun degılmıs hele hele kaynassınlar gıbı bır soz asla kabul edılemez

İnanın öyle değil ben öyle biri değilim eşimde değil ama işte hatalarımız elbette oldu. Peki sizin öneriniz ne eşim oğlunu atamıyor satamıyor mecbutiyetten abisi ile aynı evde kalacaktı annem devreye girdi kız aynı eve mecbur kalmadı bu arada o dönem kız 11 abi 16 yaşındaydı
zaten bas taci yapmissiniz. arada gidin yanina aslan oglum anan gurbannn osssun saaag diyin tamam mi.
değil

İnş doğru kararlar, doğru adımlar atılır konu sahibi. Benim de bir oğlum var. Böyle bir durumda kalmak ne demek tahmin bile edemiyorum fakat eşinizin dopru hareket etmediğini biliyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun

demek tacize ugradin öyle mi?
hemde öz abin tarafindan?
hadi yallah tanimadigin ve aslinda hic bir bagin olmayan birinin yanina.

demek taciz ettin öyle mi?
hemde ceza alacak kadar agir bir taciz?
kiyamam sana yazik sana gel yamacima dizimin dibine garip oglum, cilekes oglum.

durum bu.... dogru adimi ariyorum saatlerdir

İnanın öyle değil ben öyle biri değilim eşimde değil ama işte hatalarımız elbette oldu. Peki sizin öneriniz ne eşim oğlunu atamıyor satamıyor mecbutiyetten abisi ile aynı evde kalacaktı annem devreye girdi kız aynı eve mecbur kalmadı bu arada o dönem kız 11 abi 16 yaşındaydı

değil

annesi neden almiyor diye sordular ama cevaplamadiniz? Anneleriyle görüşüyor mu çocuklar ?

alo 183 arayıp bulundugunuz yerın baro cocuk hakları komısyonu ve ınsan hakları komısyonundan destek de talep edebılıyormussunuz bu konuda ne yapacagını bılemeyenlerı yonlendırıyorlarmıs

alo 183 arayıp bulundugunuz yerın baro cocuk hakları komısyonu ve ınsan hakları komısyonundan destek de talep edebılıyormussunuz bu konuda ne yapacagını bılemeyenlerı yonlendırıyorlarmıs

devlet korumasına alınırsa tacize ugrayan kız daha kotu olmaz mi :(
Su an en çok sefkate ihtiyacı var. Yani her konuda kadını suçluyorlar deniyor sonra ama bir anne nasıl tanımadığı bir kadının insafına bırakır yavrusunu benim aklım almıyor, anne niye almıyor ben hala merak ediyorum.

değil

biraz önce 17 idi simdi 16 oldu, bi kac sayfa sonra herhalde 12-13 olur. ama yeterki oglani da sucsuz bulalim.

bu ücüncü yazisim. önerim tacizci oglusunu atamayan satamayan ama taciz magduru kizini evden gönderen o baba olacak insandan ayrilip o kizcagiza sahip cikilmasi.

ama siz zaten ayrilmak istemiyorsunuz. konuda zira bu. ayrilmak istemiyorum.

hic birinizden degilde allah annenizden razi olsun.

Back
X