Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladını sizin icin birakırsa zaten iyi bi adam deildir.Annesi zaten iyi bi anne olamamis cocuklari atmis ustunden.Yazik siz sabredin.Rabbim verir mükafatını.O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
Ah ne bacım yapılacak iş mi yani? Davul bile Dengi dengine demişler. Bunu çocuklar açısından söylemiyorum. Ben de ayrılmış ve evlenmiş anne baba çocuğuyum. Ama öngörü diye birşey var. Hiç mi oturup tartmadin? Şimdi yazık değil mi sana ve çocuklara. Adam çocuklarını mi atsın yoksa sen mutsuzsun diye sana mı üzülsün.? Kötü olmuş33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu
O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
bu arada çocukların annesi nerde niye bakmıyor diye sormuyoruz ama annelerinin yapmadığı fedakarlığı üvey annesinden bekliyoruz.Konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan neden direkt saldırıya geçiyoruz? Empati yapmak çok mu zor? Kadın bazı şeyleri kabul etti ama belki bu kadar zor olacağını düşünemedi. Belki çocuklar bazen annesinde bazen babasında kalacak diye konuşuldu. Arada eşimle başbaşa kalabilirim diye düşündü.
Valla eşinize helal olsun sahip çıkmış evlatlarına. Bu şekilde düşünmeniz yanlış. İlk evliliğiniz olduğu için beklentilerinizin farklı olduğu aşikar ama bilerek evlenmişsiniz.
Eşine helal olsun hanımefendi. Benim babam 3.eşiyle mutlu mesut yaşıyor ve annemle boşandıklarından beri bana maddi manevi destekte bulunmuyor.Eşine mi helal olsun yoksa bu kadına mı?
Eşinin kendi çocukları zaten onlara sahip çıkması lüks değil, olması gereken zaten. Nesi helal olsunluk anlamadım doğrusu.
**
Konuya gelirsem, konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım belki kadına evlenmeden önce farklı sözler verildi.
Bu detayları bilmeden asıp kesmeyi ne güzel biliyoruz valla.
Ah ne bacım yapılacak iş mi yani? Davul bile Dengi dengine demişler. Bunu çocuklar açısından söylemiyorum. Ben de ayrılmış ve evlenmiş anne baba çocuğuyum. Ama öngörü diye birşey var. Hiç mi oturup tartmadin? Şimdi yazık değil mi sana ve çocuklara. Adam çocuklarını mi atsın yoksa sen mutsuzsun diye sana mı üzülsün.? Kötü olmuş
Eşine helal olsun hanımefendi. Benim babam 3.eşiyle mutlu mesut yaşıyor ve annemle boşandıklarından beri bana maddi manevi destekte bulunmuyor.
Amcam çocuklarına para vermeyip bir de stajdan aldıkları paralardan ‘hehe bir sigara parası alayım’ diye yüzsüzlük yaparken bir de hepsini ortada bırakıp kaçtı.
Ve daha size babalarla ilgili birçok olumsuzluk sayarım. Genel olarak çocuklara anneler sahip çıkar. Evet görevi, ama babalar bunu genelde yapmıyorlar. Gerek çevremde, gerekse de bildiklerimde pek çok örnek var bu konuyla ilgili.
Konuyu açan kişiye de yüklenilmesinin sebebi bilerek evlenmesi. Çocuğu olduğunu biliyor muydu, biliyordu. Konu kapanmıştır.
Aslında öyle değil. Abim ikinci evliliğini yapacak, 6 yaşında ikiz yeğenlerim var, evleneceği insanın ilk evliliği olacak. Çocuklarından vazgeçmeyecek ama eşine de yeni hayatında bir alan açacak, denge kurmaya çalışacak, sadece çocuklarını düşünmeyecek gibi bir sürü şey sıralayabilirim.Eşine helal olsun hanımefendi. Benim babam 3.eşiyle mutlu mesut yaşıyor ve annemle boşandıklarından beri bana maddi manevi destekte bulunmuyor.
Amcam çocuklarına para vermeyip bir de stajdan aldıkları paralardan ‘hehe bir sigara parası alayım’ diye yüzsüzlük yaparken bir de hepsini ortada bırakıp kaçtı.
Ve daha size babalarla ilgili birçok olumsuzluk sayarım. Genel olarak çocuklara anneler sahip çıkar. Evet görevi, ama babalar bunu genelde yapmıyorlar. Gerek çevremde, gerekse de bildiklerimde pek çok örnek var bu konuyla ilgili.
Konuyu açan kişiye de yüklenilmesinin sebebi bilerek evlenmesi. Çocuğu olduğunu biliyor muydu, biliyordu. Konu kapanmıştır.
Yanlış anlama ama bu genç yaşta 2 çocuklu adamla evlenmek neden? Üstelik daha önce evlenmemişsin...33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu
Çocuğu olduğunu bilebilir bu herşeyi çekmesi gerektiğini mi gösterir? Belki evlenmeden önce farklılardı, sonradan farklılaştı. Belki adam başka sözler verdi. Bunları bilmeden tüm yorumlar havada kalır. Biliyordu diye de her saygısızlığı çekmek zorunda değil.