Ayrılmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum

sonumud

bşlngç:67,8/boy:1,68/hdf:55/gncl:63/9.takım
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
535
742
18
37
İyi akşamlar

Bir buçuk yıl önce sözlendim 5 ay önce nişanlandım ve toplamda da 8 senelik bir birlikteliğimiz var. İnişli çıkışlı bir birliktelik. Nişan tarihi alındığı gün büyük sorun yaşadık. Nişana 3 gün kala ayrılık noktasına geldik o gün kavgamızı tüm mahalle şahit oldu. Sonra yine aynı gün ayrılmaktan vaz geçtik. 5 aydır ne beni görmeye geliyor nede doğru düzgün arıyor.

Bıktım artık ayrılmak istiyorum ama tüm bu olanlardan sonra aileme tekrar nasıl ayrılacağımı söylerim yaşananlardan sonra babam sana hiç güvenim kalmadı eğer bu nişanı yapacaksan bir daha ayrılık kelimesini Ağzına almayacaksın demişti.

Şimdi çok kötü durumdayım nasıl yaparım ne derim aileme.

Daha fazla yazamıyorum kusura bakmayın sessiz sessiz ağlamaktan ellerim bile tutmuyor siz sordukça cevaplarım.

Allah yardimciniz olsun, inşallah en hayirli karari verirsiniz.
Nisandan önceki kavganizin sebebi neydi? Ve bes aylık süreçte görüşmeme sebebiniz nedir? Aileniz bu durunu anormal olarak görüyor mu? Nisan oldugubicin her iki aile ile de iletisimin olmasi gerekir zannedersem.. durumlar aile tarafinda nasil yansıyor

zor durum Allah yardımcın olsun.oncelıkle bu gıbı durumları bırbırnıze kenetlenerek cozmenız lazım 8 sene oldu dedınız bu kdr yılda hıc tartışma fılan olmadmı.yanı her zaman uyum ıcınde oldunuzda smdı aıleler yzundenmı bozuldu

sımdı bıle anlaşmazlık oluyorsa evlenince de olur canım kendnı neden rıske atasınkı.aılenle oturup adam akıllı konuşmalısın bnce evlılıkten dönmek daha zor olur

Evlenip hatta belki bi kaç çocukla baba evine dönmek mi daha iyi ?
Yoksa şuan takılan iki yüzüğü çıkarıp atmak mı ?
Karar senin arkadaşım .

Nisanlilik gibi en heyecanli olunan donemde boyle ise, evlenince dusunemiyorum.. Yuz goz de olunmus sanirim.. Bence evlilik tarihi aceleye gelmesin, ertelet, o surecte de aileni ikna et bitirmekte kararliysan.. Ve en onemli tavsiyem; evlenince duzelir yanilgisina asla düşme!

Babana dersin söz bir daha seni böyle bir durumda bırakmycam, evlenip ayrılıp gelmek istemiyorum size beni üzen bir damat kazandırmak istemiyorum bu sefer kararım kesin dersin ama artık sözünden cayma tamamen ayrıl.

Benim ailem hiçbirşey demiyor belli etmeyeye çalışıyorum ama tabi anlıyorlar hiç telefon konuşmadığım dan. Ve biz ne kadar iletişimsiz isek aileler bizden daha fazla iletişimsiz

tüm mahalleyi şahit yazdıracak kadar ne kavgası ettiniz Allah aşkına? neyi paylaşamıyorsunuz o kadar çapta?
Nişan kararı alındıktan sonra bi tartışmamız olmuştu. Sonra kardeşi ile bi anlaşamamazlık yaşadık ama aramızda bi problemdi bu bunu büyüttü de büyüttü ı gün neyse gece 12 gibi hallettik mevzuyu. Hâlâ sinirim geçmemişken bana ailemle oturacağımızı ailene söyledin mi öyle olmazsa olmaz falan demeye başladı
Ailesi ile oturmak istemediğimi de biliyor. Bende gecenin bir yarısı sinir krizi geçirmiştim.

Hic bosuna evlenmeye yeltenme, seni simdi aramayan adam evlendikten sonra kim bilir ne yapar.

Ailesi ile mi oturacakmışsın üstelik aranızda bir kardeş anlaşmazlığı yaşanmışken !
Asla kabul etme, Çok pişman olursun...

Evlenip ayrılmak daha zor ,evlenince de değişmeyecek aksine artk evliyiz nasılsa köprüyü geçtik diye daha kötü olcak.

evlenince ayrılmak daha kötü onlarla bunu konuşun, istemediğiniz bir evlilik yapmayın sonra çok pişman olursunuz

8 senelik bir birliktelikte var. Bu 8 sene içerisinde çevremde kimse kalmadı diye bilirim. Hâlâ seviyorum ama bazende diyorum sevgi bir yere kadar hissedemedikten hissettiremedikten sonra sevgi olsa ne olmasa ne diye. bide bu 8 sene sonunda sudan çıkmış balık gibi olmak var. Ya geri ararsam dayanamaz isem daha önce yapmışlığım var çünkü. Evet şimdi en mantıklısı ayrılmak ama ayrıldıktan sonra ki süreci nasıl atlatıcam ben. Bi ara 5-6 aylık bir ayrılık yaşamamıştık çok çok zor zamanlardı korkuyorum tekrar o zamanlara geri dönmeye. Çok karışığım çok zor durumdayım.

çok zor böle vakaları çok duymuşum..
komşulardan birisi vardi. çocuk 6 senedir kızla konuştu.. evlendi daha evleneli 1 sene olmadan boşandilardi.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşirsin..

Ee siz zaten 5 aydır gorusmuyormussunuz
belki adamın hayatına biri girdi belki başka şeyler yaşanıyor şu an bu kadar habersiz kalmak normal mi
ayrıca şu an zaten ayrılmış olmaktan tek farkıniz parmaginizdaki yüzük ayrılınca yüzüğü cikaracaksiniz bu kadar
8 sene diye diye ömrünü heba edeceksiniz
8 sene mi yoksa bir ömür mu iyi düşünün

Ovvv zorla ailesiyle oturtmaya çalışıyor. Hemen ayrıl. Acil ayrıl. En tezinden ayrıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…