Benim ailem hiçbirşey demiyor belli etmeyeye çalışıyorum ama tabi anlıyorlar hiç telefon konuşmadığım dan. Ve biz ne kadar iletişimsiz isek aileler bizden daha fazla iletişimsizAllah yardimciniz olsun, inşallah en hayirli karari verirsiniz.
Nisandan önceki kavganizin sebebi neydi? Ve bes aylık süreçte görüşmeme sebebiniz nedir? Aileniz bu durunu anormal olarak görüyor mu? Nisan oldugubicin her iki aile ile de iletisimin olmasi gerekir zannedersem.. durumlar aile tarafinda nasil yansıyor
Nişan kararı alındıktan sonra bi tartışmamız olmuştu. Sonra kardeşi ile bi anlaşamamazlık yaşadık ama aramızda bi problemdi bu bunu büyüttü de büyüttü ı gün neyse gece 12 gibi hallettik mevzuyu. Hâlâ sinirim geçmemişken bana ailemle oturacağımızı ailene söyledin mi öyle olmazsa olmaz falan demeye başladıtüm mahalleyi şahit yazdıracak kadar ne kavgası ettiniz Allah aşkına? neyi paylaşamıyorsunuz o kadar çapta?
8 senelik bir birliktelikte var. Bu 8 sene içerisinde çevremde kimse kalmadı diye bilirim. Hâlâ seviyorum ama bazende diyorum sevgi bir yere kadar hissedemedikten hissettiremedikten sonra sevgi olsa ne olmasa ne diye. bide bu 8 sene sonunda sudan çıkmış balık gibi olmak var. Ya geri ararsam dayanamaz isem daha önce yapmışlığım var çünkü. Evet şimdi en mantıklısı ayrılmak ama ayrıldıktan sonra ki süreci nasıl atlatıcam ben. Bi ara 5-6 aylık bir ayrılık yaşamamıştık çok çok zor zamanlardı korkuyorum tekrar o zamanlara geri dönmeye. Çok karışığım çok zor durumdayım.
Nişan kararı alındıktan sonra bi tartışmamız olmuştu. Sonra kardeşi ile bi anlaşamamazlık yaşadık ama aramızda bi problemdi bu bunu büyüttü de büyüttü ı gün neyse gece 12 gibi hallettik mevzuyu. Hâlâ sinirim geçmemişken bana ailemle oturacağımızı ailene söyledin mi öyle olmazsa olmaz falan demeye başladı
Ailesi ile oturmak istemediğimi de biliyor. Bende gecenin bir yarısı sinir krizi geçirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?