Ayrılmak istiyorum çok yoruldum

Tecavüz

Çocugunu o adama bırakmayı mı düşünüyosun bakıcı falan tutar demissin de?

Tamam dertleselim ama insanlara neyin ne oldugunu duzgun bir sekilde anlatsaniz olmuyor mu? Illa ki ben cok magdur edildim demek yerine ben goz gore gore bir hata yaptim deyince insanlarin derdinizi dinlemeyecegini saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Ben onu birakmayayim diye beni hamile birakti deyince bakin bu gercekten onun sucu demek mi oluyor?

Kac yasindasiniz? Isiniz, mesleginiz var mi? Yoksa gidecek bir yeriniz var mi? Yoksa siginma evi gibi bir secenek dusunmez misiniz?

İstediğin akıl almaksa tek bir çıkış yolun var. Kadın sığınma evine gitmek. Sonrasında iş bulup çalışmak, düzen kurmak. İnsan anne olunca daha güçlü oluyor herkül moduna geçiyor.
Bugüne kadar yaşadıkların geçmişte kaldı. Eğer çocuğunun da senin gibi bir hayatı olsun istemiyorsan o hayattan vazgeç. Zengin adam sevdası insanı hiçbir yere götürmez.

Uzun uzun yazmak istemediğim için bu şekilde belirttim biraz daha net anlatmam gerekirse bende 6 yaşından beri annesiz büyüdüm hep şiddetle. 16 yaşımda evden kaçtım babam aramadı bile işe girdim çalıştım derken bir arkadaşımla başka memlekete çalışmaya geldik burda ise bu adamı tanıdım onu hiç aldatmadım sevdim evlenmiş ayrılmış birisi eşi onu aldatmış ondan bir oğlu var annesi babası bakmış o çocuğa ailesinin de kendinin de durumu iyi ama hersey para degil bebeğimiz olsun dedi evlenmeden olmaz dedim ben rahatsızdım zaten kadın d.kontrol hapını sürekli kullanmak zorunda olduğum dönemde hamile kaldım ve 2 aylık olunca farkettim normalde hamile kalmam gereken bir dönemde ama nadir de olsa korumuyor Muş Buda benim başıma geldi
Sonra bir ev aldı babası beraber yaşamaya başladık nikahı ise erteledi hep zaten ailesi istemiyor Muş bunun sebebi ise kimsesiz olmam bir ailemin olmaması ve açık biri olmam açıktan kastım baş örtülü değilim diye .
Halbuki oğlu kumardan alkolden geri gelmiyor bunu da biliyorlar ama ben kumarını bu kadar aşırı alkolü olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim dışarı çıkamıyorum kimsem yok izin yok yani bir eltim var onunla arada dertleşiyorum ama güvenip birsey diyemiyorum onun da nikahi yok oda öyle yaşıyormuş çok geçti ama ben nereye düştüm dedim temaslı bir siddet görmüyorum ama psikolojik şiddet sürekli görüyorum bir karı koca ilişkimiz zaten yok anlıyacagınız bir yatılı bakıcı gibiyim . Birikim yapmaya çalışıyorum gizliden biraz var birikimim ama bebeğim emmiyor sade mamayla besleniyor ve bakıcı fiyatları araştırıyorum Şuan evde yeni geldi mesala uyuyor . Uyanınca yine kavga tartışma bana yakıştırdığı kelimeler buraya yazılmayacak kadar ağır oysaki ben evden bile dışarı çıkmazken bana o kelimeleri söylemesi çok anlamsızdı . Uyurken telefonuna baktığında eski eşiyle sürekli hergün kısa kısa görüşmeler belki çocuk İçin bilmiyorum ama sürekli konuşuyorlar . Bebeğimle evde durduğu bir kaç saat içerisinde az da olsa ilgileniyor çünkü erkek çocuğu oyuzden onu seviyor her şeyin en iyisini alıyor ona eziyeti sadece bana belki diyeceksiniz boşver ozaman bebek için dayan ama bu psikolojik şiddetin insana nasıl travmalar bıraktığını bilemezsiniz nefes alırken bile canınız yanacak hale geliyor her dk ağlamak geliyor içinizden keşke böyle kalsa korkuyorum kendime zarar vermekten bebeğime zarar vermem korkmayın o bu dünyadaki en masum varlık tüm bebekler gibi oda masum . Tıpkı benimde masum anlarımda yapayalnız kaldığım gibi annemde babamı tertekmiş ve benide oda hep şiddet görmüş her iki türlüsünü de . Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış . Peki soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız

Hayır bakıcı tutar durumu var sadece ikna etmem lazım bebeğim benimle kalacak o da istediği zaman görecek bakıcı tutması ve benim çalışmam İçin bebeğim mamayla besleniyor ev faturalar derken ve bebeğimin masrafları bakıcıya vericek para kalmıyor oyuzden ikna etmem lazım sadece bakıcı İçin

Resmi nikahı kıymayan imam nikahı da kıymasın zaten. Allahı kitabı alet etmesin yediği haltlara.

Size de kadın sığınma evinden başka çözüm öneremiyorum maalesef.

Canım öncelikle kimsenin seni yargılamak ve üzerinden prim yapıp kendi doğrularını empoze etmesine izin verme:) sen güçlü bir kadınsın en azından bazı şeylerin doğru gitmediğini anlamışsın ve bu durumdan kurtulmak istiyorsun.. Bana kalırsa yapman gereken ilk şey bağımsızlığını eline alabilmen için çalışmaya başlamak. Daha sonrasında eşinle konuşup ayrılmak istediğini nedenleriyle beraber söyleyebilirsin.Çocuğun icin ise pişmanlık duyma ileride hep yanında olup sana destek olucak bir melek olarak düşün onu:)

Zenginlik dediğiniz şey para ben yıllarca çalıştım kazandım paraya ihtiycım olmadı onun zenginliğine hiç ihtiyacım olmadı ben sadece sevdim ama iyi biriymiş gibi davrandı sevgisiz kimsesiz büyüyünce inanıyorsun işte güzel davrandı benimle dertleşti ağladı bile hatta ama bunların hepsinin sadece iki yüzünden bir tanesi olduğunu görmedim suan sizinle konuşsa dersiniz ki sen bu adamı nasıl kötülersin dısardaki insanlar öyle farklı ki bana da öyle güzeldi taki işte avucunun içine alıp kimsesiz olduğumu tamamen anlayıncaya kadar

Şimdi gitseniz anneniz veya babanızdan biri kabul etmez mi sizi. Sonuçta kan bağı var bence irtibata geçin onlarla.

Yahu hani sen ayrilmak istiyordun? Derdin derdine cozum aramak mi? adami anlatmak mi? Madem ayrilmak istiyorsun siginma evine git. Sonra calisir hayatina bakarsin.

Herkes hata yapar hepimiz yaptık. Boşlugumuz oldu,yeri geldi o boşlukları degmeyecek insanlarla doldurduk. İnandık,sevdik hatta. Bu iyi duyguları heba edenlerde suç. Ama hatandan dönmek şuan senin elinde böyle adamlar yalnız kalmalı,yalnız ölmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…