Arkadaşlar yaşım 24 5 aylık bi oğlum var evlilik dışı ama babasıyla beraber yaşıyoruz onu bırakmayım diye hamile bıraktı bende kıyamadım oğluma dünyaya geldi evleneceğiz dedi ama bir imam nikahı bile kıymıyor kumara gidiyor hemen hemen hergün benimle ilgilenmiyor sonra bizim için kumara gittiğini söylüyor kazanıyorum diyor sürekli bu konudan kavga ediyoruz bırakıp gitmek istiyorum ama bebeğim var ona bakacak bir durumum yok ailemde yok küçük yaşta evden kaçtım annem babam ayrıydı babamda kakıyordum hep şiddet gördüm dayanamadım ama hayatım böyle daha da karardı oğlum neşe kaynağım ama sevgisiz kimsesiz ilgisiz kumarla ilgilenen eve sabah 7-8 gibi gelen biri var hayatımda hergün ağlıyorum keşke aldırsaydım bebeğimi diyorum daha da üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim kendi memleketim de de değilim bir tane bile arkadaşım yok yapayalnızım dertleşecek bir numara dahi yok bir arkadaşım vardı sadece onuda yasakladı konuşamıyorum kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ama oğlumu bırakmak istemiyorum böylede yaşamak istemiyorum çünkü sonu yok dost hayatı gibi yaşıyor benimle akıl verin bana lütfen yargılamayın ben hatalarımın farkındayım ama oldu artık parası var bakıcı tutar bakar bi tane daha oğlu varmış büyütmüş 10 yaşında bilmiyorum böyle bir adam olduğunu bilsem koşarak kaçardım ama çok geç artık