Ayrılmalı mıyım?

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar selam benim 5 aylık bir ilişkim var. Aslında uzaktan bakıldığında her şey mükemmel ben ne desem yapan ben üzülmeyeyim diye şikayetçi olduğum her şeyi dinleyip bana göre şekillenen bir adamla birlikteyim. Ancak aşamadığımız bir konu var ki o da cinsellik. Cinsellikten kastım iliskiye girmiyoruz ancak yakınlasıyoruz. Ama bu durum beni gercekten bitiriyor. Ona bunu bir kaç kez izah ettim bir kaç hafta duruluyor ama sonrasında yine bir şeyler.. birşeyler. Yani ben bunu istemiyorum. Adama baktıgımda bunun dışında tek bir kötü huyu yok. Bu durumu da aşmak için çabaladığinı söylüyor ancak bilemiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?

Ona bunu bir kaç kez izah ettim bir kaç hafta duruluyor ama sonrasında yine bir şeyler.. birşeyler. Yani ben bunu istemiyorum. Adama baktıgım
Bir şeyler bir şeyler derken? Kendi kendine yapmıyor adam herhalde o bir şeyleri.
Yakınlaşmak istemiyorsanız yakınlaşmayın, zorla olacak şeyler değil bunlar.

Erkek arkadaşınız da sağlıklı bir genç sonuçta, cinsellik ihtiyacı olabilir keza sizin de ama bu karşılıklı rıza ile olur

İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz...

Sırf ilişki yürüsün diye tabuları yıkmaya gerek yok...

İstemiyor olmanızı anlayışla karşılamalı...

Kaldı ki bu tür şeyler karşılıklı istekle gerçekleşirse zevk alınır...

Aksi çok ters bir durum...

yetişkin bir erkeğin sevgilisi yanındayken kendisini tutamaması normal geliyor bana, neticede çabalıyor diyorsunuz, size baskı da yapmıyor
ama bu durumlar size uygun değilse tabi ki ayrılın çünkü bir süre sonra bir şey olur ayrılırsanız, kaldıramazsınız bence

Cinsellikte karşılıklı yaşanan bşy sonuçta . Siz istemiyorsanız o da kendi kendine yaşayacak değil

Yani şoyle bir durum var ki. Tabi ki adam bana saldırmıyor ancak yok dediğimde bozuluyor bir kenara oturuyor bütün günümüz mahvoluyor. Yakınlassak ben kendi kendimi yiyorum. Ne yapacağımı bılemedim

Baskı yapmıyor evet. Ama yok diyince de bozuluyor butun günümüz yanıyor. Açıkcası bir dönem bende tamam dedim denedim bu süreci ama yok bana göre bir şey değil bu. Alışabileceğim ya da kaldırabileceğim türde bişey değil. Ona anlatmaya çalıstım bugün ama kavga ettik..

o zaman ayrılmalısın bence

Tensel çekim, tutku denen bir gerçek var yahu. Asıl ilişki içinde olmaması tuhaf olurdu bana göre..

Size zorla bir şey yaptırmıyor değil mi?
Siz de kendinize hakim olamıyorsanız başbaşa kalmamaya çaba göstereceksiniz o zaman..

Bu ayrılmak için bir sebep değil bana göre, sağlıklı her erkek sevdiği kadınla birlikte olmak ister, bu size ters geliyorsa buna ortam hazırlamayın. Toplum içinde görüşmeye devam edin, sinemada, cafede vs. ne kadar yakınlaşabilir ki :)

Onu denedim. Elbette bu hayatı seninle geçireceğim ama yarın evlenecek halimiz yok ya tarzında bir şey söyledi. Önümüzdeki 1 yıl boyunca en azından bende evlilik düsünmüyorum ama hayatımdaki adamı sırf bu sebepten kaybetmek çok anlamsız geliyor.

Makul ancak bana gel diyor yok diyorum sana geleyim diyor yok diyorum. Sürekli böyle olunca da e sen benden korkuyor musun oluyor. Aşşırı saçma!

Ama bu çok ciddi bir konu . Yani yakınlığın son evresi cinselliktir .

Siz bunu istemiyorsunuz . Sanki biraz sizi ihtiyaç giderici olarak mı görmeye başlamış bilemiyorum ki . Her sevgili cinsel birliktelik yaşayacak diye bir kural mı var . Siz istemiyorsanız bitmiştir .

Cinselliği alışabileceğim ya da kaldırabileceğim türde bir şey değil olarak tanımlamanız çok garip. Aseksüel olabilir misiniz?
Belki de bilmiyorum. Aşsırı çok cinsel tecrübesi olan biri değilim. Ama olmazsa da neden yok demem diye düşünüyorum

Kesinlikle önemli bir konu. Ama anlatamıyorum ki. Her bu konuyu açtığımda. Hayır seni seviyorum ve seni sevdiğim için sana ihtiyaç duyuyorum. Tıpkı seni görmek gibi bir şey bu tarzında konuşmalar yapıyor.

Açık alanda buluşun o zaman , ev ya da bu ortama müsait olacak yerleri seçmeyin. Cafe, park vs vs gibi yerlerde görüşün

Görmek gibi değil . Basite indirgemesin .
Onun açısından siz birlikte olduğunuzda erkeğe bir şey olmaz ama maalesef burası Türkiye bir de gerçek hayat normları var . Yarın ne olacağını bilemeyiz .

Bana kalırsa izin vermeyin . Beğenmiyorsa da sizin kararınıza saygı duyup bunları yaşayabileceği biriyle birlikte olsun .

Onunki nasıl kararsa sizinki de sizin hayatınızın kararı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…