Ayrılmalı mıyım?

Kendinizden taviz vermeyin.Hele ki bazı hoşnutsuz şeylerin meşrulaştırıldığı şu dönemde.Elbette yakınlaşma olabilir ama ilerisi sıkıntılı dediğiniz gibi evlenene kadar.
Peki sizce sizi cinsellik için kullanabilecek bir insan mı?

Nasil hallettiniz sonuc ne oldu??
Onu istemediğimi düsünmüş o sebeple hiddetlenmiş kendisi. Bir kaç gün izin verdik birbirimize sakin kafayla düsündük zaten tekrar konuştuğumuzda o da ılımlıydı bana karşı. Bu olanların onu istememek değil sadece hayatıma bu sekilde yön vermek istediğim için ve henüz bu yakınlaşmalar için erken olduğunu anlattım. Ve bu durumun beni yıprsttığını söyledim. O da anlayışla karşıladı başta beni yanlış anladığını o sebeple üzülüp bana öyle çıkıştığını söyledi. Yani sorun yok tekrardan iyiyiz :)

Aslında değil hemde hiç değil. Zamanında bir çok şey yaşamış ve bu durumlar ona göre normale indirgenmiş o da kendince süregelen seyleri devam ettirmek istedi anladıgım kadarıyla. Ancak sakin kafayla konuştuk ve hallettik. Sen isteyene kadar yok ben seni böyle yıpratamam dedi :)

Yüzeysel yakınlaşma size nasıl acı verebilir? Bu kadar kirlenmiş hissettiğinize göre sanırım sizden yüzeyselden farklı şeyler talep ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…