Ayrılmalı mıyım?

Flamingo

1 Gemiyi 2 reis batırır
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
454
58
298
Diğer
Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum

E olumsuz özelliklerinin farkındasınız içinize sinmeyen birseyler var ki haklisiniz hele boşandığı eşinin evinde kalmasi tuhaf yani elbet gorusecekler arada çocuk var ama kalmak bilemedim hem beni oraya birak yarim saat bekle falan ne biliyim tuhaf geldi bana eger huzur vermiyorsa bir ilişki zorlamaya gerek yok bence simdi aglarsiniz ama ilerde belki cok daha iyi bir insan çıkar karşınıza böyle devam etmek mantiksiz gibi

Erkekler yapıyordu onu ya kadının bir işi olunca götürüp beklemeyi.
Hani ihtiyaç varsa her türlü destek olunur da iş suistimale giriyorsa o zaman başka.
Eski eşte kalmak da bir tuhaf. Kıskançlık değil de gerek yok bence aşırı muhataplığa...

Kendinizi şoför gibi hissediyorsanız, nasıl normal olacak ki? İlişki zaten hissiyatlar üstünden dönen bir şey. Ayrıca siz hayatına girmeden önce nasıl gidiyormuş gideceği yere? Bir de yalanlarını yakalıyorum demişsiniz. Şoförlüğü bir kenara bırakalım da, bu bile ayrılmak için başlı başına bir sebep.

Ayrılın..
Resmen şoförü olarak kullanıyor sizi.
Eski eşte kalmasıda itici.
Bu adamın nesini özlüyorsunuz anlamadım.

yaş farklı çok fazla değil mi? adamın çocukları varmış, sizin hiç tatmadığınız duygular. hayattan beklentilerinizin aynı olduğunu da düşünmüyorum

Ayrıl ayrılma diyemem de buraya bir kadın “evlenmek üzere olduğum sevgilim her işime koşuyor, gel dediğimde geliyor, beni gideceğim yere bırakıyor” dese mükemmel adam olurdu, kadın da kullanıyor olmazdı. Kadın yapınca bunları vay kullanılıyorsun ayrıl hemen.

Seviyorum demişsiniz neresini seviyorsunuz ya, neden seviyorsunuz söyleyin. Şöyle bi sarsıp sizi kendinize getirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…