Erkekler yapıyordu onu ya kadının bir işi olunca götürüp beklemeyi.Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?