Bence siz yalnızlıktan korktuğunuz için ayrılmıyorsunuz. Zaten kötü bir evlilik yapmışsınız, size daha çok değer veren, yaşıtınız, sizi mutlu edecek biri elbet çıkacaktır karşınıza. Bu insanla zor mutlu olursunuz gibi görünüyor. Bulmuş sizin gibi genç, işine yarayan kadını bırakmaz tabi. Daha sizi el üstünde tutacağına kıymet bilmiyor ayrıca.Benim eski eşim öfke problemi olan bir insandı şiddet vardı. Bu kişi ise sakin anlayışlı bir insan. O yanını seviyorum galiba.
Ben 31 o 48 yaşında
Eski eş kabul ediyor demek ki onu boşverin. Onun karakteri. Siz ilerisini düşünerek bunları kaldırabilir misiniz, onu düşünün. Eğer ben bunların altından kalkarım diyor ve bu bile bile kabul edeceğiniz saçma hayatı kendinize reva görüyorsanız devam edin.Yok boşandığı kesin, nüfus bilgisini gördüm. Yalnız yaşıyor ama haftada iki gün falan şehir dışına çocuklarını görmeye gidip eski eşinde kalıyor. Dediğiniz gibi evlendiğimde iki gün gitmeye devam etse çok rahatsız olurum resmen boşanmış olsa da fiilen iki eşli gibiHaklısınız rezalet eski eş nasıl eden kabul eder ki bunu?
Ayrıl ayrılma diyemem de buraya bir kadın “evlenmek üzere olduğum sevgilim her işime koşuyor, gel dediğimde geliyor, beni gideceğim yere bırakıyor” dese mükemmel adam olurdu, kadın da kullanıyor olmazdı. Kadın yapınca bunları vay kullanılıyorsun ayrıl hemen.
Yaşınız çok genç. Kırılmayın ama görüştüğünüz kişiden yaşına daha uygun birini bulabilirsiniz. 31 yaş nedir ki hayatın en güzel zamanları. Bu adam için heba etmeyin.Ben 31 o 48 yaşında
Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
ayrılırsak senden gencini bulamam dedi, size de bu laf normal mi geldi?
Bir hafta görüşmüyorum mesela yoğunum falan diyorum. O arada hislerimi yokluyorum ve özlüyorum bilmiyorumÇoktan tuhaf biliyorum hem şikayet ediyorum ondan yana hem özlüyorum. Ne senli ne de sensiz olmuyor gibi bir şeye dönüştü. Çok duygusalım ve biraz da yalnız hissediyorum ondan galiba. Sizler dedikçe aklımın başıma toplarındaki umarım
bu his yeterli olurdu benim için,Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum.
Pek çok şey saydı aslında senin özellilerinde biri olmaz bulamam anlamında. Ama genç olmam temel vurguydu normal gelmedi elbette kullanılıyor gibi hissettim kendimi. Öte yandan beni sevdiğini söylüyor. Bunlar gerçekler sen genç güzelsin ben yaşlıyım sana göre ama seni seviyorum diyor. Hikaye muhtemelen değil mi hesap kitap çıkar her şeyO bu kadar çıkarcıyken ben ise tüm malını eski şey bırakmış maddi manevi çıkarıma olmayan bir adamı seviyorum
Bence siz yalnızlıktan korktuğunuz için ayrılmıyorsunuz. Zaten kötü bir evlilik yapmışsınız, size daha çok değer veren, yaşıtınız, sizi mutlu edecek biri elbet çıkacaktır karşınıza. Bu insanla zor mutlu olursunuz gibi görünüyor. Bulmuş sizin gibi genç, işine yarayan kadını bırakmaz tabi. Daha sizi el üstünde tutacağına kıymet bilmiyor ayrıca.
Ayni yastayiz, 50lik adamlar abi degil amca nesine baktiniz anlamadim ki50 yasinda biriyle nasil evleniceksiniz, 5 yil sonra da arabanla beni hastaneye gotur diyecek, 50lik birinden nasil cocuk sahibi olacaksiniz?? Hicbir oluru yok bu iliskinin.
Sanırım tamamen haklısınız. Ailem de vefat etti arka arkaya yalnızlık hissim çok. Rabbim bana akıl versin beni kullanıyorsa sevmiyorsa bu insandan uzaklaştırsın
Sanırım tamamen haklısınız. Ailem de vefat etti arka arkaya yalnızlık hissim çok. Rabbim bana akıl versin beni kullanıyorsa sevmiyorsa bu insandan uzaklaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?