Ayrılmalı mıyım?

Benim eski eşim öfke problemi olan bir insandı şiddet vardı. Bu kişi ise sakin anlayışlı bir insan. O yanını seviyorum galiba.
Bence siz yalnızlıktan korktuğunuz için ayrılmıyorsunuz. Zaten kötü bir evlilik yapmışsınız, size daha çok değer veren, yaşıtınız, sizi mutlu edecek biri elbet çıkacaktır karşınıza. Bu insanla zor mutlu olursunuz gibi görünüyor. Bulmuş sizin gibi genç, işine yarayan kadını bırakmaz tabi. Daha sizi el üstünde tutacağına kıymet bilmiyor ayrıca.

Eski eş kabul ediyor demek ki onu boşverin. Onun karakteri. Siz ilerisini düşünerek bunları kaldırabilir misiniz, onu düşünün. Eğer ben bunların altından kalkarım diyor ve bu bile bile kabul edeceğiniz saçma hayatı kendinize reva görüyorsanız devam edin.

Haklısınız ama bence kadın yapınca da kullanmak olabilir bu. Zaten sevgisinden şüphem olmasa diğer konular olmasa böyle kullanılıyor hissetmezdim sanıyorum.

Benim öğrendiğim şu ki ilişkiler hakkında, içinize sinmeyen şeyler varsa, acabalar varsa, uzatmadan bitirmek en hayırlısı oluyor...

ayrılırsak senden gencini bulamam dedi, size de bu laf normal mi geldi?

Pek çok şey saydı aslında senin özellilerinde biri olmaz bulamam anlamında. Ama genç olmam temel vurguydu normal gelmedi elbette kullanılıyor gibi hissettim kendimi. Öte yandan beni sevdiğini söylüyor. Bunlar gerçekler sen genç güzelsin ben yaşlıyım sana göre ama seni seviyorum diyor. Hikaye muhtemelen değil mi hesap kitap çıkar her şey O bu kadar çıkarcıyken ben ise tüm malını eski şey bırakmış maddi manevi çıkarıma olmayan bir adamı seviyorum

Bence sadece duygusal boşluktan özlüyormuş gibi hissediyorsun.

Aynı yaştayız ben de cuma boşanıyorum çocuğum da yok. Ayrılacağım eş kişisi 44 yaşında, büyük konuşmayayım ama olmuyor bu kadar yaş farkı. Anca çok kafa dengi olmanız lazım. Konuşacak konular bile çok az oluyor, kuşak farkı var çünkü.

Elle tuutlur hicbir yan bulamadim bu iliskide.
Adam sizden maddi manevi yararlaniyor, hem gencsiniz, hem isiniz gucunuz arabaniz var anladigim kadariyla ve adam culsuz, hem ilgisiz.

Belki dini nikahla devam ediyorlardir.Ne bilcez evin icini? Hangimiz eski kocamizi eve aliriz ki?Dostca ayrilsak bile bizim evimiz bizim ozel alanimiz.Yeni bir iliski dusunsek hangi erkek bunu kabul eder?

Bu adami alacak kisinin huzurlu bir evlilik icin diger esini takmamasi kurcalamamasi ve izin vermesi gerekir.Dediginiz gibi iki esli kabul edeceksiniz.

Sizi kaçırmak istemediği için söylüyor bunları.
Ele tutulur bir yanı yok bunun.

Sanırım tamamen haklısınız. Ailem de vefat etti arka arkaya yalnızlık hissim çok. Rabbim bana akıl versin beni kullanıyorsa sevmiyorsa bu insandan uzaklaştırsın

Ayni yastayiz, 50lik adamlar abi degil amca nesine baktiniz anlamadim ki50 yasinda biriyle nasil evleniceksiniz, 5 yil sonra da arabanla beni hastaneye gotur diyecek, 50lik birinden nasil cocuk sahibi olacaksiniz?? Hicbir oluru yok bu iliskinin.

Offffgözümde canlandı hasta bakıcısı yapar beni

Sanırım tamamen haklısınız. Ailem de vefat etti arka arkaya yalnızlık hissim çok. Rabbim bana akıl versin beni kullanıyorsa sevmiyorsa bu insandan uzaklaştırsın

Peki ablacim, arkadaslarin, cevren, isyerindeki insanlar bu ne demiyor mu? yaninda bir abi gezdiriyorsun cunku goruntusu bile garip.

Kararı verecek olan sizsiniz,bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsak demekki hepimiz aynı düşüncedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…