Ayrılmalı mıyım?

İnsanın kendine yaptıgı kötülüğü kimse yapmazmış. Adam sizi hem duygusal hem de maddi olarak sömürüyor. Aynı yastayız ben babamın önüne 50 yaşında bir adam götürsem babam benim yaşımda adamı mı buldun 30 yaşına gelmiş aklı başında düşünebilen bir insan olarak yogurdu üflerek yeme şeklin bu mu derdi. Bu adam bir kere cimri,üstüne yalancı. Daha kendi başına bir yerden bir yere gitmeye üşenen taksi parası vermeye çekinen 50 yaşında bir adama karşı hissettiğiniz aşk sevgi mi yoksa 50 yaşındaki bir kadının düşündüğü gibi yanımda bir nefes olsun başımda bir erkek olsun anlayışı mı? Hemen bir silkelenin aynaya bakın kendinize gelin ya! Yanınızda olsam omuzlarınızdan tutup sizi silkeler bir kendinize gelin derdim! Ayrılmayacaksanız da aracı aradan kaldırın ve taşımacılıgı bırakın siz servis şoförü müsünüz ve evet otelde kalması için ısrar edin görün bakalım neler olacak!gençliğinizin baharınızdasınız bubun farkına varın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…