Ayrılmalı mıyım?

Bu anlattıgın tarz adamlardan etrafta dolu
Yani artı bi özelligi yokki

Çok net kullanıyor sizi. Çocuğunuz var mı? Çocuğunuz varsa çok daha temkinli adım atın. Size kendini bir yere bırakıp bekletmesi, hep sizi çağırması zaten kullanıldığınızın göstergesi. Ayrı olduğu eşinin evinde kalması çok saçma geldi. Çocuğunu görmeye gider gelir ayrı ama ayrılmış insanların aynı evde kalması, hayatında başka biri varken hiç normal değil. Bir an önce kurtulun bu adamdan.

Adam sizi özel şöförü yapmış gerçekten, tamam kırk yılın başı olabilir ama devamlı olunca işin rengi değişir. Hem çocukları görmek için gidip eski eşin evinde kalmak ne demek? Kıskançlıkla ya da fesatlıkla ilgisi yok tuhaf.

Birkaç kere ayrılmayı düşündüğümü ve sebeplerini söyledim. Ayrılırsak benim gibi genç vs birini bulamayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eski eşinin evinde kalmasını çocuklarla daha çok vakit geçirmek için diyor ne yani otelde mi kalayım diyor ayrı bir odada kalıyorum diyor. Bu konu çözülmedikçe zaten evlilik düşünmem. Eski eşi bunu nasıl kabul edebiliyor onu da anlamadım kadının umudu mu var acaba diye düşünüyorum. Hem bu hem de diğer sorunların farkındayım ama başkalarından duymaya çok ihtiyacım var Böylece daha haklı ve güçlü hissederek ayrılırım belki yol yakınken ...

Çocuğum yok benim, onun var. Ve evlenirsem çocuk istiyorum

Kadın gibi hissedemiyorum zaten bu gibi nedenlerle. Benim bir ihtiyacım varken de geleyim götüreyim vs demesi zaten söz konusu bile değil.

Bence ayrılmalısınız. Şimdi belki zor olacak ama özleyeceksiniz ama ilerde bu adamla yürümez.

Çocuklarıyla daha çok vakit geçirmek istiyorsa boşanmasaymış. Aynı evde ayrı odada kalması bunun normal olduğunu göstermez.
Siz bu adamı unutun. Yaş farkı var. Açık açık söylemiş sizden gencini bulamazmış. Niyeti belli. Net olup sert bir kararla reddedin. Duygusal değil mantıklı düşünün. Bu adamla evlendiğinizi varsayalım. Evde sizin sen çocuğunuz var, adam gidip eski eşinin evinde çocuklarıyla mı vakit geçirecek? Eski eşiyle samimiyeti ne? Dört duvar arasında olan biteni nereden bileceksiniz? Belki de boşanmadı. Hala evli? Bu ihtimali düşündünüz mü?

Ayrılın..
Resmen şoförü olarak kullanıyor sizi.
Eski eşte kalmasıda itici.
Bu adamın nesini özlüyorsunuz anlamadım.

Bir hafta görüşmüyorum mesela yoğunum falan diyorum. O arada hislerimi yokluyorum ve özlüyorum bilmiyorum Çoktan tuhaf biliyorum hem şikayet ediyorum ondan yana hem özlüyorum. Ne senli ne de sensiz olmuyor gibi bir şeye dönüştü. Çok duygusalım ve biraz da yalnız hissediyorum ondan galiba. Sizler dedikçe aklımın başıma toplarındaki umarım

Kendinizi toplayın hemen,bu adamdan size fayda gelmez inanın.

Bakın şu cümlesi bile ne kadar itici değilmi.
Şu mesajı veriyor adam,benim yaşım var ama evlenirsem eşim bakın ne kadar genç diyecek.
Kaç yaşında bu şahıs.

Yok boşandığı kesin, nüfus bilgisini gördüm. Yalnız yaşıyor ama haftada iki gün falan şehir dışına çocuklarını görmeye gidip eski eşinde kalıyor. Dediğiniz gibi evlendiğimde iki gün gitmeye devam etse çok rahatsız olurum resmen boşanmış olsa da fiilen iki eşli gibi Haklısınız rezalet eski eş nasıl eden kabul eder ki bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…