Bu anlattıgın tarz adamlardan etrafta doluArkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
Çok net kullanıyor sizi. Çocuğunuz var mı? Çocuğunuz varsa çok daha temkinli adım atın. Size kendini bir yere bırakıp bekletmesi, hep sizi çağırması zaten kullanıldığınızın göstergesi. Ayrı olduğu eşinin evinde kalması çok saçma geldi. Çocuğunu görmeye gider gelir ayrı ama ayrılmış insanların aynı evde kalması, hayatında başka biri varken hiç normal değil. Bir an önce kurtulun bu adamdan.
Erkekler yapıyordu onu ya kadının bir işi olunca götürüp beklemeyi.
Hani ihtiyaç varsa her türlü destek olunur da iş suistimale giriyorsa o zaman başka.
Eski eşte kalmak da bir tuhaf. Kıskançlık değil de gerek yok bence aşırı muhataplığa...
Bence ayrılmalısınız. Şimdi belki zor olacak ama özleyeceksiniz ama ilerde bu adamla yürümez.Arkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
Birkaç kere ayrılmayı düşündüğümü ve sebeplerini söyledim. Ayrılırsak benim gibi genç vs birini bulamayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eski eşinin evinde kalmasını çocuklarla daha çok vakit geçirmek için diyor ne yani otelde mi kalayım diyor ayrı bir odada kalıyorum diyor. Bu konu çözülmedikçe zaten evlilik düşünmem. Eski eşi bunu nasıl kabul edebiliyor onu da anlamadım kadının umudu mu var acaba diye düşünüyorum. Hem bu hem de diğer sorunların farkındayım ama başkalarından duymaya çok ihtiyacım varBöylece daha haklı ve güçlü hissederek ayrılırım belki yol yakınken ...
Ayrılın..
Resmen şoförü olarak kullanıyor sizi.
Eski eşte kalmasıda itici.
Bu adamın nesini özlüyorsunuz anlamadım.
Peki neyini seviyorsunuz? Saydığınız özelliklere bakılırsa hiç sevilecek bir tarafı yok.
Bir hafta görüşmüyorum mesela yoğunum falan diyorum. O arada hislerimi yokluyorum ve özlüyorum bilmiyorumÇoktan tuhaf biliyorum hem şikayet ediyorum ondan yana hem özlüyorum. Ne senli ne de sensiz olmuyor gibi bir şeye dönüştü. Çok duygusalım ve biraz da yalnız hissediyorum ondan galiba. Sizler dedikçe aklımın başıma toplarındaki umarım
Ayrılırsak benim gibi genç vs birini bulamayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi.
Sakin çünkü agresif olsa sizi idare edemez kusura bakmayın...Benim eski eşim öfke problemi olan bir insandı şiddet vardı. Bu kişi ise sakin anlayışlı bir insan. O yanını seviyorum galiba.
ayrılırsak senden gencini bulamam dedi, size de bu laf normal mi geldi?
Birkaç kere ayrılmayı düşündüğümü ve sebeplerini söyledim. Ayrılırsak benim gibi genç vs birini bulamayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eski eşinin evinde kalmasını çocuklarla daha çok vakit geçirmek için diyor ne yani otelde mi kalayım diyor ayrı bir odada kalıyorum diyor. Bu konu çözülmedikçe zaten evlilik düşünmem. Eski eşi bunu nasıl kabul edebiliyor onu da anlamadım kadının umudu mu var acaba diye düşünüyorum. Hem bu hem de diğer sorunların farkındayım ama başkalarından duymaya çok ihtiyacım varBöylece daha haklı ve güçlü hissederek ayrılırım belki yol yakınken ...
Çocuklarıyla daha çok vakit geçirmek istiyorsa boşanmasaymış. Aynı evde ayrı odada kalması bunun normal olduğunu göstermez.
Siz bu adamı unutun. Yaş farkı var. Açık açık söylemiş sizden gencini bulamazmış. Niyeti belli. Net olup sert bir kararla reddedin. Duygusal değil mantıklı düşünün. Bu adamla evlendiğinizi varsayalım. Evde sizin sen çocuğunuz var, adam gidip eski eşinin evinde çocuklarıyla mı vakit geçirecek? Eski eşiyle samimiyeti ne? Dört duvar arasında olan biteni nereden bileceksiniz? Belki de boşanmadı. Hala evli? Bu ihtimali düşündünüz mü?
Bakın şu cümlesi bile ne kadar itici değilmi.
Şu mesajı veriyor adam,benim yaşım var ama evlenirsem eşim bakın ne kadar genç diyecek.
Kaç yaşında bu şahıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?