Ayrılmalı mıyım?

Koy dötüne gönder köyüne. Uğraşılmaz böyle adamlarla koca kıtlığı mı var kız ?

Pardon ama eski eşinde neden kalıyor? şehir dışında yaşıyor olabilir otelde kalsın o kadında kabul ediyor evi arabayı verdi sıfırdan bir hayat sizi bekliyor. Herşey geçtim bu adam taksinin icadından haberi mi yok? çok sinir bozucu 1dk durma ayrıl eminim güzel bir kadınsın dır tek sen misin ayrılan üzüldüğün şeye bak ayrıl gitsin

içim şişti. kullanılıyorsunuz. böyle adamlar bir daha evlenmez mesela. ciddi ilişki niyetindeyseniz bilginiz olsun

Nesine tutunup seviyorsunuz peki anlamadım.

Sanırım eski eşiniz çok korkunç biriydi ki bu kadar yanlışa
sevmeye devam edebiliyorsunuz:/

Benım de bunu yaşayan bir arkadaşım vardı. Boşanmış bir adamla bir tane de cocugu var ilişkisi vardı ve adam cocuk için eski eşimle tatile cıkıcam ya da cocugu görmek için kalmam lazım falan diyordu. En sonunda eski eşiyle barıştılar. Yanı normal degıl bence. Diğer konuya da gelince bir kac kere beni bir yere gotururmusun ya da bekler misin diyince olumsuz yanıt ver ve tepkisini gör

Koşarak kaç

Bidaha sizin gibi genç bulamazmiymis utanmaz bunuda açıkça söylüyorum. Bn burdan şunu hissettim bu adam size değer vermiyor eski eşi bile sizden daha değerli gibi neden ayrilmislar acaba hala ayni evde kalabiliyorlar . Size değer vermiyor adam sırf genç biriyle evlenmek ki zaten kndi de demis

yoğurdu üfleyerek yıyeceğine, yıne sütü sıcak sıcak üflemeden içmeye ant içmiş gibisin.

Canım sen götürmesen bırakmadan bakalım aynı şekilde devam edecek mi?
Senin gibi genç birisini bulmak lafı başlı başına bir ayıp bence.
Boşluktan böyle hşssefiuorsun. Lütfen kendine gel. Daha 31 sin. İnsanlar o yasta yeni evleniyor. Kıyma kendine.
Az yesin ve bir araba alsın kendine.
İnan herşey sıkınyı olacak evlenirsen ki çocuklarını tabi ki görecek. Bunu engelleyemezsin.

tabi ki ayrılma sebebi..hemde hepsi...şoförü olmuşsun,yardımcısı olmuşsun,bekle dedimi bekleyen git dedimi gideni olmuşsun,yalan makinesi olmuşsun,yara bantı olmuşsun ve 17 yaş...o yaşta evlenen erkekler var..üç beş sene sonrasını bir düşünsene?...anam erkek mi bulamadın kendine göre çok mu aradın bu herifi?..

benim rahmetli de eski eşinin evinde kalmıştı bir defa. tabi kıyamet koptu. yalvar yakar sonunda affettim ama hep derim ki keşke affetmeseydim daha o günden tekmeyi bassaydım. kabul edilecek şey değil.

Eski eşin evinde kalıyor olmasını kabullenmezdim. Çok umut vadetmiyor ilişkiniz.

Eski eşin evinde kalınamaz kesinlikle kabul edilemez bu...Sizin beklediğiniz ilgiyi de vermiyor 17 yaş ta çok fazla...Zamanınızı harcamayın

O ne öle ya ayrılll, sevginizi su istimal ediyor.
Sizi kulllaniyor..

o herif seni kullanıyor. Ve eski eşin evinde kalmayı bende hoş görmem. Ayrıl gitsin kuzum

Götürme birkaç defa , işim var fln de bir şeyler uydur bakalım tavrı ne olacak? Kullanıyor mu kullanmıyor mu o zaman anlarsın. Ama çirkin bir şey senden bunu istemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…