- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Offffgözümde canlandı hasta bakıcısı yapar beni
Peki ablacim, arkadaslarin, cevren, isyerindeki insanlar bu ne demiyor mu? yaninda bir abi gezdiriyorsun cunku goruntusu bile garip.
60 yaşına gelsin prostatıda başlar..
Demiyorlar Cherry, bana ailem bile söyleyemedi, bilmiyorum ben sevdiğim insanlara çat çat söylerim dayanamam, ama söylemiyor insanlar işte.
İlahi abla :)
Demiyorlar Cherry, bana ailem bile söyleyemedi, bilmiyorum ben sevdiğim insanlara çat çat söylerim dayanamam, ama söylemiyor insanlar işte.
Söylenmesi lazım bunun..
Tabi ki arkadasimizi, kardesimizi, sevdiklerimizi kirmak istemiyoruz ama bu karsindakine iyilik degil kotuluk oluyor. Benim cocugum olsa kesinlikle red cekerim yuzune.
Tabi ki arkadasimizi, kardesimizi, sevdiklerimizi kirmak istemiyoruz ama bu karsindakine iyilik degil kotuluk oluyor. Benim cocugum olsa kesinlikle red cekerim yuzune.
Bence de öyle söylenmesi lazım.
Pek çok şey saydı aslında senin özellilerinde biri olmaz bulamam anlamında. Ama genç olmam temel vurguydu normal gelmedi elbette kullanılıyor gibi hissettim kendimi. Öte yandan beni sevdiğini söylüyor. Bunlar gerçekler sen genç güzelsin ben yaşlıyım sana göre ama seni seviyorum diyor. Hikaye muhtemelen değil mi hesap kitap çıkar her şeyO bu kadar çıkarcıyken ben ise tüm malını eski şey bırakmış maddi manevi çıkarıma olmayan bir adamı seviyorum
niye seviyosun o kısmı anlamadım işte.
okudum o mesaji.Sakin oluşunu seviyorum dedi.
okudum o mesaji.
ama bir sürü kötü taraf varken sakin olması ne işe yarar.
şahsen benim midem almazdı yaniSakin tarafı bastırıyor demekki kötü tarafını.
şahsen benim midem almazdı yani
Eğer somurulsugunuzzu hissediyorsaniz kesinlikle o adamın yanında durmayın . Eski eşin evinde kalması bana mantıklı gelmiyor açıkçası bu fikrime muhalefet olan çok olur ama ben doğru bulmuyorum. Ayrıca bı erkek asla beni şuraya bırak bekle vs demez ben ilk kez böyle bişey duyuyorum. Ben bi bayan olarak bile ben hallederim ben giderim vs derim o erkek yani . Bu da hoş değil .yaş meselesi 17 yaş fark olunca da sorun bence .biraz fazla elbette evlenip mutlu olanlar vardır herkes mutsuz olur demek yanlış ama ben 29 yaşındayım hala her yıl geriye dönüp baktığımda ne kadar degistigimi farklı fikirler gelistirdigimi görüyorum . Belli ki içten içe sizi rahatsız eden şeyler var ama tam olarak da ayrılmak için yeterli görmüyorsunuz . Ben sadece size değersiz hissettiren kim olursa olsun asla yanında olmaya devam etmeyin derim. Allah kolaylık versinArkadaşlar merhaba, birisiyle görüşüyorum, ikimiz de boşanmış insanlarız ve onu seviyorum. Ama kafamı kurcalayan pek çok nokta var. Aramızda 17 yaş var. Beni sevdiğini söylüyor ama emin olamıyorum; çocuklarını görmeye şehir dışına gittiğinde eski eşinin evinde kalıyor (bu normal mi kabul edilebilir bir şey mi sizce?), ayrıca özel günleri unutuyor, ben hastayken yeterince ilgilenmiyor, zaman zaman küçük de olsa yalanlarını yakalıyorum tam olarak güvenemiyorum, evi arabayı falan eski eşe bırakmış arabası yok benim var diye benim hep onun yanına gitmemi bekliyor, görüşmeyeceksek bile beni şuraya bırakır mısın yarım saat işim var bekler misin falan diyor (buna özellikle yorum yapar mısınız bu normal mi adamın şöförü gibi hissediyorum kendimi). Artık içimden görüşmek bile gelmiyor özlememe rağmen çünkü bir talebi olacak vs gibi hissediyorum. Bu insanla devam etmeli miyim ne yapmalıyım, ayrılma fikri kafamda oluştuğunda da çok üzülüp ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?