Ayrılmalı mıyım?

Peki ablacim, arkadaslarin, cevren, isyerindeki insanlar bu ne demiyor mu? yaninda bir abi gezdiriyorsun cunku goruntusu bile garip.

Demiyorlar Cherry, bana ailem bile söyleyemedi, bilmiyorum ben sevdiğim insanlara çat çat söylerim dayanamam, ama söylemiyor insanlar işte.

Demiyorlar Cherry, bana ailem bile söyleyemedi, bilmiyorum ben sevdiğim insanlara çat çat söylerim dayanamam, ama söylemiyor insanlar işte.

Tabi ki arkadasimizi, kardesimizi, sevdiklerimizi kirmak istemiyoruz ama bu karsindakine iyilik degil kotuluk oluyor. Benim cocugum olsa kesinlikle red cekerim yuzune.

Tabi ki arkadasimizi, kardesimizi, sevdiklerimizi kirmak istemiyoruz ama bu karsindakine iyilik degil kotuluk oluyor. Benim cocugum olsa kesinlikle red cekerim yuzune.

Aynen bende, göz göre göre kendimi üzmesine izin veremem...

Benim ailem de hep kendin yaşa gör modunda, gördüklerini bildiklerini bile saklıyorlar yarabbim.

niye seviyosun o kısmı anlamadım işte.

Arada çok fazla yaş farkı var. Eski eşinin evinde kalması bence çok büyük bir problem, benim arkadaşım boşandı eski eşi çocuğu alır otelde kalır çocukla. Arabayla getirip götürmesi hadi neyse önemli değil.

Eğer somurulsugunuzzu hissediyorsaniz kesinlikle o adamın yanında durmayın . Eski eşin evinde kalması bana mantıklı gelmiyor açıkçası bu fikrime muhalefet olan çok olur ama ben doğru bulmuyorum. Ayrıca bı erkek asla beni şuraya bırak bekle vs demez ben ilk kez böyle bişey duyuyorum. Ben bi bayan olarak bile ben hallederim ben giderim vs derim o erkek yani . Bu da hoş değil .yaş meselesi 17 yaş fark olunca da sorun bence .biraz fazla elbette evlenip mutlu olanlar vardır herkes mutsuz olur demek yanlış ama ben 29 yaşındayım hala her yıl geriye dönüp baktığımda ne kadar degistigimi farklı fikirler gelistirdigimi görüyorum . Belli ki içten içe sizi rahatsız eden şeyler var ama tam olarak da ayrılmak için yeterli görmüyorsunuz . Ben sadece size değersiz hissettiren kim olursa olsun asla yanında olmaya devam etmeyin derim. Allah kolaylık versin

İkinci evlilik zor bir karar dikkat etmelisin ve bnce bu adam seni mutlu edemez . Kafamı karıştıran olay boşandığı eşiyle aynı evde kalıyor

Bana beleşci gibi geldi
Özel günleri hatırlamaması, sizi şöför yerine koyması, 17yas büyük ama o yaşta arabasının olmaması, eski eşine gittiğinde onda kalması direk ücün beşin hesabını yapan adam canlandı gözümde
Ben yapamazdım

Aklın yolu bir cnm, boşluktasın ondan bu adama tutunmuşsun. Yol yakınken amcama yol ver gitsin... kendi yaşlarında, çocuksuz biri ile daha mutlu olursun bence. Hem dünyadaki tek sakin adamda bu değildir di mi? İleride eski karısı, çocukları, prostatı derken ömrün ziyan olur. Azıcık kendine acı derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…