- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
22Konu sahibi kaç yaşındasınız ? Ona göre yorum yazacağım .
Haklisinizaffediyor olmanız aynı şeyi bir daha yapmana izin veriyorum demenin bir başka versiyonu. gerçekten hiç bir şey olmamış gibi bu sindirip yaşayabilir misiniz. ne amaçlı iletişime geçilirse geçilsin bilgin dahilinde olmadıysa seni aldatmıştır
Tekrar başlayabilirler mi yanı ?ama 2 yıldır beraberiz onu unutmamış olsaydı benimle 2 yıl gorusmezdi haksız miyimSana senin ona verdiğin değeri verse aklına o kız gelmez mesajlaşmazdı . Ondan ayrılmanı tavsiye ederim .
neden başlamasınlar? belki sizle görüşürken hep vardı belki son anda hortlamadı. zaten bu düşünceye takılıp kalmışsanız siz affedeceksiniz de gelip özür dilesin pişman olsun diye deli gibi istiyorsunuz. bence de affedin zira ikinci kere bunu yapmadan ayrılamayacaksınız besbelliTekrar başlayabilirler mi yanı ?ama 2 yıldır beraberiz onu unutmamış olsaydı benimle 2 yıl gorusmezdi haksız miyim
Tekrar başlayabilirler mi yanı ?ama 2 yıldır beraberiz onu unutmamış olsaydı benimle 2 yıl gorusmezdi haksız miyim
Çok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
Adam onunla başlamak istemiş senle değil,neyi affedecrksin pek anlayamadımÇok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
Tekrar başlayabilirler mi yanı ?ama 2 yıldır beraberiz onu unutmamış olsaydı benimle 2 yıl gorusmezdi haksız miyim
Bi şey sorucam yaş kaç?2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falan
Saf mısın sen biraz?Ahh yapabilsem çok çelişkili davranışları var watsap son gorulmesini kapattı duruma bizimle alakalı olmayan benim anlamadığım şeyler yazıyor teli benden uzak tutuyor ama lafa gelince benim için oluyor madem seviyor onu gitsin benimle niye birlikte
22Bi şey sorucam yaş kaç?
Biten bir şey yıllar sonra nasıl kullenir araya yıllar girmiş belki kız da başkalarıyla çıktı gorustu eskisi gibi olacaklarını sanmıyorumneden başlamasınlar? belki sizle görüşürken hep vardı belki son anda hortlamadı. zaten bu düşünceye takılıp kalmışsanız siz affedeceksiniz de gelip özür dilesin pişman olsun diye deli gibi istiyorsunuz. bence de affedin zira ikinci kere bunu yapmadan ayrılamayacaksınız besbelli
Belki de öyle oldu 6 ay ağır bastı ondaŞimdi seni de bırakmıyor, ama şaibeli whats durumlarından, hareketlerden o kızın da nabzını yokluyor, kız aranılan şerbeti verirse, senden vazgeçecek ama şuan tutunacağı sağlam dalı ayarlamaya çalışıyor..
bu arada 2 yıl ve 6 ay evet süre olarak çok farklı ama bazen 10 yıl birliktelik yaşarsın, bir ay yaşadığın 100 yıl gibi gelir..
Evet evet barışın affedin lütfen. asla olamaz tabi nasıl olur eskisi gibi olacak değiller ya. Bazen insanlar hakediyor gerçekten! Allah akıl fikir vermiş biraz kullanın mümkünseBiten bir şey yıllar sonra nasıl kullenir araya yıllar girmiş belki kız da başkalarıyla çıktı gorustu eskisi gibi olacaklarını sanmıyorum
Belki aldatmamistir kız onu arayıp rahatsız etmiştir hem affedersem bir daha aynı şeyi yapmaya cesaret edemez yapmaz yanıEvet evet barışın affedin lütfen. asla olamaz tabi nasıl olur eskisi gibi olacak değiller ya. Bazen insanlar hakediyor gerçekten! Allah akıl fikir vermiş biraz kullanın mümkünse
Sakın affetmee !! Bunu sevglyken yapan evliyken de yapar der ki nasıl sa boşanamaz . Bence bırak ayrıl eğer köpek gibi ğişman olduğunu anlarsan barışırsın zaten nasibinde varsa öyle de böyle ayrılık olur eğer yoksa zaten evlenirsin canım üzülme hiç bırakKızlar sevgilimle 2 yildir gorusuyoruz beni eski kız arkadaşıyla aldatti mesajlasmalarini gördüm biz 2 yıldır çıkıyoruz ve onlar da biz başlamadan hemen önce bitirmiş sevgilm kızı terk etmis. 2 yıl sonra nasıl olur da iletişime geçebilirler ne yapmalıyım aradim kızla konuştum kız sevgilin benimle iletişime geçti dedi offfaffetmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?