Ayrılmalı miyim?

Kızlar sevgilimle 2 yildir gorusuyoruz beni eski kız arkadaşıyla aldatti mesajlasmalarini gördüm biz 2 yıldır çıkıyoruz ve onlar da biz başlamadan hemen önce bitirmiş sevgilm kızı terk etmis. 2 yıl sonra nasıl olur da iletişime geçebilirler ne yapmalıyım aradim kızla konuştum kız sevgilin benimle iletişime geçti dedi offf:KK43:affetmeli miyim
Çok normal hemen biten bir ilişkiden sonra birliktelik kurmak ve sonuçları ya eski sevgiliye dönmek yada eski eşe

Madem unutamadi 2 yıl neden benimle beraber yahut benden mi sogudu aski mi bitti olabilir mi

Sizinle beraberken onu özlemiş demek ki. Karşılaştırma yaptığında onu daha çok sevdiğini farketmiş görünüyor yani arayıp bulduğuna göre. Bu konuyu erkek arkadaşınızla konuşup öyle yolunuzu çizmeniz gerekir.

Çok normal hemen biten bir ilişkiden sonra birliktelik kurmak ve sonuçları ya eski sevgiliye dönmek yada eski eşe
Anlaşılan uzun zamandır iletişime geçmek için ugrasiyormus sevgilim cnkü kız numarami degistirdim biz ayrıldıktan sonra dedi hatta uzun çabalar sonucu numarami buldu sevgilin dedi

Sizinle beraberken onu özlemiş demek ki. Karşılaştırma yaptığında onu daha çok sevdiğini farketmiş görünüyor yani arayıp bulduğuna göre. Bu konuyu erkek arkadaşınızla konuşup öyle yolunuzu çizmeniz gerekir.
İnkaf ediyor yapmam diyor o musallat oldu falan ...ama kız da ikna edici konuştu delilleri var ki konuştu hem niye yalan soylesin...2 yıl önceki kızı mi daha çok sevmiş o zaman terk etmeseydi dimi

İnkaf ediyor yapmam diyor o musallat oldu falan ...ama kız da ikna edici konuştu delilleri var ki konuştu hem niye yalan soylesin...2 yıl önceki kızı mi daha çok sevmiş o zaman terk etmeseydi dimi

Ben olsam hiç kafa yormam bırakırım ne hali varsa görsün. Evet bırakmasaymış ama pişman olmuş bence. Aralarında ne geçti neden ayrıldılar hemen neden sizinle başladı bunları bilmek lazım.

Bende benzer seyler yasadim.
Iki arada bi derede kaldim.
Ayriliyim desen; belkide kiz yalan soyluyor?
Ayrilmiycam desen; bu supeyle nasil yasanirki?

Bende bi cozum bulamadim.
Ikisini yuzlestirdim.
Kiz basta sevgilin yazdi bana dedi.
Sonra kiz " sevgilin seni sviyor, seni aldatmadi" dedi.
Inandim, meger kizi tehdit etmis serefsiz.
Affettim.
1 sene sonra o askeere gittiginde icime bi kurt dustu. " sende bi genc kizsin, istermiydin benim durumuma dusmeyi? Allah rizasi icin dogryu soyle" dedim.
Ve kiz gercekleri anlatti.

Ayrildimmi?
Ayrilamadim. Mesaj attim bitti diye.
Sonra babasindan bi mesaj " x askerde intihara kalkismis sen ne dedin??"
Geri affettim.
Ailelere acildik.
Affettim ama unutamadim.
Kabuslarla uyandim gece.
Bu kirlenmis sevdayi bir tek ayrilik temizlerdi...
En sonunda ayrildim, 2 sene oldu biteli.
Binlerce sukur buyyk bi hatadan donmusum.

Ben olsam hiç kafa yormam bırakırım ne hali varsa görsün. Evet bırakmasaymış ama pişman olmuş bence. Aralarında ne geçti neden ayrıldılar hemen neden sizinle başladı bunları bilmek lazım.
Mesafe kültür farki için ayrıldık dedik bi de sevemedim sogudum ondan falan demişti ...Çok uğraştı benimle gorusmek için beni sevdiğine inandim

Bende benzer seyler yasadim.
Iki arada bi derede kaldim.
Ayriliyim desen; belkide kiz yalan soyluyor?
Ayrilmiycam desen; bu supeyle nasil yasanirki?

Bende bi cozum bulamadim.
Ikisini yuzlestirdim.
Kiz basta sevgilin yazdi bana dedi.
Sonra kiz " sevgilin seni sviyor, seni aldatmadi" dedi.
Inandim, meger kizi tehdit etmis serefsiz.
Affettim.
1 sene sonra o askeere gittiginde icime bi kurt dustu. " sende bi genc kizsin, istermiydin benim durumuma dusmeyi? Allah rizasi icin dogryu soyle" dedim.
Ve kiz gercekleri anlatti.

Ayrildimmi?
Ayrilamadim. Mesaj attim bitti diye.
Sonra babasindan bi mesaj " x askerde intihara kalkismis sen ne dedin??"
Geri affettim.
Ailelere acildik.
Affettim ama unutamadim.
Kabuslarla uyandim gece.
Bu kirlenmis sevdayi bir tek ayrilik temizlerdi...
En sonunda ayrildim, 2 sene oldu biteli.
Binlerce sukur buyyk bi hatadan donmusum.
Kizi tehdit mi etmiş neyle ?ya madem sevmiyor seni neden seninle beraberdi hadi kızı seviyor neden tehdit ediyor

Kizi tehdit mi etmiş neyle ?ya madem sevmiyor seni neden seninle beraberdi hadi kızı seviyor neden tehdit ediyor

Bilmiyorum neyle.
Neden diye bisey yok erkeklerde.
Kendini " beni seviyorki hala benim yanimda" diye avutma.
Seven erkek bunu yapmaz.
Mecnun bosunami delirdi askindan? Kerem bosunami yollara dustu? Gercek sevda bunlardir, aldatan haysiyetsizlerin sevdasinada sozlerinede inanma.
Keremle mecnunlae olmaya bilir bu cagda, ama buna yakinlari elbette vardir.
Aldatan erkek seven erkek degildir, bu kesin.

Erkekler icin karnim doymus pastam dursun hesabi.

Back
X