şu şu şu nedenle mutlu olamam gibi geliyor desem hemen ayrıl o zaman der vereceği cevap belliAslında burada hatalısınız. Çünkü esas sorunu onunla konuşmayıp ertelemişsiniz, sonra da yalan söylemek durumunda kalmışsınız. O da haklı olarak kızmış. Kendimi yerine koyuyorum, ben de kızardım. Ama işte olayın öncesi var. Sizin korkularınızı tetikleyen şey nedir onu konuşmalısınız açık açık.
"Ben seninle evlenmekten korkuyorum, şu şu sebeplerden ötürü emin olamıyorum, bunlar evlenince de devam ederse mutlu olamazmışız gibi geliyor" diye anlatmalısınız. Onun da bilmesi gerekiyor bu durumu.
Gerçekten evlenmek istemiyorsanız da bu işi fazla uzatmayın. Konuları okuyorsanız biliyorsunuzdur neler yaşanıyor. Çok mutlu evlilikler bile zamanla ne hale gelebiliyor. Mutsuz başlayan evlilik nasıl olur, düzelir mi, az çok tahmin ediyorsunuz zaten.
nekadar zaman diye düşünmeyeceksin.. zamana bırakacaksın..ne kadar zamana toparlanırım?
kafam çok karışıkBitmez bu noktaya geldiyse daha beter olur...
mutlu olduğumuz gunlerde oluyor ama hala arada sıradanekadar zaman diye düşünmeyeceksin.. zamana bırakacaksın..
hiç birşey senden değerli ve kıymetli değil.. güzel günler yaşandı ve bitti
Ahajaha...kavganin agiz tatlisi olmaz...sen hırsını alamadigin icin öyle istiyorsun...adamcazin hayata karşı tutumu mu sakin ? Seni cildirtmak icin mi yapiyor ? Bunu gözlemle...farklisiniz bence...benim başımda...sakin adam..kavga sonrası sakın sakın konusmak ıstediğimde de ben su an konusmak ıstemıyorum dıyor kavga bıle edemıyoruz ağız tadıyla
bence böyle sürüncemede bırakmakta huzursuzluk veriyor olabilir uzun ilişkileri pek anlayamam bu açıdan yaa evlenin yaa bitirin 4 yıl ne demekşu aralar böyle kavga ve huzursuzluk haftada 4 gun kavgalıysak gerı kalan 3 gunde çok ıyıyız mesela genelde görüşmediğimiz zaman daha çok kavga ederiz
yılları boşa gitmesin diye belki de.Bu kadar net bir tablo da nasıl bu kadar kararsız kalabiliyor insan anlam veremiyorum.
Ahajaha...kavganin agiz tatlisi olmaz...sen hırsını alamadigin icin öyle istiyorsun...adamcazin hayata karşı tutumu mu sakin ? Seni cildirtmak icin mi yapiyor ? Bunu gözlemle...farklisiniz bence...benim başımda...sakin adam..
Başı derde girmesin agrimasin diye susar etliye sutluye cok karismaz...bense haksizliga gelemem ruhum anarşist...sonucta benim adım cadıya onun adı iyiye -efendi coook efendiye cikiyor...yani...ugrasma...bulmusun sessiz adam...evlen gitsin...bak bu sefer ters köşe yaptim
evleneceğiz karar verdik ama ben korkuyorum çok tereddütlüyümbence böyle sürüncemede bırakmakta huzursuzluk veriyor olabilir uzun ilişkileri pek anlayamam bu açıdan yaa evlenin yaa bitirin 4 yıl ne demek
gercekten mı nasıl oldu o iş?Ben de oyleydim
Nitekim evlendim ve su an hic pisman degilim
evet ortada 4 yıllık verılmoş bır emek varyılları boşa gitmesin diye belki de.
doğru analiz ettinevet ortada 4 yıllık verılmoş bır emek var
gercekten mı nasıl oldu o iş?
Neden ısrarla evlilik? Yukarda kalın harflerle belirtilmiş cümleden sonra? Gerçekten merak ediyorum, nedir bu bile bile lades merakı?sevdiğim kişi 4 yıldır hayatımda başlangıçta hersey çok güzeldi ama zamanlar sorunlar oluşmaya basladı sorunları aşabilmek için uzmana bile gittik. ama nafile sonuçlar hiç değişmedi... yakın tarihte gün almayı planlıyoruz evlilik için. bunu 2 ay öncesinde konuştuk o evraklarını tamamladı 1 ay evvel falan ama benim kafam karışık olduğu için tamamlamamıştım evraklarımı ona da bunu söyleyemediğim için tamamladım dedim. sonra birgün kavga esnasında tamamlayamadığımı söyledim o da kızmaya başladı bana ben yalan söylemişim yazıklar olsunmuş vs vs ... daha en başından böyle ne yapabilirim benimde hatam var.
bende secebileceğim kişilerin içinde en ıyısı buydu herhalde diyorum bılmıyorum herkes nikah masasında evet dıyene kadar sürüyor bu karışıklık diyor bende anlam veremedimSon evet derkenki tereddut son oluyor düğün bitip başbaşa kalinca bitiyor o sinir stres. Malzeme tanıdık, e bazi şeyleri ongorerek evleniyosun zaten. Biz yanyana cok iyidik oyle olmasaydi su an bekardim sanirim. Nasil baslarsa oyle gider efsane degilse pisman olacagimi sanmiyorum bundan sonra da =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?