- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
Bak canım öncelikle geçmiş olsunben çok vesvese yaptığım takıntı yaptığım için kafamda kurduğum için 5 yıl tedavi gördüm psikolojik olarak şimdi de parkinson hastalığı başlangıcı olduğu için işimde dikkat işi tedavi sürecinde işten ayrıldım bende psikolojik bir yıkım söz konusu çünki bu benim 21 yaşımdaki ilk ciddi ilişkim ilk defa bir erkeğin annesi ile tanıştım bugüne kadar değer verdiklerimin hiçbir zaman karşılığını alamadım kime bir his beslemeye başlasam hemen giderlerdi buda bende bir yıkım oluşturdu
Emin ol yazım tarzından anlattığın olaydan her şekilde belli ki bu şuan sende olan şey yine vesvese. O yüzden bu düşünceleri kafanda rafa kaldır, düşünme bile
Ama başka bir şeyler saha söylemek istiyorum
1. Bir erkek değer verdiğini annesi ile tanıştırarak göstermez, tamam bu da bir şey, önemi yok demiyorum ama yanında bir sürü şey ile beraber olmalı. Ve tabi kimsenin verdiği değeri tam olarak anlamak için 1.5 ay malesef yeterli değil. Geçici heves de olabilir. Ama sen şimdi bu çocuğa kendini kaptırırsan bi sebepten ayrıldığınızda yıkılıcaksın. Senin yıkılmaman lazım normal insanlar x kere yıkılmaması lazımsa senin 3x yıkılmaman lazım çünkü ciddi sağlık problemlerini tetikler. Sana tavsiyem kendini kimseye bu kadar kaptırma. Benim ilişkim nerdeyse 4 yıllık ama mesela biliyorum ki ayrılırsak ölmem, ondan iyisini yada onun dengini yada bir şekil başkasını bulabilirim. Evlenmeyi düşünüyoruz beni seviyor ben de onu seviyorum bu yeterli ama ayrılırsak peşindem sürüneceğim biri değil.
Aşık olmamak olarak algılama bunu, sadece temkinli olmak.
Sen de aynı şekilde bu çocuktan ayrılırsan inan bana çoook daha iyilerini bulabilirsin, o asla senin için bulunmaz hint kumaşı değil. Kendi değerinin farkında ol, kendindeki güzellikleri görmeye çalış huyunu güzel tut özgüvenli ol inan bana yeter. Daha genceciksin, dürüst olalım büyük ihtimalle b adamla da evlenmeyeceksin. Ya da evlenirsin bilemiyorum ama asla kendini yıpratma. Seni yıpratacak bir evliliğe de asla adım atma. Burda o kadar mutsuz evlilik konuları var ki, onları oku biraz ders almak ve aynı hataları yapmamak için. Mesela bir hata örnek vereyim tanışıp hop iki üç aya evlenen herkes pişman sanki. Bunun gibi. Bu hayata bir kere geliyoruz bir kere bu şansın var asla unutma, harcama hiç kimse için
Lafı çok uzattım ama ikinci söyleyeceğim de fazla takıntılı bir insan olduğunu sen söyledin, Malesef takıntılı insanlarda (yani bana denk gelen) gördüğüm bir şey söyleyeceğim eğer sende varsa düzeltmen için. Ellerinde olmadan karşısındaki insanı boğuyorlar çok sıkıyorlar benim gözlemlediğim. Aynı şeyi bin kere sormak açıklamak söylemek darlamak arka arkaya sürekli yazmak vs vs
iyi niyetle tabiki ama karşıdaki insan çok darlanıyor ve ister istemez konuşma hevesi kaçıyor insanın.
Evet çok uzun yazdım gerçekten, umarım faydalı olur