Yok daha yurtdışından yeni satışa sürülen yeni bir ürünü aldı kasko falan yapıldığı ve vadeli geldiği için o fiyat ama bu kadar lükse kalmasına gerek de yoktu5500 e altın kaplama telefon mu aldı kardeşin
Sana kiyiliyor ama hemen soyle ve altinlarini al telefonuda kendileri odesin.Babamın bunlardan haberi yoktelefondan. Da olsa ayrımcılık yapılmasına asla izin verilmez bir yanım babama söyle diyor bir yanımda öğrenirse annemle kardeşime çok kızar6hem bunu yaptıkları için hemde. Arkasından iş çevirdikleri için kıyamıyorum ikilem de kaldım
Valla hic hakkin yok alinmayaİyi günler fikirlerinize ihtiyacım var 25 yaşındayım yaklaşık bir yıldır evliyim evlenirken eşimin ailesi de kendi ailem de ellerinden geldiğince yardım ettiler bir kısmını da biz karşıladık çok şükür düğünümüzü borca girmeden yaptık biraz birikmiş paramız vardı araba almak istedik paramız tam yetmedi annemden düğünde takılan hediye altınları istedim çünkü bana vermemişti olmaz ben de ev alıcam dedi ses çıkarmadım sonuçta bizim de geleceğimizi düşünüyorlar diye evi aldıktan sonra bize 20 tane çeyrek altını geri ödemek koşuluyla verdi tamam dedik zaten geri ödemek de istiyodum ama geçenlerde kız karfeşime 5500 e cep telefonu aldı bizde altınlara karşılık telefonu ödeyecez iki kız kardeşiz bugüne kadar asla ona karşı alınan bişeyde gözüm kalmadı ama annemin araba alırken bana borç verdiği parayı ona lüks bir iğtiyaç olarak vermesi çok zoruma gitti şimdi anneme de kardeşime de çok kırgınım siz olsanız ne düşündünüz: (
Oyy senin aile durumlari cok fena yaa , yeri degil belki ama kizin nasil oldu manap? Nerde bir yorumunu gorsem aklima kizin geliyorBana annem 10 cift patik 10 tane de basortu verdi.kinada toplanan paralari aldi yetmedi hediye gelen ata lirami caldi.esimi sevmez ama kilolarca salca yag un vs.goturmezsem surat yapar.evimde bir ofnesi yok.cocuguma bakmak icin para istedi.buna karsilik ablamin cocuguna 20 yil bakti kizina dubleks ev aldi icinide bana dosettirdi.daha anlatayimmi
Ben de 2 kere evlendim her iki tarafinda hic sordugunu bilmem takilan altinlari , ne takildigini bile bilmezlerBen anlamıyorum ya.Kaç yaşında insanım burada duyuyorum bunları.Evlendim.Kayınpederim de babam da üzerlerine
düşeni aldılar, takıları taktılar (kaç gram pazarlığı yapılmadı sordular istediğiniz, adetiniz yapmamız gereken birşey
var mı diye.Siz bilirsiniz sizin adetiniz, uygun olan neyse bizim içinde uygundur dendi.), aldıkları eşyaların taksitlerini
sonuna kadar ödediler.Kimse de gelip kaç altın, ne kadar bilezik var demedi.
Etrafımda da kimseden duymadı.Aileler üzerlerine düşeni yapıyor, kimse takı peşine düşmüyor.
Gelin damat alıyor gidiyor.Bir daha lafı bile geçmiyor.
Kizim once kalbini tutup gum gum ses geliyor dedi sanirim carpintisi oluyor.iki gundur de kakasini altina yapiyor.cok kotuyuz sabir diyorum ama olmuyor.annem kalbi agriyor gel dedigim halde gelmedi duzenimi bozmiyim yaslandim dedi.onu gectim arayip cocuk nasil oldu bile demedi.sen bile merak etmissin dusunOyy senin aile durumlari cok fena yaa , yeri degil belki ama kizin nasil oldu manap? Nerde bir yorumunu gorsem aklima kizin geliyor
Kiyamam ben size yaa , anneni birak artik isteme ondan birsey bak beklenti icine girdikce daha cok uzuluyorsun , kizina yogunlas cok kucuk cok etkilendi insallah atlatir , en son pedagoga gidecektin sonra konuyu kacirdim gorusebildin mi pedagogla?Kizim once kalbini tutup gum gum ses geliyor dedi sanirim carpintisi oluyor.iki gundur de kakasini altina yapiyor.cok kotuyuz sabir diyorum ama olmuyor.annem kalbi agriyor gel dedigim halde gelmedi duzenimi bozmiyim yaslandim dedi.onu gectim arayip cocuk nasil oldu bile demedi.sen bile merak etmissin dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?