- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
suan ki tutumunuz ne ailenize karsi merak ettim?Bana annem 10 cift patik 10 tane de basortu verdi.kinada toplanan paralari aldi yetmedi hediye gelen ata lirami caldi.esimi sevmez ama kilolarca salca yag un vs.goturmezsem surat yapar.evimde bir ofnesi yok.cocuguma bakmak icin para istedi.buna karsilik ablamin cocuguna 20 yil bakti kizina dubleks ev aldi icinide bana dosettirdi.daha anlatayimmi
ve hala anne mi diyorsun ?Bana annem 10 cift patik 10 tane de basortu verdi.kinada toplanan paralari aldi yetmedi hediye gelen ata lirami caldi.esimi sevmez ama kilolarca salca yag un vs.goturmezsem surat yapar.evimde bir ofnesi yok.cocuguma bakmak icin para istedi.buna karsilik ablamin cocuguna 20 yil bakti kizina dubleks ev aldi icinide bana dosettirdi.daha anlatayimmi
Yarin saat 3 de pedagog randevusu.sabah tan kalp damara gidecegiz.nasil uzulmeyeyim aramizda sadece 10 dakika yurume mesafesi var hadi ramazanda cikamadin telefonda mi yok.hani bu cocuk cok seviliyordu hani neredeKiyamam ben size yaa , anneni birak artik isteme ondan birsey bak beklenti icine girdikce daha cok uzuluyorsun , kizina yogunlas cok kucuk cok etkilendi insallah atlatir , en son pedagoga gidecektin sonra konuyu kacirdim gorusebildin mi pedagogla?
3 gundur aramiyorum kizimi kolundan suruklemis ablam hakaret etmis annem yapmaz dedi cocugum yalan soylemezsuan ki tutumunuz ne ailenize karsi merak ettim?
Henuz detay vermedim ki bunlar bikac tanesive hala anne mi diyorsun ?
Sen uzuldukce kizinin toparlama sureci de yavaslayacak , biliyorum kizginsin uzgunsun ama kizin icin takmaman gerek , inan onlar herseyi hissediyor sen toparlarsan kendini o da toparlayacak emin ol , insallah pedagog gorusmesi de iyi gecer kisa surede iyi olursunuz ana kizYarin saat 3 de pedagog randevusu.sabah tan kalp damara gidecegiz.nasil uzulmeyeyim aramizda sadece 10 dakika yurume mesafesi var hadi ramazanda cikamadin telefonda mi yok.hani bu cocuk cok seviliyordu hani nerede
Biliyorum arkadasimda iste yapamiyorum.yaralanmis kizim icine atmis belliki.sende uzulme canin sagolsun bak daha kotu seyler yasiyorum benSen uzuldukce kizinin toparlama sureci de yavaslayacak , biliyorum kizginsin uzgunsun ama kizin icin takmaman gerek , inan onlar herseyi hissediyor sen toparlarsan kendini o da toparlayacak emin ol , insallah pedagog gorusmesi de iyi gecer kisa surede iyi olursunuz ana kiz
İyi günler fikirlerinize ihtiyacım var 25 yaşındayım yaklaşık bir yıldır evliyim evlenirken eşimin ailesi de kendi ailem de ellerinden geldiğince yardım ettiler bir kısmını da biz karşıladık çok şükür düğünümüzü borca girmeden yaptık biraz birikmiş paramız vardı araba almak istedik paramız tam yetmedi annemden düğünde takılan hediye altınları istedim çünkü bana vermemişti olmaz ben de ev alıcam dedi ses çıkarmadım sonuçta bizim de geleceğimizi düşünüyorlar diye evi aldıktan sonra bize 20 tane çeyrek altını geri ödemek koşuluyla verdi tamam dedik zaten geri ödemek de istiyodum ama geçenlerde kız karfeşime 5500 e cep telefonu aldı bizde altınlara karşılık telefonu ödeyecez iki kız kardeşiz bugüne kadar asla ona karşı alınan bişeyde gözüm kalmadı ama annemin araba alırken bana borç verdiği parayı ona lüks bir iğtiyaç olarak vermesi çok zoruma gitti şimdi anneme de kardeşime de çok kırgınım siz olsanız ne düşündünüz: (
o altınlar sızın hakkınız yanı sızın olana annenız el koymus yanı bu durumda sız kendı dugununuzu zaten kendınız yapmısınız, bence alın ve gerı vermeyın altınları gıdın ıstedıgınız arabayı da alın, burda kardesınızın bır sucu yok yuz bulmus astarını ıstemıs o kadar...İyi günler fikirlerinize ihtiyacım var 25 yaşındayım yaklaşık bir yıldır evliyim evlenirken eşimin ailesi de kendi ailem de ellerinden geldiğince yardım ettiler bir kısmını da biz karşıladık çok şükür düğünümüzü borca girmeden yaptık biraz birikmiş paramız vardı araba almak istedik paramız tam yetmedi annemden düğünde takılan hediye altınları istedim çünkü bana vermemişti olmaz ben de ev alıcam dedi ses çıkarmadım sonuçta bizim de geleceğimizi düşünüyorlar diye evi aldıktan sonra bize 20 tane çeyrek altını geri ödemek koşuluyla verdi tamam dedik zaten geri ödemek de istiyodum ama geçenlerde kız karfeşime 5500 e cep telefonu aldı bizde altınlara karşılık telefonu ödeyecez iki kız kardeşiz bugüne kadar asla ona karşı alınan bişeyde gözüm kalmadı ama annemin araba alırken bana borç verdiği parayı ona lüks bir iğtiyaç olarak vermesi çok zoruma gitti şimdi anneme de kardeşime de çok kırgınım siz olsanız ne düşündünüz: (
Pedagogla konusmak ikinize de iyi gelir insallahBiliyorum arkadasimda iste yapamiyorum.yaralanmis kizim icine atmis belliki.sende uzulme canin sagolsun bak daha kotu seyler yasiyorum ben
Bana annem 10 cift patik 10 tane de basortu verdi.kinada toplanan paralari aldi yetmedi hediye gelen ata lirami caldi.esimi sevmez ama kilolarca salca yag un vs.goturmezsem surat yapar.evimde bir ofnesi yok.cocuguma bakmak icin para istedi.buna karsilik ablamin cocuguna 20 yil bakti kizina dubleks ev aldi icinide bana dosettirdi.daha anlatayimmi
Sabinecim bizde herseyi kendimiz karsiladik fakat dugun takilarini kayinvalidem kinadakileri annem kaptiİşte bu yüzden çiftlerin kendi masraflarını kendileri karşılamaları taraftarıyım.Biz herşeyimizi kendimiz yaptık,kimse bizden takı isteyemedi.
Anneniz karşıladıysa tüm masrafı istemesi normal.
Yok yok bildigin oz anne kuzumüvey mi ?
Öyle birşey dermiyim ,bize yakışmaz,lakin keşke vermeseydiniz,çünkü sizin hakkınız,diretmek hakkınızmış yaniSabinecim bizde herseyi kendimiz karsiladik fakat dugun takilarini kayinvalidem kinadakileri annem kaptiacik acik soyle valla kib lemiycem cok salakmisiz dimi
Annem kinada cok hizmet ettim benim hakkim dedi aldi.yetmemis olcakki nikaha gelemeyen tanidiklarin yolladigi ata lirayi yok kayboldu diyerek ic etti.hadi annedir dedim sustum.kayinvalidem dugun masrafini odeyecegiz dedi tamam odeyelim fakat artiyor dedim artanlarda bizim gidip taki taktiklarimiz dedi.esime baktim mal gibi izliyor.sesi cikmayacak belliki.kavga falan ettim ama 5 kisiye 1 kisiyim.o gecenin sabahina ciktim evden 7 yil oldu daha gitmedim iste bunu anneme yapamadim ta kiii kizimla ilgili bu durum olana kadar.3 gundur aramiyorum.Öyle birşey dermiyim ,bize yakışmaz,lakin keşke vermeseydiniz,çünkü sizin hakkınız,diretmek hakkınızmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?