Ayrımcılık

suan ki tutumunuz ne ailenize karsi merak ettim?

ve hala anne mi diyorsun ?

Kiyamam ben size yaa , anneni birak artik isteme ondan birsey bak beklenti icine girdikce daha cok uzuluyorsun , kizina yogunlas cok kucuk cok etkilendi insallah atlatir , en son pedagoga gidecektin sonra konuyu kacirdim gorusebildin mi pedagogla?
Yarin saat 3 de pedagog randevusu.sabah tan kalp damara gidecegiz.nasil uzulmeyeyim aramizda sadece 10 dakika yurume mesafesi var hadi ramazanda cikamadin telefonda mi yok.hani bu cocuk cok seviliyordu hani nerede

Yarin saat 3 de pedagog randevusu.sabah tan kalp damara gidecegiz.nasil uzulmeyeyim aramizda sadece 10 dakika yurume mesafesi var hadi ramazanda cikamadin telefonda mi yok.hani bu cocuk cok seviliyordu hani nerede
Sen uzuldukce kizinin toparlama sureci de yavaslayacak , biliyorum kizginsin uzgunsun ama kizin icin takmaman gerek , inan onlar herseyi hissediyor sen toparlarsan kendini o da toparlayacak emin ol , insallah pedagog gorusmesi de iyi gecer kisa surede iyi olursunuz ana kiz

Biliyorum arkadasimda iste yapamiyorum.yaralanmis kizim icine atmis belliki.sende uzulme canin sagolsun bak daha kotu seyler yasiyorum ben

ailenin size yaptığı yardımları sen gırtlaklarına basıp da almadın sonuçta gönüllerinden gelerek yaptılar. sana niyetle hediye olarak gönderilen altınlara annenin el koyması da bu bağlamda kul hakkına girer. sonuçta senin hakkın. direk sana vermesi gerekirdi.. geri verilecekse de sen kendi rızanla vermeliydin..

o altınlar sızın hakkınız yanı sızın olana annenız el koymus yanı bu durumda sız kendı dugununuzu zaten kendınız yapmısınız, bence alın ve gerı vermeyın altınları gıdın ıstedıgınız arabayı da alın, burda kardesınızın bır sucu yok yuz bulmus astarını ıstemıs o kadar...

Yerinizde olsam ödemem.
O evlat da ben ağaç kavuğundan mı çıktım derim.
Hem altınlar da sizinmiş.
Sesinizi çıkarın, görüldüğü üzere anne baba da olsa yumuşak huylu olanı ezme peşinde hep.
Ne münasebet ya düğünde takılan altınlarla, kız kardeşime sırf egosu için telefon alınacak.

İşte bu yüzden çiftlerin kendi masraflarını kendileri karşılamaları taraftarıyım.Biz herşeyimizi kendimiz yaptık,kimse bizden takı isteyemedi.
Anneniz karşıladıysa tüm masrafı istemesi normal.

sizin artık kendi aileniz var
kardeşin aile içinde
kardeşinin masrafını tabikide karşılayacaklar

üvey mi ?

Evet lardeşin annenin himayesinde ama saçma olan şu ki yarın öbür gün kardeşin evlense onada masraf yapıcak ne diyecek yani ben sana 5500 TL ye telefon aldım düğününde 5500TL eksik masraf yapıcam mı diyecek? Bence tamamen ayrımcılık ben kalkıp da böyle bir durumdan sonra büyük konuşmak istemem ama asla o telefonun parasını ödemezdim kimse kusura bakmasın

İşte bu yüzden çiftlerin kendi masraflarını kendileri karşılamaları taraftarıyım.Biz herşeyimizi kendimiz yaptık,kimse bizden takı isteyemedi.
Anneniz karşıladıysa tüm masrafı istemesi normal.
Sabinecim bizde herseyi kendimiz karsiladik fakat dugun takilarini kayinvalidem kinadakileri annem kaptiacik acik soyle valla kib lemiycem cok salakmisiz dimi

Sabinecim bizde herseyi kendimiz karsiladik fakat dugun takilarini kayinvalidem kinadakileri annem kaptiacik acik soyle valla kib lemiycem cok salakmisiz dimi
Öyle birşey dermiyim ,bize yakışmaz,lakin keşke vermeseydiniz,çünkü sizin hakkınız,diretmek hakkınızmış yani

Öyle birşey dermiyim ,bize yakışmaz,lakin keşke vermeseydiniz,çünkü sizin hakkınız,diretmek hakkınızmış yani
Annem kinada cok hizmet ettim benim hakkim dedi aldi.yetmemis olcakki nikaha gelemeyen tanidiklarin yolladigi ata lirayi yok kayboldu diyerek ic etti.hadi annedir dedim sustum.kayinvalidem dugun masrafini odeyecegiz dedi tamam odeyelim fakat artiyor dedim artanlarda bizim gidip taki taktiklarimiz dedi.esime baktim mal gibi izliyor.sesi cikmayacak belliki.kavga falan ettim ama 5 kisiye 1 kisiyim.o gecenin sabahina ciktim evden 7 yil oldu daha gitmedim iste bunu anneme yapamadim ta kiii kizimla ilgili bu durum olana kadar.3 gundur aramiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…