- 24 Nisan 2015
- 6.929
- 7.139
- 398
Orası annenizin evi ne sorarım ne ondan beklerim acıkırsam açar dolabı yerim, yemek varsa da yiyen var mı der alır yerim. Bunu yapamayacak iseniz zaten orada kalmanızın anlamı yok, gidin kendi evinize rahat rahat takılın ne isterseniz pişirin yiyin.Merhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ben az yapmıştır felan diye düşündüm
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Anneniz önceden de mi böyleydi şimdi mi böyle yapıyor? Bu uzun süreli kalışınızda bu şekilde davranıyorsa acaba demeye çalıştığı bir şeyler mi var mutfağa katkıda bulunmanızı falan mı bekliyor acaba ? Öyle ise de çok kırıcı tabi ki, sadece kardeşinize yemek hazırlaması çok ilginç geldi sebep
Öğle yemeği kardeşime özel pisiriyor bi porsiyonO evde yemek vaktı yok mu, sofra kurulmuyor mu, masa hazırlanmıyor mu? Ogleye yemek yaptıysa ogle ogunu için yapmıs demektir, ne yaptı, bacağından tutup oglunun eline mi tutuşturduErol Taş canlandı gozumde E o pısırdıyse sizde sofrayı hazırlasaydınız, yanına pılav yapsaydınız, buyurun deyıp bir güzel yeseydınız, bunu yapamadığım evde benım ne işim olabilir. Dag basında da olsam evimde dururum, bunları yasamam yanı...
Yapıyorum onaBebeğiniz neredeyse 11 aylık olmuştur artık..emziriyorsunuz ama ona bir şey yedirmiyor musunuz bu arada?
O zaman seni istemiyor, evinde korkuyormusun, neden oradasın, kendıne az bıraz saygısı olan orada kalmaz, sahsen benı baglasalar durmamÖğle yemeği kardeşime özel pisiriyor bi porsiyon
Dolaplar kılıtlı mı, patates soganda mı yok, siz de tavuk gogus vs alın, kendınıze kadar pısırın, cok ilginç bir evYapıyorum ona
Dolapta bi sürü tavuk var sadece bi porsiyon pisjriyor ben de çekiniyorum gidip alıp yapmaya ayıp gibi geliyorDolaplar kılıtlı mı, patates soganda mı yok, siz de tavuk gogus vs alın, kendınıze kadar pısırın, cok ilginç bir ev
Eşim asker göreve gitti yalnız kalmamak için geldim bende yaşadığımız şehirde tanıdık biri felan yok diyeBu kadar ac kaliyorsan neden ordasin? Esin nasil bir iste calisiyor? Ne olursa olsun evinde kal ya, insanin kendi dogal ortami gibisi yok
Ayyy kaynananın evi sankı, benım onda yasamıslıgım vardır da, yanı alıp yapamazdım ama pısen de beraber yenır yanı, neden oradasınızDolapta bi sürü tavuk var sadece bi porsiyon pisjriyor ben de çekiniyorum gidip alıp yapmaya ayıp gibi geliyor
Olmasın ne oluyor, dag basında da yalnız kaldım sırasında ne oluyor kıEşim asker göreve gitti yalnız kalmamak için geldim bende yaşadığımız şehirde tanıdık biri felan yok diye
Benimde tam tersi kayinvidemin evinde böyle bir durum yaşamadım yeyin diye yalvarır kadincagizAyyy kaynananın evi sankı, benım onda yasamıslıgım vardır da, yanı alıp yapamazdım ama pısen de beraber yenır yanı, neden oradasınız
İyi iste yasadın, topla cantanı bence..Aslında doğrusu oymuş yaşamadan bilemedim
Onda kalın mademBenimde tam tersi kayinvidemin evinde böyle bir durum yaşamadım yeyin diye yalvarır kadincagiz
Onlar da annelerinden babalarından nr gordulerse onu yapıyorlar.deediginiz şeyler ve daha fazlasını gördüm yaşadım.sikca yasaniyoMerhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ben az yapmıştır felan diye düşündüm
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Ne güzel bir anneniz var kıymetini bilin 30 yaşındayım hiç nazımı çekmemiştir gözlerim doldu mesajınızı okurkenValla bu ne evlenip gitmekle ne de erkek kardeşin olması ile alakalı bir durum bu tamamen annenizin gamsızlığı ve ilgisizliği ile alakalı. Zira ne olursa olsun insan evladına böyle davranamaz vicdan yapar. Ben tek çocuğum annem çocukluğumdan bu yana hep fazla fazla almak isterdi bana her şeyi oda yokluğu çok yaşadığı için bana yaşatmak istemiyordu ama bende aksine hiçbir şey istemeyen bi çocuktum. 25 yaşındayım hala alma dediğim şeyleri alır sırf beğeniyorum o an diye. Yemek konusunda da aynı kendi yemez bana yedirir şeklinde. Ben acı yemem kesinlikle üvey babamda acı delisidir annem de atıyorum sarma sararken ayrı tencereye acılı diğerine acısız sarar. Salatata da soğanlıyı ayrı soğansızı ayrı yapar köye gittiğimizde özellikle. Ve şundan eminim kardeşimde olsa değişmezdi. Yeri gelir çok tartışırız evet evi bile terk edesim gelir o dereceAma ayrımcılık yapmaz aksine benim ki kendinden çok ödün verip dayılarıma kuzenlerime bi ev parasını yediren saf tiplerdendir Sizde öyle davranıyorsa söyleyin bence mesafenizi koyun erkekler böyle böyle şımarıp ileride evleneceği kadına çok çektiriyor zaten. Benim kardeşim olsa annemin onu şımartmasına müsade etmezdim.
Onlar uzakta yaşıyor annemler yakın olduğu için gelmistimOnda kalın madem
Ya annem tek kısılik porsiyon pisjrp sen de tadına bak felan diyince çekiniyorum yok ben aç değilim felan diyorum öyle olunca başka bi şey yapamıyorumAnneniz garip
Siz ondan da garip
El el üstünde de beklenmez yani anne evinde,acıktım der girersiniz mutfağa. Pişirirsiniz bir şeyler herkes oturur yer. Siz de aç kalmazsınız böylece.
Özel beslenmeniz gereken bir dönemdesiniz. Annenizin evine gelirken evde olmayacağını düşünerek kuruyemiş,kuru meyve,süt,yoğurt vs alıp da gittiğinizi varsaydım ben. Misal acıktınız ara bir saat yemek de yoksa oturup bir avuç kuruyemiş yeseniz o bile size iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?