Ayrimcilik

Orası annenizin evi ne sorarım ne ondan beklerim acıkırsam açar dolabı yerim, yemek varsa da yiyen var mı der alır yerim. Bunu yapamayacak iseniz zaten orada kalmanızın anlamı yok, gidin kendi evinize rahat rahat takılın ne isterseniz pişirin yiyin.

Öğle yemeği kardeşime özel pisiriyor bi porsiyon

Ogle vakti sadece kardeşime yemek yapıyor bana da iste al biraz felan diyorlar kardeşimin tabagindan ben de böyle böyle yaptıkları için yok ac değilim felan diyorum o yüzden bi şey yiyemiyorum
Eger herkes için bir şey pisirdiyse o zaman yerim ama benim anlam veremediğim şey sadece kardeşime yapılması
İnsanlık hali kokuyor felan canımız çekiyor e gidip alıp pişirmek de bana ayıp geliyor bilemedim

Dolapta bi sürü tavuk var sadece bi porsiyon pisjriyor ben de çekiniyorum gidip alıp yapmaya ayıp gibi geliyor
Ayyy kaynananın evi sankı, benım onda yasamıslıgım vardır da, yanı alıp yapamazdım ama pısen de beraber yenır yanı, neden oradasınız

Onlar da annelerinden babalarından nr gordulerse onu yapıyorlar.deediginiz şeyler ve daha fazlasını gördüm yaşadım.sikca yasaniyo

Ne güzel bir anneniz var kıymetini bilin 30 yaşındayım hiç nazımı çekmemiştir gözlerim doldu mesajınızı okurken

Ya annem tek kısılik porsiyon pisjrp sen de tadına bak felan diyince çekiniyorum yok ben aç değilim felan diyorum öyle olunca başka bi şey yapamıyorum
Eger kardeşime özel bi şey yapmamış olsa çekinmezdim sanırım ona yapıp bana vermeyince benim yememi istemiyor olarak algılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…