Belki de benim almamı bekliyordur olabilirAnneniz önceden de mi böyleydi şimdi mi böyle yapıyor? Bu uzun süreli kalışınızda bu şekilde davranıyorsa acaba demeye çalıştığı bir şeyler mi var mutfağa katkıda bulunmanızı falan mı bekliyor acaba ? Öyle ise de çok kırıcı tabi ki, sadece kardeşinize yemek hazırlaması çok ilginç geldi sebep bulmaya çalışıyorum ..
Olsun bisey olmaz kafani dinlersin.kendi duzeni baska insanin benceEşim asker göreve gitti yalnız kalmamak için geldim bende yaşadığımız şehirde tanıdık biri felan yok diye
Bu hayatta herkesin ya anne ya baba ya kardeşten bi acısı ne bileyim bi eksiği oluyor maalesef. Dört dörtlükleri de gördüm ama nadir çıkıyor. Benim annem ayrımcılık yapmaz ama annem dışındakiler de (dayı, yenge, kuzen ) bi o kadar düşmanca yaklaşan ölsen bayram edecek tiplerdir. Bizim sülalede böyle maalesef. Benim dayılarım tarafından dışlanmalarımı ve bana olan nefretlerini anlatsam oha beteri varmış dersinizNe güzel bir anneniz var kıymetini bilin 30 yaşındayım hiç nazımı çekmemiştir gözlerim doldu mesajınızı okurken
Benimkide öyle.en son gittiğimde (yılda bir kere gidiyorum artık bu tarz davranışlarından dolayı.) Evli erkek kardeşim geldi .evleri biraz uzak haftada bir yada iki hafta da bir uğruyor.onun önüne karpuz kesti koydu eline çatalı verdi .dedim hani bana.o ayda yılda bir geliyor dedi.diyecek bir şey bulamadım.diger kardeşim de oda yılda bir kez geliyor dedi annemin hiç umrumda olmadı .o yüzden baba evinden soğudum hatta hiç gitmesem bile olur ama eşimden çekiniyorum.sadece bayramları gidiyorum artikMerhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ben az yapmıştır felan diye düşündüm
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Ben annem gile gidip kalıyom uzun süre bi de dönünce bir sürü poşetle dönüyorum her seferinde bana harçlık verirler 4 kardeşiz 3üne ne alırlarsa meyve dahil bana da alıp getiriyolar annem öyle bişey yapsa ben kalkıp kendim yaparım yemeğimi ora sizin babanızın evi evlenince daha çok üstüne düşüyorlar bilmiyorum ayrımcılıkla alakalı erkeklerin önündeki şeyleri kıymetli bazıları içinMerhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Orası annenizin evi. Bence kaşkın, ne istiyorsanız yapın yiyin, için. Hatta ne düşünüyorsanız kırmadan sayleyin de. Bebel emziriyorum canım çekti diyim ne isyiyotsanız alın önünüze yiyin.. Çok istiyorsa oğluna tekrar yapar nasılsa :)) bilemiyorum doğru tavsiye mi verdim ama kendinizi, üzmeyin hayatım tadını, çıkarın üzülecek, bozulacaksa isteyen istediği kadar bozulsun. Siz düşünecepinize başkaları düşünsün. İnsan içine atata dert sahini oluyor. Bebeğinizi mutlulukla büyütün inşaallahMerhaba arkadaslar
Bizde durumlar böyle değildi ama olsaydı da karakteri oysa lafımı soylerdim takılmazdim. Çünkü inanmıyorum ki sizi kardesinizden az sevsin. Sadece kız olunca kendi yemeğini yapabilir istediğini pisirebilir, derleyebilir gözüyle bakılıyor ha çok çok yanlış bu durumu oturur konuşurdum. Baktım devam mı oralı olmazdım.Merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?