Durumun evlenmeyle bir alakası yok ki. Anne yüreği diye bir şey var her daim. Ama aynı durum siz de geçerli değil sanırım. Bir de bebek emziriyorsunuz yemeğinize daha çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz üstelik.Merhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ben az yapmıştır felan diye düşündüm
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Merhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))
Erkek çocuğu kıymetli algısı ne ya. Erkekler güçlüdür diye bir özlü söz de var böylelerinde. Getirsin baksın doyursun karnını o zaman. Biz anne olduğumuzda sadece söz de değil gerçekten bir anne olmalıyızAyyy bende de durumlar böyle hatta bekarken de öyleydi, erkek çocuğu kıymetlii ama bence erkek kendini besleyecek kapasitede olmuyor biz kadınlar da aç kalmayız diye düşünüyorlar. Bir de bunu yapan anne yaaa biz de anne olduğumuzda bunlara dikkat edeceğiz
Valla bu ne evlenip gitmekle ne de erkek kardeşin olması ile alakalı bir durum bu tamamen annenizin gamsızlığı ve ilgisizliği ile alakalı. Zira ne olursa olsun insan evladına böyle davranamaz vicdan yapar. Ben tek çocuğum annem çocukluğumdan bu yana hep fazla fazla almak isterdi bana her şeyi oda yokluğu çok yaşadığı için bana yaşatmak istemiyordu ama bende aksine hiçbir şey istemeyen bi çocuktum. 25 yaşındayım hala alma dediğim şeyleri alır sırf beğeniyorum o an diye. Yemek konusunda da aynı kendi yemez bana yedirir şeklinde. Ben acı yemem kesinlikle üvey babamda acı delisidir annem de atıyorum sarma sararken ayrı tencereye acılı diğerine acısız sarar. Salatata da soğanlıyı ayrı soğansızı ayrı yapar köye gittiğimizde özellikle. Ve şundan eminim kardeşimde olsa değişmezdi. Yeri gelir çok tartışırız evet evi bile terk edesim gelir o dereceMerhaba arkadaslar
Evet yapıyorlar. Ne kadar üzücü bir durum. Sokakta rastladığımız kimsesiz aç birine bile üzülürken, bu denli vicdansızlık çok ağır gerçektenBence anne ve babalar evlat ayrımı yapıyor. Birçok kez gördüm
Annenizin neden al bunu da sana yaptım demesini bekliyorsunuz anlamadım evde yemek yapılır ve herkes için yapılır siz alınganlık yapmışsınız kendi evinizde özel davet beklemissiniz.Merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?