Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

ben sevgilimden yılbaşı gecesi ayrıldım..
bana mail göndermiş..ben seni hakketmiyorum benden bu kadar diye..
yani tarkedildimsenağlama

ben ona hala deliler gibi aşığım:asigim:
o benim sevgimi hiç hakketmedisenağlama

onu untmak istiyorum.. ama bunu yapamıyorum..çünkü bana hala mail gönderiyo nasılsın diye.. akşam msnye gel konuşalım diye.. bende msnye girdim gelmedi beni salak gibi bekletti bilgisayarın başındasenağlama

yeter artık hayatımdan çık diyorummmm çıkmıyo..
msnyi ne zaman çevrimdışı girsem o açık oluyorrr

yeterrrrrrrrrr artıkkkkkkk onu unutmak istiyorummmm..çünkü o benim canımı çok acıttısenağlama

Canım kendin söylüyorsun zaten seninle alay ettiğini.
Gel diyor gitmen başlıca hata gidiyorsu boş boşl bekletiyor falan.
Napıcasın gitmiyceksin sen bekleticeksin yada beklemiyceksin. vereliniortak

Canım kendin söylüyorsun zaten seninle alay ettiğini.
Gel diyor gitmen başlıca hata gidiyorsu boş boşl bekletiyor falan.
Napıcasın gitmiyceksin sen bekleticeksin yada beklemiyceksin. vereliniortak

canım konu açtım oku istersen neler yaşadığımı anlarsın
konu başlıkları :
''kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum''
''bi kez daha yorumlarınıza ihtiyacam var''

doğru söylüyorsun artık aklım başıma geldi..
ağzıyla kuş tutsa bile gözümden düştü bi kere..
ondan adam olmazzzz..
ama onu onu çok sevdimmafoldumben

Tabikide canım benim bi kaç kez okumuştum yazdıklarını
Gereksiz inan bırak sen üzüleceğine o üzülsün bitname ne gereği var

aaaah aaaaah ben anlatmayım siz okuyun valla profilimden geçmişimle ilgili bi tpik var orda anlatıyor herşeyimi ozamanlar 4 yıllık bi ilişkim vardı tecavüze uğradım diye ayrıldı benden kısacası bunu dedim tam bi o..çocuğuymuş ben bunu ayrılınca anladım neymiş ben kız değilmişim vss sırf sıpaydinin hatrından tüm topiklerini geziyom olay bu tecavüze uğradığım için terkedilmiştim ondan 7 ay sonra tanıştım kocişimle tam 1 .5 sene görüştük 1 sene nişanlı kaldım :dilcikar:
8 aylıkta evliyim :asigim:
eğer o burayı okuyacak olsaydı ona bi söz sölemek isterdim hiç sevmediği şey kıyaslanmaktır onu yapardım derdimki sen benim eşim kadar adam olamadın derdim nihayetinde de öle odunluk bi yere kadar ahh ahh

duy duy erkeklik böyle oluyorr:oklava:

Son düzenleme:
aaaah aaaaah ben anlatmayım siz okuyun valla profilimden geçmişimle ilgili bi tpik var orda anlatıyor herşeyimi ozamanlar 4 yıllık bi ilişkim vardı tecavüze uğradım diye ayrıldı benden kısacası bunu dedim tam bi o..çocuğuymuş ben bunu ayrılınca anladım neymiş ben kız değilmişim vss sırf sıpaydinin hatrından tüm topiklerini geziyom olay bu tecavüze uğradığım için terkedilmiştim ondan 7 ay sonra tanıştım kocişimle tam 1 .5 sene görüştük 1 sene nişanlı kaldım :dilcikar:
8 aylıkta evliyim :asigim:
eğer o burayı okuyacak olsaydı ona bi söz sölemek isterdim hiç sevmediği şey kıyaslanmaktır onu yapardım derdimki sen benim eşim kadar adam olamadın derdim nihayetinde de öle odunluk bi yere kadar ahh ahh

duy duy erkeklik böyle oluyorr:oklava:

Çok büyük bi terbiyesizlik kuzum yaw eeee bunu sen istemedin ki
Gerçekten de olamamış ne eşin gibi olabilmiştir he adam nede erkek :mymeka::mymeka:

Benden Sizlere Mükemmel

dün uzaktan baktım sana
sardı bin keder
ziyan oldu aşkım ve heveslerim
dilerim seni kalbin affeder
ne masum ne temizdin
ilk ve son ol istedim
yıllar seni kirletti ben kirletmedim
ne masum ne temizdin
ilk ve son ol istedim
herşey seni kirletti ben kirletmedim

ölünmüyor canım ölünmüyor
ayrıldı ölürüz diyenler
sevilmiyor sanma seviliyor
senden sonra gelenler…

kızlarrrrrrr
lütfen beni dikkatlice okuyun yorularınıza ihtiyacım var.
benim 2 yıllık bi erkek arkadaşım vardı. ilişkimizin so zamanları çok kötü gidiyordu. eskiden kimseye bakmayan çocuğa bi haller olmuştu. faceden kızın tekiyle yazışmalarını yakaladım. hemde çöp kutusundan. neyse ben küstüm konuşmadım. yılbaşında barıştık. ama ben bunu hazmedemedim oda ayrılmaya bahane arıyodu ve ayrıldık. ve bunun başka başka iki kızla yazışmalarını yakaladım buna söyledim. buda sanane bana karışamazsın felan pis pis konuştu. karışama ban rezil ederim seni demelr felan ağza alınmicak laflar. halbuki beni çok severdi eskiden deli gibi. neyse bende kendimi savurdum resmen içki bile içtim sarhoş oldum her önüme gelenle dertleştim. tam bu süre içnde biriyle tanıştım. ve ben ondan başkasını asla sevemeyen ben hoşlanmıştım bu çocuktan. bana karşı çok iyiydi. haftada 5 gün birlikte geçiriyoduk. iki hafta felan çıktık arkadaşlarıyla bile tanışırdı. sonra kullar tatil oldu ben evime döndüm. farklı bi şehre. ama bu ne aramak ne sormak gitmeden görmek için aradım bu beni aramadı hiççç bende aramıyorum yine yanlız ve çaresizim :(((
ne yapmalıyım okul açılınca aramalımıyım yoksa onuda mı boşvermeliyim. ayrıca face den bile bişi yazmadı hiçç

Back
X