Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

Seninle çok yerde birleştik Burası da kısmetmiş Şeniz

O bahane arıyormuş Canım Senin sözün faln filan değildirlmaz:
bundan Sonra huzuru mutluluğu arar bulursun canım hiç merak etme Şeniz

topiğin hayırlı olsun speedy .ben eskisini değilde şimdiki aşkımı anlatsam.eskisini ayrılanlar kulubündekiler biliyo zaten onun adını bile anmak istemiyorum geçti bitti gitti.şimdi çok mutluyum darısı başınıza zemuszemus

Tabikide Canım
Eskisini anlatma biz yenisine de razıyız vereliniortak

Kızlar Sabah yokum diye dedim Geceden yazıyım
Bahsettiğim ya bizim lavuktan işte yine kaçışta yerimsenibenyerimseniben
En son dün gece konuştuk msjıma cvp vermedi aramadım da
Msnde falan yok şimdi canım benim
ama bu kez dönüşüm muhteşem olacakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Allahım çok şükür düştü elime biliyordum böyle olacağını
Şimdi ben çıkarmaz mıyım Bu kadar zamanımın acısını senden -tatlicadiarzu-

Günaydın Hepinize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Destek lazımsa gelelim hemen-tatlicadiarzu-

taaaam bi süzmeymiş... insan bi mesaja celtinmen olarak cvp verebilirdi...:mymeka:

Günaydınnnnnnnn :hulya:

Seninle çok yerde birleştik Burası da kısmetmiş Şeniz

O bahane arıyormuş Canım Senin sözün faln filan değildirlmaz:
bundan Sonra huzuru mutluluğu arar bulursun canım hiç merak etme Şeniz

ayy yok şekerim ben öylesine dedim... bundan sonra tutkulu aşk yaşıcam ama sürünen taraf ben olmayacağım...

Destek lazımsa gelelim hemen-tatlicadiarzu-

taaaam bi süzmeymiş... insan bi mesaja celtinmen olarak cvp verebilirdi...:mymeka:

Günaydınnnnnnnn :hulya:

ben de atılıyorum...bundan bi cacık olmaz... boşver speedy sen bunu...
işine gelince geslin canım;cicim ... işine gelmeyince sorunlarım vardı...
sorunsuz biri olsun lütfen hayatına yeni girecek kişi... uğraşma bence...

baksana daha başlangıç aşamasında fire veriyor... :dilcikar:

hoşgeldin canım ben eskiyi hatırlamak istemediğimden anlatmadım yenisini düşünmüyorum aslında ama adaylardan birini seçerim belki:) monotonluktan sıkıldım hep iş birde ders çalışma bunaltı ama eskiyi unutmaya çalışsamda arada arama isteğim geliyor

speedy canım ben demiştim hep bırsekılde gıdecek dıye bence hıc ugraşma ...
eline bıle düşse sallama.değmez vakıt kaybı olur yanlızca...

iki tane agzının üstüne şaplatılmayı hak etmiş bencekaydirigubbakcemile2

hoşgeldinnnn

speedy canım ben demiştim hep bırsekılde gıdecek dıye bence hıc ugraşma ...
eline bıle düşse sallama.değmez vakıt kaybı olur yanlızca...

iki tene agzına ceksin elleşmende :umursamaz:

yok ya valla sadece vakıt kaybı oluyor.değmez canım benım.
en büyük ağzına şaplatma bızım yokluğumuzdur
.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

speedy topıgın hayırlı olsun canımŞeniz
gelmısken bende anlatayım
nısanlımdan 2ay once ayrıldım 5yıllık bı ılıskıydı ve 1sene nısanlıydık
aılesıyle sevgılıyken tanısmıstım onu tanıdıgmdan berı maddı durumları hep kotuydu sevgısıne ınandıgım ve ona guvendgım ıcın herzaman destekcısı oldum
hatta sevgılıyken babası borc ıstedı benden
nısanımda nısanlıgımın parasını ve kuafor paramı kendım verdım
sadece mutlu olmak ıstıyordum cok fedakarlık yaptım ama gozum hıc bırseyı gormuyordu
bunun yanında hastalık derecesıne varan kıskanclıgıylada basa cıkmaya calıstım
yıne bı kavga esnasında bana kufrettı bende yeter artık senın herseyını cektım bunuda cekemem dedım oda bahsettıgın paraysa parana bılmemne dıyerek kufrettı orda benım ıcımde hersey koptu ayrıldım cok yalvardı barısmak ıcın ozurler dıledı ama telafısı olmazdı boyle bıseyın
sonra babası kımsenın haberı olmadan benı arayıp bohcaları ve altınları gonder ben borcunu odıycem senın dedı orda anladım babasının ne duzenbaz oldugunu karsınızda enayı yok artık sızın dedım maymun gozunu actı borcunuzu odeyın hedıyelerınızı gonderırım dedım
para onemlı degıldı aslında benım ıcın yıllarım emegım gıtmıs ama kullandırmak ıstemedım kendımı yıne ve borcta odenmedı tabı
ayrılalı 2 ay oldu kendımı toparlamaya calısıyorum asktan sevgıden korkar hale geldım
ama zaman herseyın ılacı ve bende zamana bıraktım
bıraz uzun oldu ama kusura bakmayn yazdıkca yazasım geldı:kedi:

yok ya valla sadece vakıt kaybı oluyor.değmez canım benım.
en büyük ağzına şaplatma bızım yokluğumuzdur
.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğru... velakin iki tene şaplatmakda yanında ekmek pendir gibi olabiler zemuszemus

Babasına söylücek laf acıkcası hiç bulamıyorum.
Daha sevgiliyken senden borc istemiş...
EEE pes artık. Hadi sevgilin istese anlıcam
Bir baba bunu nasıl yapar aklım hiç almadı... Borc isticek adamlara kıran mı? girmiş...
En iyisini etmişsin... Arada parayı mesele eden adamdan ne koca nede sobalık odun olurkaydirigubbakcemile
:teselli:

oyle canım daha ozaman gozumden dustu zaten babası ısterkende kardesı sara hastasıydı onun ılaclarını almak ıcın ıstedı bende ona kıyamadıgımdan verdım
nısanlımında sonradan haberı olmus bu borc olayından ozamanda kavga etmıs babasıyla
nısanlımında bu para mevzularında sucu olmadıgından goz ardı etmıstım bu olayı
taki bu kufru edene kadar
verilmiş sadakam varmış valla Allah kurtardı

hayırlısı olsun canım... uzun bir ilişki ; ciddi adımlar ve daha 2 ay olmuş... acele etme zaten...önce bir toparlan... daha sonra aşk da gelir ardından... daha doğrusu yeniden yüreğinin kıpırdamasını isteyeceğin günü bile yaşamak güzel yerimseniben

ama en güzel tarafı gerçekten birşeyleri sen de tüketerek bitmiş olması ilişkinin... pişman olacağın birşey yapmamışsın sen ; doğru kararı vermişsin...

değerlendir tatlım yaaa...ömrümüzü onları anmakla ya da hatırlamamaya çalışmakla geçirmeyeceğiz elbet... ne kadar çok yol aldık aslında... daha da alacağız kaydirigubbakcemile5

asıl bu kararı gec verdıgım ıcın pısmanım canım
ama yınede yasadıklarıma keske demıyorum ıyıkı yasamısım ıyıkı ınsanların kotu yuzunu gorup ne oldugunu anlamısım
cunku ben cok safım hemen ınanıverıyom bu yuzdende cok fazla kullanıldım bu ılıskıde bana boyle bı darbe sarttı yanı gozumu acmam ıcın:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…